Gå til hovedindhold
Hudpleje

De bedste produkter fra CeraVe – det amerikanske kultmærke

De bedste produkter fra CeraVe – det amerikanske kultmærke
Julie
Forfatter og ekspert4 år siden
View Julie's profile

Når amerikanske kvinder vil have effektiv hudpleje på et budget, vælger de CeraVe, og det er der en rigtig god grund til. CeraVes Moisturising Cream er ikke kun den mest anbefalet fugtighedscreme af de amerikanske dermatologer, men også den bedst sælgende fugtighedscreme på apoteket i hele USA.

CeraVe blev udviklet af en bestyrelse af amerikanske dermatologer som ville lave en fugtighedscreme med en overlegen effektivitet og følelse sammenlignede med andre cremer på markedet. CeraVe indeholder tre specifikke ceramider (lipider) som findes naturligt i huden og er med til at opretholde hudens naturlige barrier. Deres produkter indeholder derudover også hyaluronsyre og deres patenteret MVE® Delivery Technology, som frigiver de fugtgivende ingredienser over en periode på 24 timer, så huden er blød og beskyttet hele dagen.

Alle produkter fra CeraVe er uden parfume og er allergi venlige, udover den rigtig gode pris. Mange af deres produkter kommer i forskellige størrelser, en stor man kan have derhjemme og en mindre man kan tage med sig på rejser eller andet. Vi har her samlet de bedst sælgende produkter. 

CeraVe Moisturising Cream

Med CeraVes Moisturising Cream kan du genoprette hudens fugtbalance. Det er en fed og blødgørende fugtighedscreme som giver tør hud en masse omsorg. Den indeholder ikke parfume og kan bruges både på kroppen og i ansigtet. Den indeholder selvfølgelig også deres tre ceramiderhyaluronsyre og MVE® Delivery Technology. Fugtighedscremen kommer i fire forskellige størrelser og den passer bedst til dig som har tør hud, meget tør hud eller eksem præget hud. Cremen har National Eczema Association Seal of Acceptance. 

CeraVe Hydrating Cleanser

Har du brug for en ansigtsrens som ikke efterlader din hud helt stram og tør efter rens? Så burde du kigge lidt nærmere på den fugtgivende Hydrating Cleanser fra CeraVe. Den renser din hud for snavs og skidt, men er samtidig så mild at den ikke stripper din hud for den vigtige naturlige olier. Den indeholder blandt andet hyaluronsyre og er fri for sæbe. Den kan bruges af alle hudtyper og passer bedst til normal og tør hud. Den kommer i to forskellige størrelser.

CeraVe Facial Moisturising Lotion

Hvis du er på jagt efter en lettere type fugtighedscreme er denne Facial Moisturising Lotion et rigtig godt valg. Den kommer både med SPF25 og uden. Foruden hyaluronsyre og ceramider indholder ansigtscremen også niacinamide, som er med til at give en mere ensartet hudtone. Denne ansigtcreme beskytter og opretholder ikke kun hud barrieren men kan også give dig mere end blot fugt. Fugtighedscremen kan bruges af de fleste hud typer, men passer godt til normal og tør hud.

CeraVe Eye Repair Cream

CeraVe har skabt en øjencreme du med tryghed kan bruge hvis du gerne vil bekæmpe alderstegn. Den indeholder ikke parfume og du kan derfor helt trygt bruge den på den fine hud rundt om øjnene. Cremen indeholder niacinamide som anden ingrediens på listen, så udover fugtgivende ingredienser og olier, kan du være sikker på den arbejder hårdt for at bekæmpe fine linjer og træthedstegn. Den passer til alle hudtyper.

CeraVe Ultimate Smooth Skin Bundle

Til dem der døjer med olieret og tilstoppet porer har CeraVe lavet en SA Smoothing Cleanser og en SA Smoothing Cream. Udover de essentielle ceramider og fugtgivende hyaluronsyre indeholder de begge salicylsyre. Salicylsyre er en eksfolierende syre som trænger ind i porerne og hjælper med at rense i dybden. Ved brug over en længere periode kan salicylsyre og andre eksfolierende syre forbedre hudens tekstur og mindske urenheder. De passer folk med olieret, normal og tør hud. På vores side kan du også købe produkterne hver for sig og cremen i en mindre størrelse.

Julie
Forfatter og ekspert
View Julie's profile
lfint