Filter

  Hudplejeprodukter

Ryd

  Kropsplejeprodukter

Ryd

  Pris

Ryd

  Besparelse

Ryd
 

Antipodes

45 resultater

Antipodes er et økologisk hudplejemærke med en videnskabelig tilgang til produktudvikling. Antipodes blev oprindeligt etableret i New Zealand, og kombinerer naturlige ingredienser med innovativ videnskab, for at producere de fineste, naturlige hudplejeprodukter. Antipodes er certificeret til vegetarer, og blevet udviklet til den økobevidste kunde.

Antipodes indeholder eksotiske plateekstrakter fra New Zealand og produkterne er udviklet uden at gå på kompromis med miljø, kvalitet, skønhed eller ærlighed. Antipodes er et bæredygtigt mærke og ingen af produkterne bliver testet på dyr.

Find din nye økologiske favorit her i vores udvalg af Antipodes hudpleje:

Dette miljøvenlige hudplejemærke bruger udelukkende ingredienser fundet i naturen, og udvikler hudpleje med anti-ageing egenskaber og effektive produkter som forbedrer hudens udseende.

Læs lidt om to af de mest populære produkter her:

Antipodes Aura Manuka Honey Mask
Få blødere hud der føles ren og fin med Antipodes Aura Manuka Honey Mask. Denne unikke og effektive ansigtsmaske er ideel at bruge to gange om ugen, og dens formulering stammer fra en traditionel kombination af naturlige ingredienser opfundet af New Zealands Maori befolkning. Den indeholder antibakteriel manukahonning blandet med velduftende vanilje og citrus. Masken giver huden fugt samtidig med at rense huden og give dig glattere hud. Den er velegnet til de fleste hudtyper, særligt uren hud.

Antipodes Kiwi Seed Oil Eye Cream

Detox din hud omkring øjnene med Antipodes Kiwi Seed Oil Eye Cream. Denne lette formular virker afkølende samt beroligende. Den er beriget med C-vitamin og opfriskende kiwi. Den er udviklet til at reparere skadet hud, gennem blandt andet gulerodsfrøolie, aloe vera og 100% ren avokadoolie, som kombineret har en intens anti-ageing egenskab, så du kan bevare din ungdommelige glød.

Du kan shoppe hele kollektionen af Antipodes hudpleje her på lookfantastic, og få gratis levering når du handler for 500 kr. eller mere.

Sorry, we can't find any results that match your chosen filters