Vælg venligst leveringsadresse
Leveringsmuligheder for Danmark

Brexit Opdatering

LOOKFANTASTIC er glade for at kunne sige at din shopping oplevelse ikke vil være berørt trods Brexit og du vil kunne handle som normalt.

For kunder i EU, størstedelen af vores produkter vil blive sendt fra vores distributionscenter beliggende indenfor EU og derfor vil bestillinger kunne fortsætte som normalt.

For de produkter som bliver sendt fra UK til adresser I EU, skat og afgifter vil blive afregnet på dine vegne i forbindelse med vores kurer, så der er ingen effekt på dig.

LEVERINGSMULIGHEDER

Gratis hjemmelevering på ordrer over 499 kr.

Hjemmelevering 49 kr. for ordre under 499 kr.

Forventet leveringstid på 3-5 arbejdsdage.

Fragtpris på 39kr for ordrer under 500 kr.

Pakken bliver leveret til dit nærmeste afhentningssted i form af posthus, pakkeshop eller pakkeboks.

Hjemmelevering 49kr for ordre under 500 kr.

Forventet leveringstid på 3-5 arbejdsdage.

Bestil inden kl. 15:00 for ekspreslevering indenfor 1 til 2 arbejdsdage*.

Ordrer bestilt efter kl. 15:00 på en fredag ​​leveres mandag eller tirsdag.

Ordrer bestilt på en lørdag eller søndag leveres tirsdag eller onsdag.

*Med forbehold for at længere leveringstid kan forekomme for visse postnumre.

Hvilke foranstaltninger tager lookfantastic for at beskytte kunder mod COVID-19?

Ifølge World Health Organisation (”WHO”) er chancerne for at pådrage sig COVID-19 fra et livløst objekt meget lave. lookfantastic overvåger imidlertidigt situationen og enhver officiel rådgivning, der er udstedt i forbindelse med det samme, for at tage fornuftige foranstaltninger for at beskytte kunder og personale. Vi foreslår, at du serWHO's hjemmeside for at få de nyeste råd i denne forbindelse.

Specielt hvad angår truslen om COVID-19 inkluderer yderligere foranstaltninger iværksat af lookfantastic i øjeblikket følgende:

  • Alle lookfantastic medarbejdere har fået yderligere uddannelse og træning i håndhygiejne, og vi har indsat yderligere håndsprit på alle arbejdspladser.
  • Vi overholder den britiske regerings retningslinjer og støtter medarbejdere, der har brug for at selvisolere sig i 7 dage, hvis de er bekymrede, viser influenzalignende symptomer, har en høj temperatur eller en vedvarende hoste.
  • Derudover tager vi ekstra forholdsregler for at reducere alle berørings- og transmissionspunkter i alle lookfantastic lokaler og arbejdspladser.

Som kunde hos lookfantastic er du på nuværende tidspunkt ikke berørt af Brexit. 

Når du bestiller hos os, bliver dine pakker ikke stoppet i tolden, og du skal ikke betale ekstra skat eller andre afgifter på din pakke.