Vilkår og Betingelser

Disse vilkår og betingelser (“vilkår”) gælder brugerens (“du”, “din” eller “dit”) brug af hjemmesiden lookfantastic.dk (“hjemmesiden”) og dit forhold til:

(i) The Hut.com Limited (handler som lookfantastic.dk) som er registreret på adressem 5th Floor, Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, M90 3DQ; eller

(ii) (a) hvis dit køb er lavet med Amerikanske dollars (USD) eller Canadiske dollars (CAD) and betaling er lavet ved brug af et debit/kredit/American express kort, med THGPP LLC (handler som lookfantastic.dk) som er registreret på adressen 1209 Orange Street, Wilmington, County of New Castle, Delaware, 19801, USA;

(iii) (a) hvis dit køb er lavet med Australske dollars (AUD) og betaling er lavet ved brug af debit/kredit/American express, med Skincarestore Australia Pty Limited (handler som lookfantastic.dk) som er registreret på adressen G01, 38 Atchison Street, St leonards, NSW 2065 Australia;

(“vi”, “vores” eller “os”). Læs dem venligst omhyggeligt da de påvirker dine rettigheder og forpligtelser under loven. Hvis du ikke accepterer disse Vilkår, brug da venligst ikke hjemmesiden. Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål vedrørende disse Vilkår.


1. AFTALE

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du at blive bundet af disse Vilkår.


2. ÆNDRINGER

Vi forbeholder os retten til at:

opdatere disse Vilkår fra tid til anden og du vil påmindet om ændringer via en passende annoncering på hjemmesiden. Det er dit ansvar at tjekke ændringerne. Ændringerne vil gælde for brugen af hjemmesiden efter vi harannonceret dem. Hvis du ikke ønsker at acceptere de nye Vilkår skal du ikke bruge hjemmesiden længere. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden efter ændringerne træder i kraft, indikerer din brug af hjemmesiden din accept af de nye Vilkår; og modificere eller tilbagetrække, midlertidigt eller permanent, denne hjemmeside og materialet, eller dele af, der findes der på uden at påminde dig og uden at du accepterer, at vi ikke er ansvarlige over for dig i henhold til enhver form for modificering eller tilbagetrækning af hjemmesiden eller dens indhold.


3. REGISTRERING

Du garanterer at:

- de personlige oplysninger, som du er forpligtet til at give, når du registrerer dig, er nøjagtige, aktuelle og sande i alle henseender; og du ikke udgive dig for nogen anden person eller enhed.

- Produkterne købt på denne hjemmeside er kun til privat og indenlandsbrug og er ikke til videresalg. Du skal strakt underrette os om eventuelle ændringer i dine personlige oplysninger via e-mail eller ved at ringe til vores kundeservice på:

e-mailadresse: customer.experience@thehutgroup.com

4. FORTROLIGHEDSPOLITIK

Vi behandler alle personlige oplysninger fortroligt, og vil kun bruge disse informationer i overensstemmelse med voresFortrolighedspolitik.

Når du handler på denne hjemmeside, vil vi bede dig om at indtaste personlige oplysninger for at vi kan identificere dig, såsom dit navn, e-mailadresse, faktureringsadresse, leveringsadresse, kreditkort eller andre betalingsoplysninger. Vi bekræfter, at disse oplysninger vil blive opbevaret, i overensstemmelse med registreringen, vi har med Data kommissærens kontor.


5. BESKYTTELSE AF DIN SIKKERHED

For at sikre, at dit kredit- eller hævekort ikke bliver brugt uden dit samtykke, vil vi validere navn, adresse og andre personlige oplysninger, som du opgiver under bestillingsprocessen, med passende tredjeparts databaser.

Vi tager risikoen for svindel på nettet meget alvorligt. Med den stigende mængde af svigagtige kreditkorttransaktioner, gør vi alt for at sikre, at alle ordrer omhyggeligt kontrolleres ved hjælp af oplysninger, der allerede er opgivet. Det er muligt at vi i visse tilfælde kan kontakte dig for ekstra sikkerhedskontrol, og vi beder i så fald om dit samarbejde, så vi kan fuldføre denne sikkerhedskontrol. Vi tolererer ikke svigagtige transaktioner, derfor vil sådanne tilfælde blive rapporteret til de relevante myndigheder.

Ved at acceptere disse vilkår giver du dit samtykke til at sådanne kontroller kan foretages. Ved udførelsen af disse kontroller kan videregives personlige oplysninger fra dig til en registreret kreditreferencer, som kan registrere disse oplysninger. Du er forsikret om, at dette kun sker for at bekræfte din identitet og for at din kreditværdighed vil være upåvirket. Alle oplysninger bliver sikkert og nøje blive behandlet i overensstemmelse med Data Protection Act 1998.


