Gå til hovedindhold
Udforsk

De bedste skønhedsprodukter fra Chantecaille

De bedste skønhedsprodukter fra Chantecaille
Team LF
Forfatter og ekspert5 år siden
View Team LF's profile

Vi ser flere og flere mærker indenfor skønhed som skaber produkter gennem naturlige ingredienser. Chantecaille er et perfekt eksempel på denne trend, med makeup og hudpleje som udvikles gennem bioteknologi med luksuriøse detaljer. Bliv klogere på dette fantastiske mærke og dets populære produkter her - de skal bare prøves!

Hvem er Chantecaille?

Oprindeligt blev Chantecaille grundlagt af Sylvie Chantecaille, som lancerede et lille udvalg af luksuriøse parfumer med udgangspunkt i wellness, naturlig skønhed og vidunderlige ingredienser. Idag, over 20 år senere, kan man finde et kæmpe udvalg af lækker hudpleje og makeup som er blevet populært over hele verden.

Den ekstraordinære alliance mellem natur og videnskab - Chantecaille

Produkterne udvikles gennem bioteknologi, kinesisk medicin, aromaterapi og farmakologi. Dette betyder at produkterne fremhæver det bedste ved naturlige ingredienser, hvilket resulterer i effektiv hudpleje og makeup.

En af Chantecailles mærkesager er dyrevelfærd; f.eks. gennem Limited Edition makeup-paletter og kampagner. Chantecaille ledes i dag af både Sylvie og hendes døtre Olivia og Alex, og er din unikke mulighed for at udforske luksuriøs skønhed, som gør en forskel i verden.

De bedste produkter fra Chantecaille - som bare skal prøves:

Chantecaille handler om smuk hud. Mærket er blevet verdensberømt for makeup der føles og ser naturlig ud på huden, samt hudpleje der bringer det bedste frem i huden. Her er et udvalg af nogle af Chantecailles mest elskede produkter:

 

Chantecaille Future Skin Oil-Free Foundation 30 g

620 kr

er en ultralet foundation med en forfriskende tekstur. Den oliefri gel giver mulighed for justerbar dækning på grund af den bygbare formel; ideel til hverdags og aftenbrug.

Lysreflekterende pigment i makeuppen reducerer og maskerer forekomsten af ufuldkommenheder, hvilket tilbyder en fejlfri finish. Formlen indeholder 60 % vand og er tilsat aloe-blade og camellia sinensis-ekstrakt, der arbejder for at fugte huden, samtidig med at den dækker.

Chantecaille Vital Essence - 50 ml

843 kr

Kickstart kollagenproduktion med fra , der reducerer forekomsten af fine linjer og forbedrer hudtonen. Den revolutionerende ansigts- og øjenserum er gennemsyret med kraftfulde planteekstrakter som anti-aging fugtgivende boostere, der fremmer hudens udseende.

Den vægtløse formel har fugtgivende og beroligende egenskaber på grund af tilstedeværelsen af ​​Biosodium Hyaluronat og Bilberry Extract, hvilket skaber en glattere teint, der er grundigt hydreret.

Chantecaille Stress Repair Koncentrat - 15 ml

1342 kr

Giv  stressede øjne nogle TLC med fra . Den innovative formel vækker øjenområdet med et hit af koffein og Hexapeptide, som arbejder sammen om at 'punktere' hævelser ved at fjerne giftstoffer fra huden, reducere forekomsten af ​​mørke rande og synligt udglatte rynker og fine linjer.

Den glatte formel er gennemsyret af Rose de mai, sød mandelolie og Shea smør, som tilføjer intensiv hydrering og efterlader huden blød og grundigt fugtet. Den beroligende og opløftende duft af rose, appelsinblomst og jasmin giver ekstra forkælelse.

Chantecaille Just Skin Tinted Moisturiser SPF 15 50 g

620 kr

Opnå en naturlig, fejlfri base med fra . 3-i-1 formlen er glat og let, og den blandes ubesværet ind i huden, hvilket giver hydrering, SPF15-beskyttelse og foundationlignende opbyggende dækning.

En unik blanding af timian- og sommerfuglebusk-ekstrakter tilbyder kraftfulde antioxidant-fordele, mens natriumhyaluronat hjælper med at forsegle fugt. Pletter og misfarvning skjules, og din teint ser naturligt perfektioneret ud.

Chantecaille Lip Chic

258 kr

Føj overdådig farve til din trutmund med . Formlen er tilsat hyaluronsyre for at give læber der ser fyldige ud, og den kombinerer en gloss' høje glans med en læbestifts glatte, jævne dækning. Lip Chic glider på ubesværet og leverer komfortabel, langvarig farve med en ikke-klæbende, fløjlsagtig blød finish.

Chantecaille Detox Clay Mask 50 ml

671 kr

Forfin udseendet af din hud med , en Kaolin Clay-ansigtsmaske, der genskaber balancen af fugtniveauer og reducerer forekomsten af porer.

Formuleret på en base af ren Rosewater er lermasken tilført innovative plantepræparater til at hjælpe med at kontrollere og fugtgive huden; Kaolin Clay hjælper med at absorbere overskydende olie; Rosemary giver naturligt rensende egenskaber og ren Honey og blødgørende Mimosa Flower nærer og blødgør huden. Dens dosis af Saccharin Isomerate holder på vand for at hjælpe med at minimere tørhed* og Mushroom-ekstrakt hjælper med at forfine forekomsten af porer*.

Huden ser blød, glat og renset ud.

Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint