Om Burt's Bees
Det startede i Maine i USA for over 30 år siden; Burt kørte rundt og solgte honning fra sin varevogn. En dag mødte han Roxanne Quimby, som han kom rigtig godt ud af det med. Inden længe begyndte Roxanne at lave håndlavede stearinlys ud af restprodukterne fra honningproduktionen, og hurtigt udviklede det sig til læbepomader i produktionen. I dag har Burt’s Bees over 180 produkter, alle udviklet med én ting i tankerne: ”Naturen har de bedste svar”. Når de siger ”naturlig” mener de naturlig: i gennemsnittet indeholder produkterne 99% naturlige ingredienser, og over halvdelen er 100% naturlige.
Hvad du kommer på kroppen, går ind i kroppen: derfor undgår Burt’s Bees kemikalier, og giver dig alt det bedste som din hud har brug for. Burt kunne ikke være mere stolt af alle sine honningprodukter til fødderne, læberne, ansigtet, kroppen og håret. Ingen af produkterne er testet på dyr.

Om Burt's Bees

2019 © The Hut.com Limited er registreret i Storbritannien (virksomhedsnummer 05016010) med adresse på Voyager House, Chicago Avenue, Manchester Airport, UK, M90 3DQ

Sikker betaling med
Visa Mastercard Maestro Amex Paypal Klarna