De bedste brands
Anmeldelser

Om #LFBeautyBox: Pretty in Paradise

Om #LFBeautyBox: Pretty in Paradise

 

Da jeg så designet på denne måneds box blev jeg simpelthen så glad! Hold nu op hvor er den smuk! Der er så meget paradis og Sommer over den og selvom jeg ikke er til guld, så synes jeg faktisk det passer perfekt til designet. Hold da op! Helt klart en Beauty Box der skal gemmes til et eller andet.

Temaet – ”Pretty in Paradise” – siger lidt sig selv. Produkterne i boxen skal nemlig hjælpe os med at forblive ”pretty” denne sommer. Der er produkter der er perfekte til de varme måneder og vi får også noget til at fremhæve den skønne sommerglød. Slet ikke dårligt! Lad os kigge lidt nærmere på dem.

Det finder du i #LFPrettyinParadise…

Pretty in Paradise med Moroccan Oil

Moroccan Oil Hydrating Styling Cream – 75 ml

Jeg elsker brandet Moroccan Oil og blev derfor glad da jeg så denne styling cream i boxen. Jeg styler nu ikke rigtig mit hår længere, men denne kan også bruges til bare at gøre håret blødt, give glans og få styr på de vilde små hår. Den har ikke nogen specielt kraftig duft, så jer der ikke er til den slags kan også roligt bruge denne.

Jeg er personligt blevet ret vild med den allerede. Jeg har nogle tørre spidser grundet blegning og hårfarvning, men når jeg bruger denne, føles mine spidser fantastisk bløde. Det har mine mange hårolier ikke kunne gøre lige så godt, så denne er klart en stor favorit i denne måneds box.

Cowshed i Beauty Box juli edition

Cowshed Chamomile Refreshing Toner – 50 ml

Jeg drukner efterhånden i tonere, men det er mest fordi jeg er et fjols til at få dem brugt. Men nu hvor jeg har fået en ny, jeg endnu ikke har prøvet før, så har jeg været nysgerrig efter at få den testet. Denne skulle særligt være god her om sommeren da kamillen i den køler og beroliger huden. Og så er der også lavendel i! Jeg er normalt ikke meget for lavendel i mine skønhedsprodukter, og duften af denne toner er heller ikke en af mine favoritter, men jeg har nu alligevel brugt den hver morgen og aften siden jeg fik boxen hjem. Og jeg er ved at vænne mig til den. Min hud har det også fint med den, så indtil videre går det meget godt.

Mimitika i juli Beauty Box

Mimitika – Sun Screen – 10 ml

Jeg er på ingen måde fan af dagcremer og slet ikke solcremer til ansigtet, men det er jo vigtigt at beskytte sig mod solens stråler. Så da jeg så dette produkt i #LFPrettyinParadise, var jeg først lidt afvisende over for det, men valgte alligevel at give den en chance. For det ville da være rart hvis man kunne finde en form for solcreme til ansigtet, som jeg kan holde ud at bruge. Jeg plejer nemlig at slå voldsomt ud når jeg bruger dem.

Denne fedter ikke helt så meget som de andre jeg har prøvet. Hvilket jeg sætter stor pris på. Jeg synes dog alligevel godt at den kan virke lidt tyk på huden. Jeg har også haft slået en smule ud, men om det er pga. denne eller noget andet, ved jeg ikke. Men det har ikke været lige så slemt som ved tidligere ansigtssolcremer, så umiddelbart virker denne ikke helt så skidt til mig. Tiden må vise om det ender med at blive den udvalgte.

lookfantastic Beauty Box har HOT Makeup i juli

Hot Makeup – Large Bronzer – 8 g

Jeg er Dansk med stort D, og det betyder også, at jeg er hvad man kalder gennemsigtig! Jeg har så svært ved at få farve om sommeren. Jeg bliver rød, og derefter bliver jeg bare bleg igen. Derfor kan jeg godt blive lidt af en storforbruger af bronzer på denne tid af året. Men jeg er så kræsen når det kommer til produkter som disse. Jeg er ikke til shimmer-bronzere og det er ikke alle nuancer der passer mig. Jeg troede heller ikke at denne ville være god til mig, for den er meget varm i farven og der er shimmer i…. Men det er så fin en shimmer, og den blender fantastisk godt, så den er nem at få til at se naturlig ud! Den har helt klart overrasket mig positivt og den er allerede blevet taget godt i brug.

Regenerate tandpasta i juli måneds Beauty Box

Regenerate – Toothpaste – 14 ml

Tandpasta er lidt et sats at smide i en box – i hvert fald for folk som jeg der er ret kræsen når det kommer til den slags. Men det er en lille tube og selvfølgelig skulle den da testes! Denne skulle gerne styrke ens emalje og have en smule blegning i sig, så det er da kun en god ting. Smagen er jeg dog ikke den store fan af. Jeg kan ikke rigtig sætte fingeren på hvad det er ved den jeg ikke er glad for, men det er heller ikke så slemt. Den er perfekt størrelse at have med i weekendtasken hvis man skal et eller andet sted hen denne sommer.

Jelly Pong Pong higlighter pen fra lookfantastic Beauty Box

Jelly Pong Pong Bare Necessities Highlighting Pencil 1,5 g

En highlighting pen er en fantastisk opfindelse. Især når det kommer til highlighing af brynet, øjenkrogen og amorbuen over læben. Men jeg synes den er meget lyserød, og der er ikke så meget highlight i den som jeg kunne have tænkt mig – desværre. Den minder mere om en concealer, hvilket den nemlig også kan bruges til. Det er nemlig en 4-i-1 pen. Den kan bruges som highlighter, concealer, til den våde vippekant og til at dække mørke rander under øjnene. Jeg synes dog ikke, at den har så god en dækkeevne, så om jeg ville bruge den som concealer eller til de mørke rander ved jeg ikke helt. Ved faktisk ikke om jeg er helt så begejstret for denne, men tror jeg vil prøve at bruge den som primer på øjnene, da jeg tror den kunne være god som en form for eyeshadow primer. Det må jeg prøve.

 

Det var så indholdet af denne måneds Beauty Box, #LFPrettyinParadise. Det er desværre ikke en box der falder så meget i min smag, men jeg må dog alligevel nævne, at jeg har forelsket mig ret så voldsomt i Moroccan Oil produktet. Hold da op! Den trækker helt sikkert op i karakteren for denne måneds box. Og så igen selve designet på boxen. Det er to-die-for.

Beauty Box lookfantastic juli 2017

Hvis du også kunne tænke dig at prøve lookfantastic Beauty Box, kan du bestille den her.

 Anne-Mette Højbjerg

Anne-Mette Højbjerg

Beauty Blogger

Hej! Jeg er Skønheds- og Livsstilsblogger på bloggen www.giz-blog.dk. Jeg har blogget siden slutningen af 90’erne og elsker at dele mine erfaringer, kreative idéer og andet der fylder min hverdag i det Sydfynske. Jeg elsker at lege med farver, og ser det ud som om jeg er hoppet i en spand med regnbuens farver og alverdens glitter og stads, så er det bare perfekt. @gizmoamh