6. OVERHOLDELSE

Hjemmesiden kan kun anvendes til lovlige formål, og på lovlig vis. Du accepterer at overholde alle gældende love, vedtægter og regler vedrørende hjemmesiden og dens anvendelse. Du accepterer at du ikke vil overføre eller transmittere gennem hjemmesiden:

computervira eller andet lavet til at forstyrre eller afbryde de normale operationelle procedurer i en computer; og materiale som er ærekrænkende, stødende eller en obskøn karakter


7. SKADESLØSHOLDELSE

Du accepterer fuld skadesløsholdelse, forsvar og holde os, og vores kontorer, direktører, medarbejdere og leverandører, umilddelbart skadeløs, fra og mod alle krav, tab, omkostninger og udgifter, inklusiv rimelige advokat omkostninger, ved brud, af dig, på disse Vilkår, eller andre forpligtelser opstået ved din brug af denne hjemmeside eller ved adgang til hjemmesiden, af en anden person, ved brug af dine personlige oplysninger.


8. TREDJEPARTS LINKS

Som en service til vores kunder, kan hjemmesiden indeholde links til andre hjemmesider eller materiale, der er uden for vores kontrol. Vi er ikke ansvarlige for sådanne hjemmesider, deres indhold eller materiale. Vi stiller os ikke til ansvar for praksis eller indholdet af sådanne hjemmesider, ej heller for eventuelle skader, tab eller lovovertrædelser skabt, eller påstås at være forårsaget, i forbindelse med brugen af, eller tilliden til enhver annoncering, indhold, produkter, materialer og tjenester tilgængelige på sådanne eksterne websites eller ressourcer.


9. ORDRER

Alle ordrer er genstand for accept og tilgængelighed. Hvis de bestilte varer ikke er tilgængelige, vil du få besked via e-mail (eller på anden måde, hvis der ikke er oplyst en e-mailadresse), og du vil have mulighed for enten at vente, indtil varen er tilgængelig fra lager eller annullere din ordre.

Ordrer angivet behandles som et tilbud om at købe de angivne varer eller tjenesteydelser fra os, og vi har til enhver tid ret til at afvise sådanne tilbud. Du anerkender, at enhver automatisk bekræftelse på din ordre, som du modtager fra os, ikke udgør vores accept af dit tilbud om at købe varer eller tjenesteydelser, der vises på hjemmesiden. Indgåelsen af en kontrakt mellem dig og os vil finde sted, når vi (i) debitere dit kreditkort, betalingskort eller PayPal-konto eller (ii) sender varerne til dig eller påbegynder ydelser, hvad end er det senere

Vi tager alle rimelige forholdsregler, så vidt det er i vores magt, for at holde detaljerne vedr. din bestilling og betaling sikkert, men i mangel af uagtsomhed fra vores side kan vi ikke være ansvarlig for eventuelle tab du måtte lide hvis en tredjepart skaffer uautoriseret adgang til data, oplyst af dig i forbindelse med adgang til eller bestilling fra hjemmesiden.

Du vil påtage dig ansvar og risiko for produkter, der er blevet leveret til den leveringsadresse, du har angivet ved bestilling af produkterne. Vi påtager os intet ansvar for hvis du har opgivet en forkert leveringsadresse, eller hvis du ikke afhenter produkterne fra en leveringsadresse du har angivet. Uanset at risikoen for tab eller beskadigelse af produkterne kun overgår til dig, når de er leveret til leveringsadressen, overgår ejerskabet af produkterne til dig senere af: (a) de produkter, der sendes af os; og (b) os modtager betaling for det samme.


10. FORTRYDELSESRET

Hvor du har købt varer eller tjenesteydelser som en forbruger (dvs. til privat brug i modsætning til erhvervsmæssig brug), skal du bemærke, at du har ret til at annullere en afsluttet ordre inden for 14 dage fra den dag du er i fysisk besiddelse af varene.

Hvis du ønsker at annullere et i overensstemmelse med denne sektion, se venligst vores Returneringspolitik for hvordan man kan gøre dette.


11. PRIS OG BETALING

Alle viste priser på siden er inklusiv MOMS (hvis relevant – se nedenfor) i de nuværende satser og er korrekte ved indtastningen af information i vores system. Vi forbeholder os dog ret til at ændre priserne til enhver tid uden varsle.

Hvis din leveringsadresse er inden for Storbritannien, vil der ikke blive opkrævet ekstra gebyrer. Hvis din leveringsadresse er uden for Storbritannien, kan du risikerer at dine varer kan være genstand for told og afgifter (inklusive MOMS), der opkræves når leveringen kommer til dit land. Alle sådanne yderligere udgifter skal afholdes af dig.(Hvis din leveringsadresse er indenfor den Europæiske Union (‘EU’) se ‘Toldafklarings ansvar for EU leveringsadresser’). Du bør bemærke, at toldpolitikken og praksis varierer meget fra land til land. Vi anbefaler, at du kontakter din lokale toldsted for at få oplysninger herom.

Bemærk venligst, at ved levering uden for Storbritannien, kan dine varer blive udsat for at blive gennemset af toldmyndighederne. Ved forsendelser til lande uden for Storbritannien, er du set som en importør af varerne og skal derfor overholde alle love og regulationer for landet som varerne bliver leveret til.

Betaling kan ske ved de fleste typer kredit- eller betalingskort eller via din PayPal-konto. Betaling vil først blive trukket fra din konto, når dine varer afsendes til dig eller når den forespurgte service er udført. Hvis betaling skal ske med kreditkort et pre-autoriserings beløb på 0,01£. vil blive trukket indtil kortudstederen godkender betalingen.

I det usandsynlige tilfælde, at prisen på betalingssiden er forkert, og vi opdager det før vi accepterer din ordre i overensstemmelse med punkt 9, er vi ikke forpligtet til at sælge varen til dig til den misviste pris. Vi forsøger altid og sikre, at priserne på varer, der vises på vores hjemmeside, er nøjagtige, men der kan forekomme fejl. Hvis vi opdager en fejl i prisen på de varer, du har bestilt, vil vi underrette dig så hurtigt som muligt, for at oplyse den korrekte pris, og herefter bekræfte eller annullere din ordre afhængig af dit ønske. Hvis du annullerer din ordre, og du allerede har betalt for varerne, vil du modtage en fuld refusion.

Du bekræfter, at det kreditkort, debitkort eller din PayPal-konto som benyttes til betaling tilhører dig. Alle kredit- og debitkortindehavere undergår tjek for validering og autorisering af udstederen. Hvis denne udsteder nægter, eller af andre årsager ikke autoriserer betalingen til os, er vi ikke ansvarlige for nogen forsinkelse eller manglende levering af order.

Du må kun benytte én rabatkode til hver ordre. Vi forbeholder os retten til at afvise eller annullere ordrer, hvor mere end én rabatkode er blevet benyttet.

Vi tillader dig at bruge rabatkoder på de vilkår og betingelser, som de bliver udstedt, som blandt andet kan omfatte vilkår for din berettigelse til at bruge dem, og et loft på maksimal ordreværdi.

Hvis din betaling med kreditkort eller debitkort ikke går succesfuldt igennem, uanset årsagen, forbeholder vi os retten til at forsøge at gennemføre transaktionen igen. Vi giver dig minimum 48 timers varsel op til et gentaget forsøg på transaktionen, ved at sende en e-mail til den e-mail adresse du har oplyst. Ønsker du ikke at vi forsøger at gennemføre betalingen, bedes du venligst annullere din ordre indenfor 48 timer efter vi har sendt dig denne e-mail.

Gør dig venligst bekendt med disse vilkår og betingelser, før du placerer en ordre, da vi forbeholder os retten til at afvise eller annullere en ordre, hvis vi vurdere at vilkår ikke overholdes, selv om din betaling (kredit-eller betalingskort) er blevet opkrævet. Hvis der er uoverensstemmelse mellem de vilkår og betingelser, der knytter sig til rabat koder, og disse vilkår og betingelser, vil vilkår og betingelser for rabatkoden være gældende. En kopi af vilkår og betingelser for rabatkoden kan fås ved at maile til vores kundeservice på:

customer.experience@thehutgroup.com

Toldafklarings ansvar for EU leveringsadresser

Kun for bestillinger afsendt fra UK.

For leveringer indenfor EU. For juridiske formål er du importøren af produkterne og er ansvarlig for alle importformaliteterne såvel som ethvert ansvar for told, takster eller skat som måtte blive opkrævet af enhver toldmyndighed. Vi har indsamlet disse beløb fra dig som en del af dit køb, og ved at acceptere disse vilkår giver du os hermed tilladelse til at udpege en af vores valgte kurerer til at udføre de nødvendige toldformaliteter på dine vegne, herunder betaling af enhver told, takster eller skatter til den relevante toldmyndighed. Den påpegede kurer vil aflevere varerne til dig, udover også at afklare told formaliteterne på dine vegne. Disse toldformaliteter vil blive udført I forskellige lande afhængig af det land hvori din leveringsadresse tilhører og hvilke kurer brugt. Dine produkter vil blive told afklaret I et af de følgende ‘afklaringslandet’:


DPD

1. Cypern (For adresser på Cypern)

2. Frankrig (For adresser i Frankrig, Østrig, Bulgarien, Kroatien, Tjekkiet, Estland, Grækenland, Ungarn, Italien, Letland, Litauen, Portugal, Rumænien, Slovakiet og Slovenien)

3. Irland (for adresser i Irland)

4. Malta (for adresser på Malta)

5. Spanien (for adresser i Spanien)

6. Holland (for adresser in Holland Belgien, Danmark, Finland, Tyskland, Luxembourg, Polen og Sverige)

Hermes

7. Belgien (for adresser i Belgien og Irland)

8. Ellers I det land hvor din adresse hører til.

DHL

9. I det land hvori din adresse hører til.

P2P

10. Holland (for alle adresser)

Dette betyder at du vil blive pålagt told, takster eller skatter til den sats der gælder I afklaringslandet – disse vil blive betalt på dine vegne af den angivne kurer. Disse afklaringslande kan ændres uden varsel til dig.

Ved at acceptere disse vilkår, giver du samtykke til at vi udvælger en kurer til at handle på dine vegne som beskrevet ovenfor og at denne udvalgte kurer udelukkende kun handler på dine vegne som din told afklarings repræsentant.


Vi udsteder ikke skatte fakturaer for forsendelser til EU fra Storbritannien. Ethvert bevis på salg, som vi kan levere på din anmodning, leveres udelukkende efter vores skøn og fungerer kun som en registrering af dit køb. Dokumentet overholder muligvis ikke de krav, som skattemyndighederne i din lokale jurisdiktion stiller med henblik til tilbagebetaling af moms, og vi er ikke i stand til at levere yderligere dokumentation i denne henseende.


12. BERETTIGELSE TIL KØB

For at være berettigelse til at købe fra denne hjemmeside og lovligt indtræde i kontrakt med denne hjemmeside, skal du:

hvis et individ, være 18 år gammel eller ældre; og registrere dit oprigtige navn, adresse telefonnummer, e-mailadresse og alle andre påkrævet oplysninger.Ved at tilbyde at købe varer og service, repræsenterer du til os, at du er 18 år gammel eller ældre og autoriserer os til at transmittere oplysninger (inklusiv opdateret oplysninger) for at få information fra tredjepart, inklusiv, men ikke begrænset af, dine debit- eller kreditkort numre eller kredit rapporter for at godkende din identitet, for godkendelse af dit kreditkort, for at få en kreditkort godkendelse og autorisere det individuel køb.


13. IMMATERIELRET

Indholdet af hjemmesiden er beskyttet af copyright, varemærker, database og andre immaterielle rettigheder, og du anerkender, at materiale og indhold, der leveres som en del af hjemmesiden forbliver vores eller vores licensgivere.

Du kan hente og vise indholdet af hjemmesiden på en computerskærm, gemme indhold i elektronisk form på en disk (men ikke nogen server eller anden lagerenhed tilsluttet et netværk) eller udskrive en kopi af indhold til eget, personlige, ikke-kommercielt brug, forudsat at alleophavsretlige forhold om ejendomsret bevares. Du må ikke på anden måde gengive, ændre, kopiere, distribuere eller anvende indhold eller andet materiale på hjemmesiden til kommercielle formål.


14. ANSVARSBEGRÆNSNING

Uanset andre bestemmelser i Vilkårene, intet andet i disse Vilkår:

- påvirker eller begrænser dine rettigheder som forbruger i henhold til loven; eller vil udelukke eller begrænse vores forpligtelser for død eller personskader som følge af vores uagtsomhed.

- Hjemmesiden er til rådighed på et 'som er' og 'som tilgængelig' basis uden nogen bestemt beskrivelse eller godkendelse, og vi giver ingen garantier, med hensyn til hverken siden eller anvendelsen heraf. Du anerkender, at vi ikke kan garantere, og ikke kan være ansvarlig for sikkerhed eller privatliv af hjemmesiden og eventuelle oplysninger fra dig. Du bærer selv risikoen forbundet med brugen af internettet.

- Vi forsøger efter bedste evne at sikre, at materiale på hjemmesiden er korrekt, hæderlige og af høj kvalitet, men frasiger os ansvar, hvis dette ikke er tilfælde. Vi frasiger os ansvar for eventuelle fejl eller udeladelser og eventuelle følger opstået fra brugen af sådanne oplysninger eller for eventuelle tekniske problemer, du kan opleve med hjemmesiden. Hvis vi bliver bekendt med eventuelle unøjagtigheder i materialet på hjemmesiden vil vi forsøge at rette op på dette, så snart vi med rimelighed kan.

Især fraskriver vi os alle forpligtelser i forbindelse med følgende:

- Hjemmesiden ikke lever op til dine eventuelle systemkrav, udstyr, software eller lign;

- Tekniske problemer, herunder fejl eller afbrydelser af webstedet;

- u-egnethed,upålideligehed eller unøjagtighed af hjemmesiden; og

- at hjemmesiden ikke opfylder dine krav.

I det omfang gældende lovgivning tillader det, accepterer du, at vi ikke vil være ansvarlig over for dig, eller nogen tredjepart, for eventuelle følgeskader eller hændelige skader (som begge kontraktvilkår omfatter, uden begrænsning, ren økonomisk tab, tab af fortjeneste, tab af forretning, tab af forventede besparelser, spildte udgifter, brud på privatlivets fred og tab af data) eller enhver anden indirekte, særlige ellerstraffene skader, der opstår af eller er relateret til din brug af hjemmesiden.


15. ADSKILLELSE

Hvis en bestemmelse i disse vilkår og betingelser anses for ulovlig, ugyldig eller ikke kan håndhæves, skal denne bestemmelse anses udskilt fra alle andre dele af vilkårene og skal ikke påvirke gyldighed eller håndhævelse af de resterende bestemmelser.


16. AFKALD

Intet afkald fra vores side skal fortolkes som et afkald på en foregående, eller efterfølgende misligholdelse af en, bestemmelse.


17. HELE AFTALEN

Disse vilkår udgør hele grundlaget for enhver aftale mellem dig og os.


18. LOVGIVNING OG JURISDIKTION

Disse vilkår er underlagt og fortolkes i overensstemmelse med lovgivningen i England og Wales, og eventuelle tvister vil kun blive afgjort af de engelske domstole.


19. CHOKOLADE & SLIK

For at få det meste ud af dit slik anbefaler vi at du spiser dem indenfor 12 uger efter modtagelsen.

Alle produkter er individuelt dateret for at sikre at produkterne er konsumeret når de er bedst.

Nødde indhold

Kunder skal være opmærksomme på at al vores slik er produceret og pakket i omgivelser hvor nødder kan være tilstede og derfor kan vi ikke garantere at slik du har fået leveret er fri for nødder og spor af nødder. Bemærk venligst at ingredienser brugt er dem from producentens pakker og lister og er derfor ligeså præcise som dem tilgængelig fra slik producenterne, vi kan derfor ikke blive stillet ansvarlige for deres indhold.

Returnering

For at sikre at vores kunder modtager bedst mulige service og har lyst til at forkæle deres sødetand, tilbyder vi en omfangsfuld returneringspolitik i tilfælde af, at du ikke er 100% tilfreds med slik leveret. Bemærk venligst, at den følgende returnering procedurer skal overholdes, hvis ikke kan det medføre at det ikke vil være muligt at bytte varer eller refusion. Bemærk venligst også at vi er ikke ansvarlige for, at give refusion/bytte varer, ved begrundelse af omstændigheder, som er udenfor vores kontrol. Dette inkluderer skader og fejl på varer, efter varerene er modtaget, varer opbevaret i klima forhold såsom ekstremer som kan påvirke nogle varer – varer ofte sidder sammen eller ændrer udseende, men vil smage det samme som før skade påført af tredjepart. Ydermere vær venligst opmærksom på, at i sommertiden kan varer under transport blive påvirket af varme så bemærk at varer såsom chokolade kan ændrer form, men vil selvfølgelig smage ligeså godt som altid.

Fortæl os venligst indenfor 48 timer af modtagelsen af din vare, hvis du ønsker at returnere en vare uanset begrundelse. For at arrangere en returnering, kontakt os venligst og informer vores kundeservice team om dit ordrenummer, varen du vil returnere og begrundelsen for returneringen.

Vi vil herefter sende dit unikke returneringsnummer og adressen du skal sende varen til.

Du skal pakke varen sikkert og inkludere:

- Dit ordrenummer

- Returneringsnummeret

- Om du ønsker en erstatningsvare eller en refundering

- Begrundelsen for hvorfor du returnerer varen.

- Varer som bliver returneret skal være i deres oprindelige stand og emballage, som de ankom i, sammen med en kopi af fakturaen.

Vi vil tjekke varene når vi modtager dem og refundering vil blive arrangeret hvor nødvendigt. Vi kan ikke udstede refunderinger på letfordærvelige udsalgsvarer hvis det er fordi varen ikke længere er ønsket. Refusion/bytte vil kun blive udstedt på varer som har fejl, og var klart sådan da de var sendt fra os.


Kredit - Alt kredit udgivet til din lookfantastic konto er gyldig i 6 måneder fra udstedelsesdatoen og udløber på årsdagen for udstedelsesdatoen


20. ALLE KONKURRENCER

Vi forbeholder os retten til at ændre i disse Vilkår fra tid til anden.

Disse regler anses for at være indarbejdet i hver konkurrence undtagen hvis der er andre oplysninger i en specifik konkurrence.

Ved at indtræde i konkurrencen anses deltageren for at have læst og forstået disse Vilkår og er bundet af dem. Alle vores beslutninger vil være endelige og bindende og vi vil ikke indtræde i nogen form for korrespondance.

En hver person som er medarbejder eller er tæt beslægtet med en medarbejder af en af “The Hut Group” virksomhederne eller andre personer, som er direkte forbundet med organisationen, har ikke mulighed for at deltage i konkurrencerne.

Alle deltagere skal være 18 år gammel eller ældre, med mindre andre alders restriktioner er vist. Deltagere skal, hvis under 18 år gammel, få godkendelse fra forældre eller værge, før deltagelse.

Alle tilmeldelser skal være modtaget før sidsteTilmeldingsdato til konkurrencen. Svar vil blive indtastet ved indgivelse. Vi har intet ansvar for for svar der er sendt forkert, tabt som følge af tekniske eller andre grunde, eller modtaget efter sidste svarfrist.

