Bareminerals

  • bareMinerals Øjne
  • bareMinerals Teint
  • bareMinerals Læber
  • bareMinerals Hudpleje

I en verden af skønhed, har vi altid været anderledes!

bareMinerals er fra San Francisco, hvor de har været omringet af artister og innovatorer, som har inspireret dem til at tænke anderledes, samt hjulpet dem til at lægge sjælen 100% ind i alt de laver. bareMinerals udvikler produkter der ikke kan sammenlignes med andre brands og de tiltrækker kvinder på helt andre måder end andre brands. I over 35 år, har bareMinerals bygget på en samling af stærke, passioneret kvinder, der er blevet kunder-men mere vigtigt-venner for livet. bareMinerals laver produkterne med renlighed som fokus punkt, så du føler dig godt til pas ved brug af produkterne. bareMinerals er i verdenen for at lave en positiv forskel for kvinder over hele verdenen.

Se Vores Udvalg

bareMinerals

106 resultater

bareMinerals bruger naturlige mineraler for at give din hud den bedste langtidsholdbare dækning, solbeskyttelse og åndbare skønhedsprodukt. Fra starter-kits til børster, SPF foundations og bronzers, det store udvalg af produkter arbejder i harmoni med din hud for at forbedre din huds sundhed, bringe den i balance og give din hud et smukt finish.

Køb din prisvindende bareMinerals makeup og hudpleje online på lookfantastic. Du finder altid rigtig gode bareMinerals tilbud her, og du får gratis levering når du shopper for 500 kr. eller mere.

Sortér efter

Products