Gå til hovedindhold
Udforsk

Looks of Love: Naughty in the Nude

Looks of Love: Naughty in the Nude
Team LF
Forfatter og ekspert7 år siden
View Team LF's profile

Det fjerde og sidste Look of Love er Naughty in the Nude, som fokuserer på det smukke, naturlige og nude look. Skab dit eget Naughty in the Nude look med blandt andet selvbruner, highlighter og nude læbestift, og bliv klar til valentinsdag.

Til kroppen

Få lidt kulør på kroppen her midt i den mørke vinter med en god selvbruner, så du kan få en passende glød til dit nude look. Her er et udvalg af nogle af vores bedste selvbrunere - vælg den type du bedst kan lide, og se enten gradvise eller øjeblikkelige resultater afhængig af din præference.

Til ansigtet

Få den perfekte glød i ansigtet enten med en god bronzer, eller en selvbruner. Og fremhæv den med lidt highlighter! Her er vores favoritter lige nu, når det kommer til den bedste highlighter, selvbruner og bronzer til Naughty in the Nude:

Til læberne

Dette Look of Love fuldendes med et par lækre læber. Husk at pleje dem godt inden valentinsdag, så de er fugtede og eksfolierede til dagen. Vi har samlet et par favoritter indenfor læbepleje og læbestifter:

Skal du selv prøve dette Look of Love i år på valentinsdag? Husk at tagge os på Instagram med @Lookfantastic_dk så vi kan se dit eget Look of Love med Naughty in the Nude! <3

Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint