Gå til hovedindhold
Anmeldelser

Anmeldelse: Aveda Tulasāra hudplejeprodukter

Anmeldelse: Aveda Tulasāra hudplejeprodukter
Maria Madsen
7 år siden
View Maria Madsen's profile

Jeg har testet 3 af de nye Aveda Tulasāra hudplejeprodukter, de kommer i et smukt og luksuriøst design og dette er faktisk et helt nyt mærke for mig, hvilket har været så spændende!

Aveda Tulasara

Aveda Tulasāra Bright Concentrate

...gendanner hudens udstråling og med tiden reducerer misfarvning og jævner hudfarven. Jeg var vildt imponeret, da jeg prøvede den første gang. Den tørrer hurtigt ind i huden og så har den en skøn duft, som ikke er alt for stærk, og så føles den rigtig dejlig at have på netop min hud, som er så tør. Der går noget tid, før man kan se forandringer, men du kan hurtigt mærke, at din hud får fugt og er knap så tør. Og så ser dit ansigt virkelig friskt og sundt ud!

Anvendelse: smør på ren hud morgen og aften inden din fugtighedscreme.

 

Aveda Tulasāra Firm Concentrate

...ligner meget den anden, denne løfter og opstrammer dog huden og føles ligeså skøn at have på! Endnu engang får den din hud til at se sund og frisk ud, og tilføjer en lækker glød!

Anvendelse: smør på ren hud morgen og aften inden din fugtighedscreme.

Aveda Tulasara

Aveda Tulasāra Radiant Oleation Oil

...er en helt speciel olie. Først troede jeg, at den var ligesom alle mine andre olier, men da jeg læste indlægssedlen, kunne jeg hurtigt se, at jeg tog fejl. Jeg fik også en børste med, som man skal bruge inden. Dens struktur er perfekt, jeg var nervøs for om den ville være for hård ved min hud. Børsten skal bruges til at fremme mikrocirkulationen, samtidig nærer og genopretter den hudens udstråling. To rigtig lækre produkter! Der er 3 trin man skal følge, det tager noget tid at finde ud af hvordan man skal gøre, da det ikke er helt simpelthen, derfor er dette ikke noget du skal give dig til hvis du kun har 5 minutter. Det lyder måske som meget, men det er helt klart det værd: din hud vil takke dig! Det er virkelig en luksuriøs olie, som kan redde hver en hud.

Anvendelse:

1) Brug børsten i 1 minut på ren og tør hud, børst opad og udad i cirkulære bevægelser.

2) Varm 4 pump mellem hænderne, masser derefter olien ind i huden med frem og tilbage bevægelser.

3) Lav noget te eller find på noget at lave (4 min.), mens olien nærer din hud. Derefter rens din hud, og brug så dine hudplejeprodukter, og nyd din bløde og glatte hud!

 

Konklusion

Jeg kan 100% anbefale disse produkter. Du får noget for pengene og de gør virkelig en forskel for din hud. Dette er ikke sidste gang jeg prøver hudpleje fra Aveda, jeg er så imponeret!

Mit navn er Maria, jeg er 19 år gammel, jeg er makeupentusiast og passioneret beauty blogger.
Min dagligdag handler primært om makeup, men også mine elskede katte!
Jeg er perfektionist, udadvendt og meget aktiv på de sociale medier - @beautybymadsen

lfint