Gå til hovedindhold
Anmeldelser

Anmeldelse: Grow Gorgeous Cleansing Conditioner

Anmeldelse: Grow Gorgeous Cleansing Conditioner
Team LF
Forfatter og ekspert7 år siden
View Team LF's profile

Jeg har testet 11-in-1 Cleansing Conditioner fra Grow Gorgeous. Tanken om, kun at behøve ét produkt i badet fremfor både en shampoo og en balsam var fantastisk, så det måtte bare prøves! Desuden er Grow Gorgeous produkter kendt for at være sulfatfri (derfor skummer den ikke) og silikonefri, hvilket klart er en bonus.

Da jeg læste på produktet at det oven i købet er en 11 i 1, fremfor blot shampoo og balsam i én, blev jeg lidt skeptisk; denne cleansing conditioner lover blandt andet følgende:

  • Rengør håret
  • Får håret til at skinne
  • Giver volume
  • Forebygger krus
  • Gør håret nemmere at style
  • Beskytter håret
  • Styrker hårfibrene

Udtørrer hverken hår eller hovedbund

Allerede ved første brug var jeg faktisk imponeret. Jeg havde med vilje valgt at bruge den for første gang en dag hvor jeg vidste jeg ikke skulle ud af døren bagefter, i tilfælde af den ikke rensede mit hår ordentligt, så jeg skulle bruge en shampoo bagefter, eller jeg af andre årsager var utilfreds med resultatet. Tværtimod ville jeg ønske, jeg havde haft planer bagefter! Mit hår har tendens til at blive utrolig flat og kedeligt og svært at style når det er helt nyvasket. Med denne cleansing conditioner har mit hår stadig tekstur, selvom det er nyvasket; da den ikke fjerner de naturlige olier i håret, bliver håret ikke udtørret på samme måde som mange shampooer gør. Derfor kan man også bruge den hver dag, da den hverken udtørrer håret eller hovedbunden. Mange almindelige shampooer gør min hovedbund irriteret, og det er svært at finde en shampoo som dufter godt og er lækker uden at irritere. Denne føles virkelig mild og skånsom, og den dufter intet mindre end vidunderligt. Så vidunderligt at man får komplimenter for hvor godt ens hår dufter!

Sulfatfri cleansing conditioner

De eneste minusser jeg kan finde ved dette produkt, er, at jeg skal bruge relativt meget for at få det ud i hele håret. Dette tror jeg skyldes, at produktet ikke skummer, da den er sulfatfri. Det skal man lige vænne sig til, men taget virkningen af denne cleansing conditioner i betragtning, er det ikke et særlig stort minus, og da man sparer de penge man ville have brugt på både at skulle købe en shampoo og en balsam ellers, gør det mig ikke så meget at man skal bruge lidt mere af produktet.

Indtil videre har jeg ikke haft brug for at supplere med en anden balsam i spidserne, men da mit hår kan blive meget filtret, kan det måske engang imellem blive nødvendigt at supplere med en balsam i enderne, hvis der er rigtig mange knuder. Det forestiller jeg mig fordi konsistensen af denne cleansing conditioner ikke er så 'fedtet' og den derfor nok ikke vil kunne opløse de rigtig stride knuder, når de opstår.

Det er helt klart et produkt jeg vil fortsætte med at bruge, og jeg kan varmt anbefale Cleansing Conditioner 11-i-1 fra Grow Gorgeous. Den kan bruges sammen med f.eks. deres Hair Growth Serum, hvis du ønsker tykkere, kraftigere hår på samme tid.

Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint