Gå til hovedindhold
Vejledninger

Halloween Makeup Tutorial: Mysteriøs Heks

Halloween Makeup Tutorial: Mysteriøs Heks
Anne-Mette Højbjerg
Beauty Blogger6 år siden
View Anne-Mette Højbjerg's profile

Så er mit sidste Halloween look klar til jer, og denne gang har jeg valgt en klassiker. En heks. Men ikke den grimme vortede slags vi alle kender til, men mere en moderne og mystisk heks. Hekse ligger mit hjerte meget nært, så selvfølgelig skulle jeg lave sådan et look i dag.

Jeg har valgt at bruge lilla farver til mit look denne gang, men det er selvfølgelig op til en selv hvilken man bruger. Så hvis du har andre farver i dit kostume du ønsker at matche looket til, så vælg et eller flere af dem. Jeg ligger en mørk lilla i den yderste del af mit øjenlåg.

Og jeg ligger derefter en lidt lysere lilla midt på øjenlåget og blender den godt sammen med den mørke.

I øjenkrogen og på den inderste del af øjenlåget ligger jeg en lys lilla og lader den fortsætte en smule ved de nederste vipper også.

Den mørkelilla farve blender jeg lidt ud i en spidst som set på billedet her. Dette er starten til det lidt mere ”mystiske” over looket.

Jeg vælger også at ligge den mørkelilla i den inderste krop under mit bryn. Dette giver en super fed effekt.

Jeg blender også den lilla lidt ud i en spids omkring ”halen” af mit bryn. Alt dette skal være en form for guide senere når der skal laves flere detaljer.

I globelinjen ligger jeg en smule sort øjenskygge, og her er det vigtigt at man passer lidt på. Brug meget lidt af gangen, for ikke at få alt for meget på og det derved bliver svært at blende godt ud.

Jeg gør den sorte lidt mere intens med en mindre brush og sørger for at holde mig til globelinjen. Den sorte her skal altså ikke ned på selve øjenlåget. Jeg trækker den sorte farve godt ind mod øjenkrogen så den møder det lilla jeg lagde under brynet.

Den sorte forlænger jeg ud af den ”øverste spids”. Igen passer jeg meget på og bruger lidt af gangen.

Jeg vælger også at lave en lille ”spids” ved brynet for at trække farven lidt opad også.

Samme sorte bruger jeg i den yderste del af øjet ved de nederste vipper og fortsætter lidt ned af den ”spids” jeg lavede her. Sørg for at gøre det mørkere jo tættere du er på vipperne for at give en god dybde.

Jeg synes der manglede noget mere sort, så jeg fandt min flydende sorte eyeliner frem og begyndte at lave en masse sorte prikker. De må gerne ligge lidt ind over hinanden hist og her. Og jeg følger de steder hvor jeg har påført den sorte øjenskygge. Jeg laver også en tynd eyeliner ved de øverste vipper med en lille ”vinge” på.

For at gøre den sorte endnu mere sort, påfører jeg en smule mere udvalgte steder.

Vi må endelig ikke glemme highlighten under brynet, så her ligger jeg en shimmer øjenskygge i en flot perlemor.

Det mystiske element i mit look skal piftes op med nogle glitrende sten, og jeg har valgt nogle sorte med regnbue-skær. De er simpelthen så flotte og perfekte til dette look. Jeg placerer dem tilfældigt på nogle af de sorte pletter, og så har jeg valgt at påføre et par stykker mere i panden sammen med en halvmåne. Denne har jeg lavet i noget plast man kan arbejde med når det er varmt. Men her kan man vælge at tegne lige præcis det symbol man ønsker.

Lidt eyeliner på den våde vippekant og noget mascara skal der også til.

Og med nogle flotte vipper, så er øjet færdigt. Jeg valgte også at klippe et par i stykker og tilføjede et par ”totter” ved de nederste vipper.

Læberne skal selvfølgelig også have et touch af ”witch”. Har valgt en sort læbestift, nu hvor looket er en smule mystisk og dystert.

Og så er looket færdigt! Tid til at forføre og arbejde på nogle besværgelser.

 

God Halloween alle sammen!

 

Halloween look Mysteriøs Heks
Anne-Mette Højbjerg
Beauty Blogger
View Anne-Mette Højbjerg's profile
Hej! Jeg er Skønheds- og Livsstilsblogger på bloggen www.giz-blog.dk. Jeg har blogget siden slutningen af 90’erne og elsker at dele mine erfaringer, kreative idéer og andet der fylder min hverdag i det Sydfynske. Jeg elsker at lege med farver, og ser det ud som om jeg er hoppet i en spand med regnbuens farver og alverdens glitter og stads, så er det bare perfekt. @gizmoamh
lfint