Gå til hovedindhold
Tips & Råd

En guide til MAC læbestifter

En guide til MAC læbestifter
Team LF
Forfatter og ekspert6 år siden
View Team LF's profile

MAC læbestifter er en must-have for enhver makeupentusiast! Men med så mange forskellige nuancer og teksturer kan det være svært at vælge din næste læbestift fra MAC Cosmetics.

Derfor har vi lavet en guide til MAC læbestifter, så du kan få overblik over de forskellige udgaver - hvordan de føles, ser ud, og holder - så du kan finde din perfekte MAC finish.

MAC Glaze

Glaze læbestifter fra MAC indeholder otte forskellige fugtgivende ingredienser, som plejer læberne og giver et smukt skinnende finish. Den føles behagelig på læberne, og kan nemt påføres på farten. Takket være dens nærende formular, er den velegnet til tørre læber.

Vores favoritnuancer: Hue, Hot Tahiti, Patisserie

 

MAC Mineralize Rich

Denne læbestift føles let på læberne og er nærende takket være Mineral Moist Complex. Den er yderst fugtgivende og kan nemt bygges op afhængig af hvor kraftig farve du ønsker. Et enkelt strøg giver medium dækning - og let skinnende finish.

Vores favoritnuancer: Elegant Accent, Lush Life

 

MAC Frost

Frost læbestifter fra MAC kombinerer den klassiske formular med en særlig "Frosted" finish med høj pigment. Den indeholder nærende E- og C-vitaminer, og føles behagelig på læberne.

Vores favoritnuancer: Plum Dandy, Fabby

MAC Retro Matte Liquid Lipcolor

Denne læbestift fra MAC giver et matte finish og føles blød og rar på læberne uden at tørre dem ud. Den holder i op til otte timer og takket være dens Colour-Flex Technology er den højpigmenteret.

Vores favoritnuancer: Carnivorous, Back in Vogue

 

MAC Lustre

Denne føles let på læberne, og giver let dækning med et let skinnende finish. Dens nærende og plejende ingredienser virker blødgørende på læberne, og er nem at påføre.

Vores favoritnuancer: Syrup, Flamingo

 

MAC Cremesheen

Med Cremesheen fra MAC opnår du medium til fuld dækning med skinnende finish. Trods den kraftige farve, føles den  ikke tung på læberne. Den indeholder olivenekstrakt, som virker plejende, og hjælper med at holde læberne fugtige mens farven holdes jævn og du får et smukt finish.

Vores favoritnuancer: Shy Girl, On Hold

 

MAC Matte

En MAC klassiker: deres Matte læbestifter giver et mat, fløjlsagtigt finish. Med denne får du en højpigmenteret læbestift; intense farver som holder længe.

Vores favoritnuancer: Ruby Woo, Velvet Teddy, Flat Out Fabulous

 

MAC Liptensity

Disse læbestifter er udviklet med MAC High-Frequency Chromatic pigmenter som giver et 4D finish, det vil sige dobbelt så pigmenteret som traditionelle, højpigmenterede læbestifter. De indeholder desuden Shea Butter, som holder læberne bløde og velplejede, og holder i op til otte timer.

Vores favoritnuancer: Cordovan, Doe, Blue Beat

 

MAC Satin

Pigmentrige MAC læbestifter, som har et silkeagtigt finish. Få bløde læber med intens farve med en Satin Lipstick fra MAC.

Vores favoritnuancer: Brave, Film Noir

 

MAC Amplified

Amplified MAC læbestifter giver maksimal farve, maksimal fugt og maksimal dækning med en cremet finish. Den innovative formular virker nærende, og giver dig bløde læber. Trods den pigmentrige formular, kan den næsten ikke mærkes på læberne.

Vores favoritnuancer: Vegas Volt, Fast Play

 

Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint