Gå til hovedindhold
Trends

Hvornår er Black Friday, og hvad drejer det sig om?

Hvornår er Black Friday, og hvad drejer det sig om?
Team LF
Forfatter og ekspert7 år siden
View Team LF's profile

Black Friday er den 25. november i år. Black Friday er oprindeligt en amerikansk tradition – men hvad handler det egentlig om? Her forklarer vi lidt om traditionen, så du er helt klar til at shoppe løs den 25. november.

Hvad er Black Friday?

Det er dagen hvor størstedelen af butikker har en masse tilbud og rabatter – typisk de største på hele året. I bund og grund er Black Friday starten på en hel weekend fyldt med tilbud, fra fredag og helt til mandag, kendt som Cyber Monday. Hele weekenden er kendt som Cyber Weekend.

Hvad er Black Friday?

Hvorfor Black Friday?

De seneste år er traditionen blevet mere og mere kendt i Danmark. Mange butikker har kopieret den amerikanske tradition, og flere og flere danskere er hoppet med på bølgen. Man kan undre sig over navnet; man siger det startede tilbage  i 60erne, og grunden til man valgte at kalde det ”Black”, var at butikkerne fik vendt de røde tal til sorte tal – så butikkerne altså ikke længere var i underskud. Det var nemlig den weekend de fleste købte julegaver, og det kunne tydeligt mærkes i butikkerne. Hvert år skifter datoen, men det er altid fredagen efter den anden amerikanske tradition ”Thanksgiving”.

Hvad kan jeg forvente af Lookfantastic?

Vi er i fuld sving med at planlægge Black Friday 2016, og har glædet os meget længe! Oprindeligt handlede Black Friday mest om elektronik, men hos Lookfantastic synes vi det også bør handle om skønhed! Derfor stræber vi efter at give dig de allerbedste tilbud på hudpleje, hårpleje og makeup. Er du nysgerrig? Skriv dig op til vores nyhedsbrev, og modtag tilbud direkte i indbakken – på den måde går du ikke glip af de bedste tilbud på alle dine favoritmærker.

 

Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint