De bedste brands
Udforsk

Hudpleje fra Vichy

Hudpleje fra Vichy

Om Vichy

Vichy er et luksuriøst, hypoallergenisk mærke med flere serier egnet til forskellige hudtyper og behov. Deres produkter indeholder delikate aromaer, og betragtess somet hypoallergent mærke godkendt af EU. Alle Vichy produkter er blevet testet i laboratoriet og på følsom hud, under dermatologisk kontrol.

Kernen af Vichy er deres anerkendte ”Mineral Thermal” kildevand, som findes i alle Vichy produkter. Denne ingrediens virker beroligende, styrkende, beskyttende og efterlader huden med en smuk glød.

Ingredienser

Alle Vichys produkter er fri fra parabener, for at forhindre dehydrering og skader i huden. Vichy tilbyder et stort udvalg af cleansers, udviklet til forskellige behov og præferencer. Deres Pureté Thermale serie indeholder cleansers som fjerner urenheder og beroliger huden. For mennesker med følsom hud, kan en god hudplejerutine være utrolig vigtig for at bevare og beskytte huden imod allergener og forureningspartikler i vores omgivelser.

Hvis du oplever tør hud, er det vigtigt at undgå produkter med sæbe eller alkohol i, da de udtørrer huden. Ud af alle Vichys renseprodukter er det kun deres eksfolierende scrub og rensemælk som indeholder alkohol. Alkoholen hjælper med at fjerne urenheder og rense i dybden af huden. For at forebygge udtørring, er begge produkter beriget med Mineral Thermal kildevand og glycerol, som beroliger huden og bevarer fugten. Deres rensegelé er beriget med Anti-Pollution Purisoft, som fjerner urenheder og forureningspartikler, der ellers kan udtørre, irritere og skade huden.

Vichy hjælper med at genskabe hudens naturlige balance. Vichys renseolie fjerner skånsomt urenheder, samt genskaber hudens naturlige lipider. En af deres bestsellers; 3-i-1 rensepleje, er beriget med Captelea. Captelea er en raffineret ekstrakt der stammer fra Shea Butter, som beroliger og reducerer inflammation i huden. Som navnet indikerer, virker dette produkt som en makeupfjerner, rensemælk og skintonic i én.

Vichys skintonic er et kanon produkt til at bruge efter cleansing, da det fjerner urenheder og opfrisker huden, før en creme anvendes. Deres skintonic er alkoholfri og beriget med deres unikke ingrediens; Mineral Thermal kildevand.

Vichys udvalg

Vichys udvalg af renseprodukter gør det muligt at finde et produkt for de fleste hudtyper, men giver dig også muligheden for at vælge et produkt, du synes er lækkert at bruge. Dette kunne være en rensemælk for dens blødgørende effekt, eller en olie, på grund af dens egenskab til at fjerne vandfast makeup. Vichy giver dig kontrol over din hudplejerutine.frenninga

frenninga

Forfatter og ekspert