De bedste brands
Udforsk

Beauty in Wonderland: lookfantastic Julekalender 2017

Beauty in Wonderland: lookfantastic Julekalender 2017

Oplev magien denne jul med Beauty in Wonderland lookfantastic julekalender 2017!

Beauty in Wonderland, dette års julekalender fra lookfantastic, giver dig 25 fortryllende skønhedsoverraskelser hver dag op til jul, plus en ekstra overraskelse den 25. december.

Hvad indeholder lookfantastic julekalender 2017?

Vi vil ikke afsløre for meget og ødelægge hele overraskelsen, men her præsenterer vi 3 eksklusive produkter, som du finder i årets julekalender:

  • Limited Edition Queen of Hungary Mist fra Omorovicza
  • Limited Edition High Definition øjenskyggepalette
  • Illamasqua Lava Lips Marbled Lipstick i Vixen

Lidt om hvert produkt:

 

Limited Edition Queen of Hungary Mist fra Omorovicza

Denne luksuriøse kultfavorit er en sikker vinder! Queen of Hungary Mist fra Omorovicza er helt unik og opfriskende hele året rundt. Omorovicza bruger naturlige ingredienser i deres lækre spa-produkter, i denne er der blandt andet fugtgivende rosenvand, og termisk mineralvand fra Ungarn, som blandt andet bruges til at behandle eksem og psoriasis takket være dets helende egenskaber.

Limited Edition High Definition øjenskyggepalette

Denne lækre øjenskyggepalette fra High Definition giver dig 5 forskellige nuancer, med både mat finish og satin finish. De matte toner er perfekte til at bruge som base, eller i hverdagen, mens dem med satin finish kan bruges til mere intense looks, for eksempel om aftenen – eller til en god smokey eye. Flere af de lyse øjenskygger kan bruges til et smukt naturligt nude look

Illamasqua Lava Lips Marbled Lipstick i Vixen

Tilføj intens farve til dine læber, med læbestiften “Vixen” fra Illamasqua – cruelty-free makeup af høj kvalitet, kendt for intense farver. Den marmorerede læbestift med flere toner er højpigmenteret og har et satin finish.

Hvad håber du de resterende 22 skønhedsprodukter i lookfantastic julekalender 2017 er?frenninga

frenninga

Forfatter og ekspert