BLIV EN AFFILIATE

BLIV MEDLEM AF LOOKFANTASTICS AFFILIATE PROGRAM

Har du en hjemmeside eller en blog? Og kunne du tænke dig at tjene penge på den? 

- Du behøver ikke lede længere end lookfantastics affiliate program. Det er gratis, hurtigt og nemt at tilmelde sig. For mere information om hvad lookfantastics affiliate program er, og hvordan du kan blive en del af det, læs videre på denne side eller tilmeld dig nedenunder.

TILMELD

HVAD ER ET AFFILIATE PROGRAM?

Affiliates er hjemmesider eller blogs, som sender trafik til lookfantastic gennem sporet links - hvert salg der skabes fra dette link, giver affiliaten en provision. Linket kan være i form af bannere, tekst links på din blog eller et link på twitter.

HVORFOR SKAL DU TILMELDE DIG VED LOOKFANTASTIC?

lookfantastic blev grundlagt i England i 1996, som en online skønhedsbutik. Det ultimative mecca for hår, skønhed og alle smukke ting. lookfantastic.dk tilbyder produkter fra mere end 600 brands fra hår, make-up, Hudpleje, elektrisk, og sundhed. Vi har et fantastisk udvalg af sundheds- og skønhedsprodukter, såsom VIP rabatter og eksklusive tilbud, som du kan dele med dine følgere. Med høj konvertering af kunder og et stort udvalg af produkter, er du næsten sikker på at få provision ved at sende dine følgere til lookfantastic. Med gode provisionssatser på alle produkterne, kan du tjene gode penge i løbet af kort tid samtidigt med, at du får spredt din hjemmeside eller blog.

HVILKEN FORM FOR SUPPORT VIL I GIVE MIG?

Vi har et team dedikeret til at hjælpe vores affiliates, så der altid er nogen, som kan hjælpe dig, hvis du har spørgsmål. Vi tilbyder også hjælp med nogle kreative design opgaver for, at din side kan være tip top til at sende dine følgere videre til vores side. For mere information, kontakt venligst: Yvonne.Henriksen@thehutgroup.com

VIL DU IGANG NU?

Det er så nemt som en, to, tre… 

 Klik nedenfor for at tilmelde dig vores sikre affiliate netværk, Zanox.

Vælg lookfantastic som din “merchant” (vi kan hjælpe med dette).

Tilføj det sporet link til din side eller sociale medie for at starte med at tjene provision.

TILMELD HER

TOP TIPS

  • Vælg relevante tilbud og tekst, som du tror vil falde i god jord hos din målgruppe uanset om, det er spil, film, musik, tøj eller vores gave-afdeling. På denne måde, er der større sandsynlighed for, at folk klikker på linket!
  • Vær sikker på at alle links virker. Du vil generere mere salg, hvis dine links går til det rigtige sted på vores side. Vi giver det rigtige link til netværket, som du kan bruge. 
  • Hvis du har problemer, skal du endelige bare kontakte os.


Følg os på Instagram