Om Korres

Om Korres

Den græske apoteker George Korres etablerede Korres som følge af sin passion for naturen og videnskaben. De forskellige kollektioner fra Korres er inspireret af de mest effektive og kraftige naturlige ingredienser samt græske traditioner. Korres giver dig skønhedsprodukter med kliniske resultater og indeholder økologiske urter og ingredienser af den højeste kvalitet. Korres kombinerer videnskab og æstetik for at give dig produkter som overrasker og glæder deres kunder. Alle deres produkter kan fås til rimelige priser; Korres skal være tilgængeligt for alle, ikke de få.

Effektiv Hudpleje
Korres Wild Rose Brightening Oil er beriget med ægte rosenblade, vild rosenolie og tilsat ultrakoncentreret C vitamin samt omega olier, for at øge absorberingen at C vitamin i huden.

Efter 4 uger har vores testpersoner opnået følgende resultater:
-100% oplevede blødere hud
-100% oplevede forbedret tekstur og elasticitet i huden
-97% oplevede mere ungdommelig og sundere hud
-84% oplevede at deres hud fik en smukkere glød

Korres Brightening Oil indeholder Wild Rose Oil, som var startet på Korres. Den ultrakoncentrerede C vitamin er rig på omega 3, 6, 9-fedtsyrer, samt A og C vitaminer. Den er en kraftig antioxidant og reducerer fine linjer, rynker og forbedrer hudens tone og tekstur. Den silkeagtige olie bliver nemt absorberet og giver en smuk og naturlig glød.
Musik fra Freemusicarchive.org (Kai Engel, Behind you Window / Album: Idea)

Effektiv Hudpleje