Gå til hovedindhold
Anmeldelser

Anmeldelse: Alchimie Forever – Kantic Calming Cream

Anmeldelse: Alchimie Forever – Kantic Calming Cream
Anne-Mette Højbjerg
Beauty Blogger7 år siden
View Anne-Mette Højbjerg's profile

Jeg har altid haft problemer med min hud, og det er pænt frustrerende. Men det betyder også, at jeg igennem mange år har prøvet rigtig mange cremer og produkter, for at finde noget som fungerer sammen med min tørre psoriasis, men samtidig med ikke forværre min akne og fedtede hud.

Senest har jeg testet denne Alchimie Forever – Kantic Calming Cream, som faktisk har vist sig at være overraskende lækker.

Ansigtscreme velegnet til Psoriasis fra lookfantastic

Den er velegnet til normal og tør hud og skulle være rigtig god til folk med sensitiv hud. Nu er min hud ikke specielt sensitiv eller normal og tør, men da jeg har psoriasis, så blev det foreslået at jeg alligevel prøvede den. Og det fortryder jeg på ingen måde. Jeg får jo en del rødme og irritation netop pga. min psoriasis, og det har denne creme faktisk hjulpet med at holde en smule nede. Den holder ikke min psoriasis nede, men jeg har ikke haft nær så meget kløe og ”skællende” hud. Så dét er virkelig et stort plus i min bog.

Alchimie Forever kan købes på lookfantastic

Jeg bruger selvfølgelig stadig mine receptcremer fra sygehuset, men bruger så denne hver aften inden sengetid, og på dage hvor jeg ikke skal ud af døren, så bruger jeg den også om morgenen. Altså på dage hvor jeg ikke behøver at skulle have makeup på. Da jeg har meget fedtet hud, så er cremer under makeuppen et virkelig stort no-go, men derudover så har jeg haft stor glæde af denne creme. Huden bliver dejlig blød og føles mere frisk. Og så dufter den helt fantastisk. Så mangler du en god ansigtscreme der gør din hud dejligt blød, reducerer rødme, dufter fantastisk og genopfrisker, så synes jeg helt klart at du skal give denne et forsøg. :)

Se hele udvalget af Alchimie Forever her på lookfantastic.

Anne-Mette Højbjerg
Beauty Blogger
View Anne-Mette Højbjerg's profile
Hej! Jeg er Skønheds- og Livsstilsblogger på bloggen www.giz-blog.dk. Jeg har blogget siden slutningen af 90’erne og elsker at dele mine erfaringer, kreative idéer og andet der fylder min hverdag i det Sydfynske. Jeg elsker at lege med farver, og ser det ud som om jeg er hoppet i en spand med regnbuens farver og alverdens glitter og stads, så er det bare perfekt. @gizmoamh
lfint