Vi forbeholder os retten til at diskvalificere,uden påmindelse, alle svar, tilkonkurrencer, som vi ser for at være give via ukorrekt tekniske midler og/eller vi mener er snyd.

Deltagere er ansvarlige for deres omkostninger ved computernetværks adgang.

Vi er ikke forpligtet til at være ansvarlige for: (i) at vinderen eller andre deltagere ikke lever op til disse vilkår og betingelser; (ii) forstyrrelser, forsinkelser eller forkert adresseret svar; eller (iii) server, system eller netværks nedbrud, forkert fungerende eller ikke-tilgængelige.

Vi skal værepromotor af alle konkurrencer i henhold til disse vilkår og betingelser, med mindre andet er udspecificeret.

PRÆMIER

Hvis af en eller anden grund en præmie ikke er tilgængelig forbeholder vi os retten til at udskifte præmien til en anden af samme eller højere værdi.

Kun en præmie vil blive tildelt pr. Husstand.

Der vil ikke være et alternativ til præmien og man kan ikke overføre præmierne.

MEDDELELSE

Vinderens navn vil bliver udvalgt ved tilfældig udtrækning, efter sidste svarfrist, mellem alle korrekte svar modtaget.

Vinderen af en præmie vil modtage besked herom indenfor 28 dage efter vinderen er blevet udpeget

Tillad venligst 28 dage til levering af alle præmier.

Hvis vinderen af en konkurrence af en eller anden grund ikke har mulighed for at modtage præmien eller hvis vinderen efter rimelig forsøgt ikke kan blive kontaktet, kan vi tilgive præmien som vi ønsker bedste muligt uden ansvar overfor vinderen.

Til hver konkurrence, vil der kun blive uddelt en præmie pr. Deltager / e-mailadresse. Navne på vindere er tilgængelig ved efterspørgelse.

KRAV PÅ PRÆMIER

Præmier som involverer rejse: (a) Rejse arrangementer er vinderens ansvar med mindre andet er angivet; (b) Vi forbeholder os retten til at anmode om skriftligt samtykke fra forældre eller værge af en vinder som er under 16 år gammel og at anmode en sådan vinder at rejse med en ledsager, som er 18 å eller ældre.

Konkurrence præmier/billetter kan være begræset til særlige perioder af året og med mindre andet er angivet skal alle præmier indløses indenfor seks måneder af konkurrence udtrækningen.

Hvis præmier er udsted fra tredjepart skal vinderen udføre booking eller andre formaliteter direkte med tredjepart. Vi har intet ansvar for handlinger/standarder udført af andre personer eller virksomheder.


21. ANMELDELSER

Hvis du indsender enanmeldelse, giver du os en ikke-eksklusiv, royalty-fri, evig, uigenkaldelig, og fuld ret til at bruge, genproducere, modificere, tilpasse, offentliggøre, oversætte, oprette afledte værker af, distribuere, og vise verden over på alle medier.

Du giver lookfantastic.dk og dens under-licenser ret til at bruge navnet du indsendte med i forbindelse med denne sammenhæng, hvis de vælger at gøre dette.

Du accepterer at afgive din ret til at bliv identificeret som forfatteren af sådant indhold og din ret til at gøre indsigelse mod nedsættende behandling af et sådant indhold.

Du acceptere at udføre alle nødvendige trin for at muliggørevideregiveslen af ovenstående rettigheder fra dig til lookfantastic.dk, inklusiv udførelsen af pligter og dokumenter, hvis lookfantiastic.dk spørger efter det.

Du repræsenterer og garanterer, at du ejer eller på anden viskontrollerer alle rettighederne til indholdet du indsender; at, den dato indholdet ellermaterialet er indsendt til lookfantastic.dk:

- Indholdet ogmaterialet er korrekt;

- Brug af indholdet ogmaterialer du leverer ikke bryder med gældende lookfantastic.dk retningslinjer og vil ikke gøre skade på personer eller enhed (inklusiv at indholdet ellermaterialet ikke er ærekrænkende). Du accepterer at friholde lookfantastic.dk for alle krav fra tredjepart imod lookfantastic.dk, som opstår ud fra eller i forbindelse med et brud af disse garantier.

Vindere af anmeldelses konkurrencen vil få besked via e-mail. Hvis der ikke er svar på vores e-mail indenfor 20 dage vil præmien blive tabt.


22. MULTIKØB TILBUD

Dette tilbud gælder kun varer på Multikøb listen af denne hjemmeside.

Hvis varer er returneret (med mindre der er et bytte hvor produktet er beskadiget/defekt), har vi mulighed for at kræve returnering af alle varer leveret som en del af Multikøb tilbuddet, på din bekostning eller opkræve fuld betaling, som vist på hjemmesiden, for de varer du beholder.


