Gå til hovedindhold
Anmeldelser

Anmeldelse: Pestle & Mortar

Anmeldelse: Pestle & Mortar
Vanessa
Forfatter og ekspert7 år siden
View Vanessa's profile

Hvad er Pestle & Mortar?

Jeg er blevet introduceret for hudplejemærket Pestle & Mortar som er et Irsk firma grundtlagt af en travl mor med fem børn – Sonia Deasy. Hun manglede en effektiv hudplejeserie som hun kunne regne med, og som var fri for hårde kemikalier og andre unødvendige ingredienser.

Hudplejeserien er spritny hos lookfantastic og jeg har haft glæden af at prøve et par produkter. Hudpleje er en vigtig del af min hverdag - mange glemmer ofte at passe og pleje huden, men med årene har jeg lært hvor vigtigt det er at passe på den. Lad os kigge lidt nærmere på produkterne...

 

Pestle & Mortar produkter på lookfantastic

Pestle & Mortar Hyaluronic Serum

Det her er en game changer – den har været et vidunder for min hud og jeg har prøvet rigtig mange serums som bare ikke har virket på min hud. Den har en meget let konsistens og trænger hurtigt ind i huden – det i sig selv, er noget jeg elsker i mine serummer. Man kan bruge den både morgen og aften på ren hud, men den kan også bruges til andre ting. Den kan blandt andet bruges som en makeup primer under makeup. Genialt, ikke?

Jeg har testet det nogle gange og det fungerer rigtig godt. Min makeup holdt stort set hele dagen, og kan sagtens måle sig med mange af mine ”rigtige” primers. På selve huden så jeg resultater allerede få dage efter brug – min hud var lækker blød og smidig.

Sonia Deasy og hendes søster har brugt over 18 måneder på at finde den perfekte formel til denne serum og jeg må sige at det har de altså også formået at gøre. Den indeholder hyaluronic acid, som er bevist at være hydrerende for huden. Den er prisvenlig og indeholder 30ml og passer til alle hudtyper. Den får de varmeste anbefalinger herfra.

Pestle & Mortar kan købes på lookfantastic.

Pestle & Mortar Hydrate Lightweight Moisturizer

Denne er en creme der er til alle hudtyper. Den er fri for parabener, mineralolie, silikoner, sulfater, propylenglycol og syntetisk duft. Det er altid et sats når jeg prøver nye cremer, da min hud altid opfører sig skørt men jeg har ingen problemer haft med at prøve denne. Tværtimod har jeg sammen med serummet set virkelig gode resultater på få dage og min hud har været meget mindre tør, end den plejer at være – en kæmpe bonus! Emballagen er genial, lad mig bare sige det. Produktet er pakket i en luftfri beholder som man skal trykke på for at få produktet ud – det gør sådan at ens creme holder sig frisk og aktiv ved hvert brug. Det er også mere hygiejnisk, da det ikke er en bøtte man skal stikke sin finger ned i gang på gang.

 

Pestle & Mortar har i den grad overrasket mig og deres serum er ligeså fantastisk som alle går og snakker om. Hele oplevelsen har været i top – indpakningen er super elegant og sofistikeret, samt emballagen af selve produkterne er simpel og stilfuld. Hvis du søger en ny hudplejeserie, går mine varmeste anbefalinger til Pestle & Mortar.

 

Vanessa
Forfatter og ekspert
View Vanessa's profile
Hej! Jeg er en 26-årig pige der til daglig skriver på livsstilsbloggen www.vinternat.dk. Jeg har en kæmpe interesse for skønhed – elsker at eksperimentere og prøve nye ting og give mine tips & tricks videre. Jeg er specielt glad for brynprodukter og hudpleje. Samtidig er jeg også en passioneret dyreelsker og har en dejlig schæferhund, samt to killinger. Til hverdag studerer jeg min drømmeuddannelse – markedsføringsøkonom. @vanessaernstpris
lfint