Gå til hovedindhold
Anmeldelser

Anmeldelse: EX1, Amazing Cosmetics & Real Techniques

Anmeldelse: EX1, Amazing Cosmetics & Real Techniques
Maria Madsen
6 år siden
View Maria Madsen's profile

Jeg har denne gang afprøvet disse tre produkter fra EX1, Amazing Cosmetics og Real Techniques:

Maria Madsen anmelder EX1, Amazing Cosmetics og Real Techniques

Det er tre produkter, som alle snakker om! Jeg har været rigtig nysgerrig og da jeg så, at produkterne var tilgængelige på Lookfantastic.dk, var jeg slet ikke i tvivl om, at det skulle være nu!

 • 1.EX1 Cosmetics Invisiwear Liquid Foundation (i farven 1)

  EX1 Cosmetics Invisiwear Liquid Foundation (i farven 1)
  4.33 Stars 3 Reviews
  Jeg leder konstant efter nye foundations og jeg har ville prøve denne længe! Dog har farverne været for mørke til min hud, men så udkom de med lysere farver, som er PERFEKT til os med med bleg hud! Den påføres bedst med en beauty blender i stedet for en børste.  Det gav et meget flottere resultat. Mange gange er det omvendt, men ikke i dette tilfælde,  hvilket jeg fandt ret interessant. Den har et rigtig flot finish og holdt hele dagen. Som sagt passer den perfekt i farven, jeg havde dog håbet på bedre dækning. Den kan bygges op til medium-dækning og i starten var jeg en smule skuffet, da jeg foretrækker fuld dækning, men efter at have påført resten af mine produkter,  så det faktisk rigtig godt ud! Jeg fik mange komplimenter, så jeg endte med at blive rigtig glad for den og derfor kan jeg også 100% anbefale den!
 • 2.Amazing Concealer (i farven Fair)

  Dette er en meget omtalt concealer, som jeg har glædet mig til at prøve! Den giver fuld dækning med det samme, derfor skal du kun bruge meget lidt af gangen, ellers kan det hurtigt gå galt. Den er virkelig cremet, nem at blende ud og rigtig pigmenteret.  Og selvom den har så meget dækning, kommer man ikke til at se cakey ud, hvilket er super vigtigt for mig. Den er perfekt til tør hud, nok en af de bedste jeg har prøvet, hvad det angår! Selvom jeg sætter den med pudder har den stadig det flotte ’dewy’ finish, som den startede ud med, hvilket gør, at jeg elsker den endnu mere. Jeg kan nu forstå, hvorfor den er så populær! Det er min nye favorit.
 • 3.Real Techniques Brush Cleansing Palette

  Real Techniques Brush Cleansing Palette
  112 kr
  Jeg havde brug for noget til at rense mine børster i dybden og tænkte at denne palette fra Real Techniques var perfekt. Jeg kan godt lide størrelsen, da den hverken er for stor eller for lille.  Dens hævede overflade hjælper med at fjerne makeup, olie og urenheder og går helt i dybden. Jeg kan se en kæmpe forskel i mine børster, de er blevet meget mere rene og så synes jeg det er en nemmere måde at gøre det på. Jeg kommer i hvert fald ikke til at bruge andet!

Mit navn er Maria, jeg er 20 år gammel, jeg er makeupentusiast og passioneret beauty blogger.
Min dagligdag handler primært om makeup, men også mine elskede katte!
Jeg er perfektionist, udadvendt og meget aktiv på de sociale medier - @beautybymadsen

lfint