Om os

lookfantastic blev grundlagt i 1996 som en online skønhedsshop med et stort udvalg af hårpleje, makeup, hudpleje og alt andet indenfor skønhed. lookfantastic.dk tilbyder over 20.000 produkter fra mere end 600 mærker.

Med et dedikeret team af skønhedseksperter, som løbende modtager træning direkte fra skønhedsmærkerne, stræber vi efter at tilbyde vores kunder præcis og korrekt information og vejledning om hvert enkelte produkt. lookfantastic udbyder nogle af de førende luksus skønheds- og hårmærker som: Redken, Kérastase, ghd, Estee Lauder og Decleor samt nye spændende mærker som Smashbox, Aesop og Morphe.

lookfantastic er en del af The Hut Group, en britisk e-handel virksomhed med mærker som Myprotein, Zavvi og Glossybox. Hovedkontoret er baseret i Manchester Airport. 

Hold kontakten

Der ankommer hele tiden nye produkter og mærker hos lookfantastic.dk for at være opdateret tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de nyeste lanceringer og eksklusive tilbud. Glem ikke at følge os på Facebook og Instagram!

Samarbejde:

Hvis du er interesseret i et samarbejde med The Hut Group eller ønsker at udbyde dine produkter gennem vores portfolie af hjemmesider, kontakt os venligst på partnerships@thehutgroup.com.