Om Chantecaille

Chantecaille er mere end et mærke; det er en arv. Chantecaille er blevet bragt videre fra generation til generation. Deres mål er at sætte en helt ny standard i kosmetikverdenen, samtidig med at øge opmærksomheden omkring globale problemer.

Chantecaille er blevet formet af hele familien. Sylvie Chantecaille, den Franske matriark, startede det hele, mens hendes to døtre, Olivia og Alex bringer deres egen passion og kreativitet til. Mændene spiller også deres egne vigtige roller; Sylvies søn, Philippe, arbejder med den digitale udvikling, mens hendes mand, Olivier, holder styr på den finansielle del.

Chantecaille-familien udvikler utrolige, luksuriøse produkter til deres kundebase; med ingredienser fra fjerne marker i Sydfrankrig, til produkter udviklet i førende laboratorier - Chantecaille udvikler produkter du kan stole på.

Se Vores Udvalg

Chantecaille har altid søgt at skabe opmærksomhed om naturen. Det er en vigtig del af hvad Chantecaille står for, og er deres måde at give tilbage til deres inspiration.