Gå til hovedindhold
Vejledninger

Pictorial: Elver

Pictorial: Elver
Anne-Mette Højbjerg
Beauty Blogger7 år siden
View Anne-Mette Højbjerg's profile

Så er jeg klar med sidste pictorial til jer i denne omgang. Denne gang var det egentlig meningen, at jeg ville lave et havfrue-look, men jeg har ikke kunne finde nogen netstrømper eller andet materiale jeg kunne bruge til at lave afmærkningen af skæl, så jeg måtte finde på noget andet. Det blev så til en skovalf, elver, fe… hvad man nu vælger at kalde det. Og jeg har valgt at lave grundtrinene (og farvevalget) så man også kan vælge denne pictorial til havfruen, hvis det er det man har valgt at være til Fastelavn.

Elver makeup til fastelavn
 1. Jeg har valgt at forme mine bryn lidt anderledes denne gang – altså mere lige og spidse, så de får lidt elver-formen. Og så laver jeg contour med grønne og blå farver. Jeg fremhæver altså mine kindbens ”skygger” og tindinger med disse farver.
 2. De samme grønne og blå farver bruger jeg også til at gøre min næse lidt mere markant. Jeg blender også farverne op imod mine bryn for at give lidt mere dybde og form.
  Elver 1
 3. I globelinjen påfører jeg først en blå øjenskygge og lader den køre helt ind til min contour på næsen og helt ud til siden af ansigtet hvor den igen støder op til samme farve.
 4. For at skabe lidt mere dybde i globelinjen påfører jeg også en lidt mørkere blå i den yderste del med samme blendingbrush som jeg startede ud med. Husk at blende farverne godt sammen.
  Trin 2 i elver looket
 5. Ved de nederste vipper påfører jeg samme grønne farve, som jeg har brugt i min contour. Jeg bruger en angled eyeshadowbrush til dette, da det gør det nemmere at blende uden at få for meget farve spredt ud.
 6. Igen giver jeg denne farve lidt mere dybde ved at påføre en mørkere grøn i den yderste del.
  Øjenskygge i elver stil
 7. Jeg påfører også en lille bitte smule sort over den mørkeblå i globelinjen. Men kun meget lidt.
 8. På selve øjenlåget påfører jeg en mat hvid øjenskygge og på den yderste 1/3 af øjet påfører jeg den samme grønne øjenskygge som jeg startede ud med.
  Makeupbørster til at lave elver makeup
 9. Da det jo er et fantasy-look jeg er i gang med, så må der gerne være en masse shimmer i looket. Derfor har jeg fundet to dust-shimmers frem (I kan bruge glitter og andre skinnende pigmenter med en lys base og farvede shine) med en grøn og en blå shine. Jeg highligtede tindingerne, kindbenene, under brynet, næsen og amorbuen (den fine bue vi har over læben).
  Lav din egen elver makeup
 10. Jeg valgte også at bruge begge dust-shimmers på øjenlåget. Den blå kom på selve øjenlåget og den grønne i øjenkrogen. Billederne viser på ingen måde hvor flot det ser ud, men stol på mig når jeg siger at det giver de smukkeste farver når de kommer på.
 11. Og selvfølgelig skulle der også lige en lille sort winged liner på. Jeg har brugt en sort øjenskygge og en angled eyelinerbrush.
  Brug små børster til at lægge øjenmakeup i elver looket.
 12. Jeg valgte også at tilføje lidt ”pletter” med lidt forskellige pastelfarvede flydende eyelinere og tilføjede til sidst lidt glitrende sten med et ”olieret” look. Det giver lige prikken over iét til sådan et look her. Eller et hvilket som helst look egentlig. Jeg er en af de personer der også kan finde på at bruge sten og glitter til dagligt, så… :P
  Makeup med glimmer til elver look
 13. Sidst men ikke mindst, så skal der lidt sort eyeliner på den våde kant og noget mascara på vipperne. Tilføj gerne et par ekstra lagt for lidt mere fylde. Eller brug nogle falske vipper. Det er op til jer.
  Mascara til elver look på lookfantastic
 14. Jeg ville egentlig have lavet nogle grønne læber med et blåt shine, men valgte i stedet for at smide en nude læbestift på. Og ovenpå den duppede jeg den blå dust-shimmer – midt på den øvre og nedre læbe. For lige at highlighte den del også. Og her kan I virkelig se den grønne og blå shine de dust-shimmers har.

Og voila! Så er elver-, skovalf- eller fe-looket færdigt. :) Jeg har desværre ikke nogle spidse ører jeg kunne tage på, så jeg nøjedes bare med en blomsterkrans, som jeg lavede for et par år siden. Men ørerne ville have været fantastiske.

God Fastelavn alle sammen!

Elverlooket er færdigt
Anne-Mette Højbjerg
Beauty Blogger
View Anne-Mette Højbjerg's profile
Hej! Jeg er Skønheds- og Livsstilsblogger på bloggen www.giz-blog.dk. Jeg har blogget siden slutningen af 90’erne og elsker at dele mine erfaringer, kreative idéer og andet der fylder min hverdag i det Sydfynske. Jeg elsker at lege med farver, og ser det ud som om jeg er hoppet i en spand med regnbuens farver og alverdens glitter og stads, så er det bare perfekt. @gizmoamh
lfint