Vælg venligst leveringsadresse
Leveringsmuligheder for Danmark

LEVERINGSMULIGHEDER

Gratis hjemmelevering på ordrer over 499 kr.

Hjemmelevering 49 kr. for ordre under 499 kr.

Forventet leveringstid for pakker afsendt inden for EU er 3-5 hverdage.

Forventet leveringstid for pakker afsendt fra England er 7-10 hverdage.

Til kunder i EU, størstedelen af vores produkter vil blive sendt fra vores distributions-center beliggende indenfor EU og derfor vil bestillinger kunne fortsætte som normalt. For de produkter som bliver sendt fra UK til adresser I EU, vil skat og afgifter blive afregnet på dine vegne i forbindelse med vores kurer, så det har ingen effekt på dig. På grund af de ekstra processer kan din pakke opleve mindre forsinkelser i leveringen.

Fragtprisen er på 39kr er for ordrer under 500 kr.

Pakken bliver leveret til dit nærmeste afhentnings sted i form af posthus, pakkeshop eller pakkeboks.

Hjemmelevering er på 49kr for ordre under 500 kr.

Forventet leveringstid er 3-5 hverdage.

Bestil inden kl. 15:00 for ekspreslevering indenfor 1 til 2 hverdage*.

Ordrer bestilt efter kl. 15:00 på en fredag leveres mandag eller tirsdag.

Ordrer bestilt på en lørdag eller søndag leveres tirsdag eller onsdag.

*Med forbehold for at længere leveringstid kan forekomme for visse postnumre.

Hvilke foranstaltninger tager lookfantastic for at beskytte kunder mod COVID-19?

Ifølge World Health Organisation (”WHO”) er chancerne for at pådrage sig COVID-19 fra et livløst objekt meget lave. lookfantastic overvåger imidlertidigt situationen og enhver officiel rådgivning, der er udstedt i forbindelse med det samme, for at tage fornuftige foranstaltninger for at beskytte kunder og personale. Vi foreslår, at du ser WHO's hjemmeside for at få de nyeste råd i denne forbindelse.

Specielt hvad angår truslen om COVID-19 inkluderer yderligere foranstaltninger iværksat af lookfantastic i øjeblikket følgende:

  • Alle Lookfantastic medarbejdere har fået yderligere uddannelse og træning i håndhygiejne, og vi har indsat yderligere håndsprit på alle arbejdspladser.
  • Vi overholder den britiske regerings retningslinjer og støtter medarbejdere, der har brug for at selvisolere sig i 7 dage, hvis de er bekymrede, viser influenzalignende symptomer, har en høj temperatur eller en vedvarende hoste.
  • Derudover tager vi ekstra forholdsregler for at reducere alle berørings- og transmissions-punkter i alle Lookfantastic lokaler og arbejdspladser.

Når du har valgt dine produkter, skal du kontrollere leveringstiderne specifikt for din adresse, når du gennemfører din ordre.

For kunder i EU kan størstedelen af vores produkter sendes fra vores distributions-center inden for EU. Disse ordrer kan fortsætte som normalt. Forventet leveringstid på 3-5 hverdage.

For de produkter som bliver sendt fra UK til adresser I EU, vil skat og afgifter blive afregnet på dine vegne i forbindelse med vores kurer. På grund af de ekstra processer kan din pakke opleve en mindre forsinkelse i leveringen. Forventet leveringstid på 7-12 hverdage.


Vi levere selvfølgelig også til Færøerne og Grønland, dog burde du forvente længere leveringtid.

Vi tillader op til 21 dage for levering.

Det eneste du skal gøre er at tjekke ud via Lookfantastic.dk og skrive din adresse hvor du tilføjer enten Færøerne eller Grønland.

Dansk moms til Færøerne: du bedes tale med egen regering om refundering af dette. Vi tager moms på alle ordre og kan ikke refundere momsen fra vores side af, vi kan desværre heller ikke lave en ordre uden moms.