Om os

Lookfantastic er grundlagt i 1996 som en original online British beauty butik. Det ultimative Mecka for hår, skønhed og alle

smukke ting, lookfantastic.dk tilbyder over 16.000 produkter fra mere end 600 brands fra hår, make-up, Hudpleje, elektrisk, sundhed.

Ved hjælp af lave priser, og eksklusive gratis gaver, på udvalgte varer, tiltrækker lookfantastic over en halv million besøgende om måneden.

Med et dedikeret team af skønhedseksperter der modtager løbende træning direkte fra butikkens solgte mærker, kan Lookfantastic.dk tilbyde sine kunder præcis og korrekt information og vejledning om hvert enkelt produkt. Lookfantastic udbyder nogle af de førende luksus skønheds og hår brands såsom: Redken, Kérastase, ghd, Elizabeth Arden, og Decleor, til nye spændende brands som Shea Moisture, Naobay og Alpha-H.

Hold kontakten

Der ankommer nye produkter og brands hver dag hos lookfantastic.dk så, meld dig til vores nyhedsbrev for at modtage de nyeste informationer og tilbud. Glem ikke at følge os på Facebook og Twitter for hurtige tilbud og opdateringer.

Samarbejde:

Hvis du er interesseret i et samarbejdskab med “the Hut Group” eller udbyde dine produkter gennem vores portfolie af hjemmesider, kontakt os venligst på partnerships@thehutgroup.com.