23. GAVE MED PRODUKT FREMSTØD

23.1 Når vi tilbyder en gratis gave med et produkt, skal vi kun give en gratis gave pr. Transaktion (uafhængigt af hvor mange produkter der er blevet købt). Gaven er afhængig af tilgængelighed og vi forbeholder os retten til at ændre gaven til en gave a samme værdi.

23.2 For at vi kan fremme tilvejebringelsen af en gratis gave, er det muligvis nødvendigt for os at vise gaven på vores hjemmeside til en nominel værdi. For at undgå tvivl, du skal ikke “købe” gaven uden at købe produktet det er tilbudt gratis med produktet og et hver forsøg på at købe gaven vil blive annulleret (uanset om du modtager automatiseret kommunikation som bekræfter din ordre). Hvis gaven, mod alle odds, er sendt til dig, skal du returnere gaven når du skriftligt modtager oplysninger om dette.


24. RABATKODER

Lookfantastic Rabatkoder -Lookfantastic Rabatkoder kan blive brugt til at få rabat på udvalgte varer solgt af www.lookfantastic.dk. Vores normale vilkår og betingelser, sammen med vilkårene og betingelserne nedenfor, gælder for brug af dine Rabatkoder.

Hvad er en Lookfantastic Rabatkode? – Lookfantastic Rabatkoder er en unik kode du kan bruge til at få rabat på udvalgte varer i vores sortiment. Rabatkoderne er udsted via e-mail eller affiliates.

Hvodan kan jeg få en Rabatkode? -Du kan få fat i Rabatkoder via udvalgte affiliates, eller gennem vores nyhedsbrev, hvor vi ofte sender rabatkoder ud til vores kunder. Til tider kan du også få Rabatkoder gennem vores konkurrencer.

Hvordan modtager jeg Rabatkoder? -Du modtager som nævnt ovenfor via e-mail, affiliates eller andet, det er en unik kode skal skal indtastes ved køb af andre varer, så formatet af Rabatkoden er en kode bestående af tal og bogstaver.

Hvodan indløser jeg en Rabatkode og hvor længe er den gyldig? -Du indløser en Rabatkode ved at indtaste koden når du er i “Min kurv” sektionen (feltet er lige nedenfor varerne). Din kode vil muligvis kun være gyldig i en udspecificeret periode og kan muligvis kun bruges en gang, flere oplysninger vil være tilgængelige ved udstedelse af koden.


25. BEAUTY BOX ABONNEMENT VILKÅR OG BETINGELSER

Ved at abonnere på vores “Beauty Box” service, giver du til kende, at du accepterer vores Vilkår og Betingelser.

Vareførelse er afhængig af tilgængelighed, hvis du indsender en ordre før den 22. i måneden, vil dit abonnement gælde fra den måned. For eksempel, hvis du abonnerer den eller før den 22. januar, vil dit abonnement begynde med januars “Beauty Box”. Hvis du indsender din ordre den eller efter den 23. i måneden eller hvis Beauty Box’en for den måned ikke er tilgængelig, vil dit abonnement begynde den følgende måned.

Hvis du indsender din ordre før den 22. i måneden, vil vi forsøge at sende din første “Beauty Box” indenfor 24 timer efter vi har modtaget din abonnements betaling. Vi forsøger derefter at sende hver følgende “Beauty Box” den eller omkring den 1. i måneden. Bemærk venligst, at der kan opstå forsendelses forsinkninger og/eller produkt tilbagekaldelser på grund af uforudsete forhindringer involverende brandets forpligtelser i processen. Ethvert estimat af leverings dato er kun et skøn og du er ikke berettiget til refundering ved uforudsete forsinkelser. Så snart din “Beauty Box” er på vej til dig, vil du modtage en bekræftelse herpå.

Hvis du skifter adresse i løbet af dit abonnement, kan du ændre den gennem din konto på vores hjemmeside og det vil træde i kraft fra den følgende måned. Hvis du ikke har ændret din adresse inden den efterfølgende måneds box er pakket kan vi ikke blive holdt ansvarlige for, hvis du ikke modtager din “Beauty Box” og du har ikke krav på refundering.

Hvert abonnement er klasseret som en enkel salgs kontrakt for regulær levering af varer, så du er kun berettet til at modtage refundering, hvis du annullerer dit abonnement hos os indenfor 14 dage fra den dag du er i fysisk besiddelse af din første “Beauty Box”.

Du er berettet til at annullere dit abonnement når som helst, dog er du ikke berettet til refundering, med mindre du annullerer dit abonnement indenfor 14 dage fra den dag du er i fysisk besiddelse af din første “beauty Box”.

Hvis du ønsker at annullere dit abonnement før perioden er udløbet, skal du gøre dette før den 22. i måneden, ellers vil du modtage den følgenden måneds “Beauty Box”. For eksempel, hvis du vil annullere fra marts, skal du fortælle os dette inden den 22. februar, eller vil du muligvis modtage en “Beauty Box” for marts.

