Superstjernen: Tørolie!
Vi præsenterer NUXE Huile Prodigieuse – det mest ikoniske produkt fra mærket. Denne multifunktionelle tørolie blev lanceret i 1991 og giver næring, gendanner og blødgør både huden og håret. Dette skyldes den unikke blanding af ingredienser med 6 forskellige planteolier (Macadamia, Hasselnød, Hjulkroner, Mandel, Camellia & Prikbladet Perikon) og vitamin E.

Superstjernen: Tørolie!

NUXE: natur møder luksus...

NUXE er et førende Fransk kosmetikmærke, nummer 1 på det naturlige kosmetikmarked og et bedstsælgende mærke på franske apoteker. NUXE kombinerer luksus med miraklerne fra naturen.

NUXE blev etableret for mere end 20 år siden af Eliza Jabés, en visionær parisisk kvinde med store aspirationer. I en ung alder blev hun overbevist af sin far, en forskningsfarmacuet, om at de fleste terapeutiske opdagelser kommer fra planteverdenen. Eliza Jabés blev besat af planter og deres helende effekt, og dedikerede sit liv til at udvikle sit eget skønhedsmærke som et naturligt kosmetikmærke. I starten af 90'erne opdagede hun NUXE, et lille forsknings- og udviklingslaboratorie i Paris. Hun valgte at bruge dette laboratorie som sin base til at udvikle hvad der over tid blev starten på NUXE – naturlig, luksuriøs skønhed. 


Shop Nu