Om os

lookfantastic er grundlagt i 1996 som en online skønhedsshop med et stort udvalg af hårpleje, makeup, hudpleje og alt andet indenfor skønhed. lookfantastic.dk tilbyder over 18.000 produkter fra mere end 600 mærker.


Ved hjælp af lave priser, gaver gratis med på ordren og eksklusive produkter, tiltrækker lookfantastic over 6 millioner besøgende om måneden på verdensplan.

Med et dedikeret team af skønhedseksperter, som løbende modtager træning direkte fra skønhedsmærkerne, stræber vi efter at tilbyde vores kunder præcis og korrekt information og vejledning om hvert enkelte produkt. lookfantastic udbyder nogle af de førende luksus skønheds- og hår mærker som: Redken, Kérastase, ghd, Estee Lauder og Decleor samt nye spændende mærker som Smashbox, Aesop og Morphe.

Hold kontakten

Der ankommer hele tiden nye produkter og mærker hos lookfantastic.dk for at være opdateret tilmeld dig vores nyhedsbrev for at modtage de nyeste lanceringer og eksklusive tilbud. Glem ikke at følge os på Facebook og Instagram!

Samarbejde:

Hvis du er interesseret i et samarbejde med The Hut Group eller ønsker at udbyde dine produkter gennem vores portfolie af hjemmesider, kontakt os venligst på partnerships@thehutgroup.com.

2019 © The Hut.com Limited er registreret i Storbritannien (virksomhedsnummer 05016010) med adresse på Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, UK, M90 3DQ

Sikker betaling med
Visa Mastercard Maestro Amex Paypal Klarna