Annullering politikken ovenfor har ingen effekt på dine juridiske rettigheder. Se venligst punkt 10 ovenfor for mere information om dine rettigheder til at annullere en ordre.

Vi forbeholder os retten til at annullere dit abonnement når som helst hvis du overtræder disse Vilkår. Vi forbeholder os også retten til at nedlægge og/eller ændre i “Beauty Box” abonnements modellen.


26. Henvisningsordning

Ud fra betingelserne beskrevet nedenfor, er det muligt at optjene “kredit” på denne hjemmeside, til brug på denne hjemmeside, ved at henvise en ny kunde/nye kunder til os via vores henvisningsordning gennem linket eller koden som vi har oplyst dig. Du har udelukkende mulighed for at agere ”henviser” i henvisningsordningen, hvis du tidligere har placeret en ordre på hjemmesiden.

En ny kunde er en person som ikke tidligere har placeret en ordre hos os (“den henviste”). Hvis den henviste har en konto hos os, men ikke tidligere har placeret en ordre, er vedkommende berettiget til at deltage i henvisningsordningen gennem henvisningslinket. Hvis den henviste allerede har en konto hos os, vil vedkommende ikke kunne benytte en henvisningskode (uanset om vedkommende tidligere har placeret en ordre eller ej).

Hvis den henviste har klikket via et henvisningslink vil rabatkoden automatisk blive registreret ved kassen. Hvis den henviste bruger en henvisningskode, skal den henviste benytte denne henvisningskode ved kassen.

For at undgå tvivl: kredit som optjenes via henvisningsordningen kan udelukkende bruges på hjemmesiden, og hverken henviseren eller den henviste er berettiget til at modtage nogen form for betaling af det optjente. Kreditten kan ikke indløses til kontanter. Optjent kredit kan på ingen måde overføres.

Henviseren vil modtage kreditten på sin konto 24 timer efter den henvistes ordre er blevet afsendt. Hvis den henviste annulerer sin ordre indenfor 24 timer, vil henviseren ikke modtage kredit. Henviseren modtager kredit i den valuta tilhørende det land henviseren handler fra.

Kredit optjent via henvisningsordningen vil udløbe efter 6 måneder fra modtagelsesdatoen.

Den henviste skal fra tid til anden indløse en ordre med et minimumsbeløb afhængig af det beskrevne på hjemmesiden.

Abonnementsordninger indgår ikke i henvisnindsordningen. Vi forbeholder os desuden rettigheden til at ekskludere andre produkter på hjemmesiden fra tid til anden.

Vi forbeholder os rettigheden til at tilbagetrække henviserens kredit optjent via henvisningsordningen, i tilfælde af vi mistænker misbrug af henvisningsordningen eller anden opførsel som modstrider ovenstående retningslinjer.


27. KONKURRENCEBETINGELSER

Når du tilmelder dig en af konkurrencerne fra lookfantastic.dk, accepterer du automatisk følgende konkurrencebetingelser.

Konkurrencer på Facebook og Instagram er udelukkende drevet af lookfantastic. Disse konkurrencer er hverken sponsoreret, støttet eller administreret af, eller associeret med Facebook eller Instagram.

Konkurrencen er kun gældende for personer over 18 år, som er bosiddende i Danmark. Ansatte hos The Hut Group må ikke deltage i konkurrencerne. Hver person kan kun deltage en enkelt gang per konkurrence.

Vinderne vil blive kontaktet direkte af lookfantastic på det medie, hvor konkurrencen blev afholdt. Hvis vinderen ikke reagerer indenfor 2 uger efter kontakt, vil der blive fundet en ny vinder.

lookfantastic forbeholder sig retten til at oplyse navnet på konkurrencevinderen på de sociale medier og i nyhedsbrevet. I anledning af præstationsprægede konkurrencer, forbeholder lookfantastic sig også retten til at dele vinderbilledet på de sociale medier og i nyhedsbrevet.

Tilfældighedsprægede konkurrencer

Når konkurrencen er slut, vil vinderen blive tilfældigt udvalgt blandt alle deltagerne.

Præstationsprægede konkurrencer

Vær opmærksom på, at kun opslag fra en offentlig tilgængelig profil kan deltage.

Når konkurrencen er slut, vil en jury bestående af medarbejdere fra The Hut Group kigge alle deltagerne igennem og udvælge en vinder. Juryen har 1 uge fra konkurrencens afslutning til at gennemgå deltagernes opslag og udvælge en vinder.

Præmier

Præmier vil blive oplyst i opslaget for hver konkurrence og vil blive sendt til vinderen via posten indenfor en uge efter, at vinderen er blevet offentliggjort. Postomkostningerne er dækket af lookfantastic. Præmier, som ikke bliver hentet af vinderen, vil blive returneret til lookfantastic. Præmier kan ikke ombyttes til andre varer eller kontanter. I tilfældighedsprægede konkurrencer, har vinderen derudover ansvaret for at indberette eventuel gevinstafgift til SKAT.