Om Kourtney

Kourtney Kardashian, Manuka Doctors globale brand ambassador har udtalt:

“Jeg har brugt Manuka Doctor Honeyserien I mange år, så da mærket spurgte, om jeg havde lyst til at være deres globale hudplejeambassadør, kunne jeg ikke have ønsket mig mere. Som alle dem der følger med i vores TV-program ved, elsker jeg produkter der anvender naturlige ingredienser. Jeg er utrolig spændt på at arbejde med et mærke som jeg tror på, og på at introducere mærket for mennesker i hele verden.”

Kunne du tænke dig at lære hvordan du får læber ligesom Kourtney? Lær lidt om Kardashians hemmeligheder her på lookfantastic.

Læs Mere

Om Manuka Doctor

Med naturens bedste ingredienser fra bikuben, giver Manuka Doctor dig en naturlig inspireret, videnskabeligt udviklet hudplejeformular, som er raffineret, koncentreret og 100% bivenlig.

Hvis anti-ageing er dit fokus, er Apinourish 'Nuture's Face Lift' serien for dig. Du behøver ikke lede længere; deres klinisk testede serie, 'Nature's Clear Skin Prescription' er hvad du søger. Da de blev færdige med deres serie, 'Natural Born Fillers' som giver dig øjeblikkelig og langtidsvirkende fordele, mens deres serie med nærende olier til ansigtet indeholder kraftfulde planteekstrakter til at forny huden og give en mere frisk og ungdommelig glød. NY Manuka Doctor Drops of Crystal serie er et anti-ageing regime til at forynge, med 3 nemme trin.

Find deres store udvalg af produkter til alle hudtyper her hos lookfantastic - hvad venter du på?

Se Vores Udvalg