Gå til hovedindhold
Tips & Råd

Hvad er skønhedsfordelene ved gurkemeje?

Hvad er skønhedsfordelene ved gurkemeje?
Team LF
Forfatter og ekspert6 år siden
View Team LF's profile

Der er mange skønhedstrends derude, og det kan af og til være svært at gennemskue om det bare er fjol, eller der rent faktisk er noget om snakken. Stol på os, når vi siger, at denne skønhedstrend er værd at bemærke! Læs her om skønhedsfordelene ved gurkemeje:

Gurkemeje har været brugt til flere forskellige formål over årene; men fornylig har gurkemeje fået ekstra opmærksomhed, og er blevet hævet over alle andre krydderier. For bare 12 måneder siden kunne man næppe få en "Gurkemeje Latte"!

På trods af al den hype, er der faktisk noget om snakken denne gang. Gurkemeje er en 'superfood' med en lang række fordele, og den er helt magisk når det kommer til hudpleje.

Kan gurkemeje give smuk hud?

Det simple svar er: ja. Gurkemeje har fantastiske hudplejeegenskaber. Her kan du læse om tre gode eksempler på hvordan gurkemeje kan forbedrehudenssundhed og hvorfor gurkemeje er værd at have i din skønhedsrutine denne vinter.

Gurkemeje er den naturlige vej til sund glød

Den karakteriske kulør stammer fra curcumin, og den har været brugt i mange år - blandt andet som et naturligt farvestof i indisk medicin. Det er den samme kraftige pigment, som hjælper med at få huden til at stråle med en smuk glød. Den reducerer udseendet af ujævne hudtoner, og dulmer rødmen fra akne og arer, så huden ser ensartet ud.

Søger du et skønhedsprodukt, som vil give din vinterhud et rigtigt boost, anbefaler vi Aveda Tulasara Wedding Face Masque. Elsket af brude verdenover for effektivt at give huden en utrolig glød - det perfekte gurkemejeprodukt til træt og livløs hud.

Hvis din hud nemt reagerer på produkter, er gurkemeje en god ingrediens for dig. Curcumin i gurkemeje hjælper med at reducere inflammation, så huden beroliges og samtidig fremskyndes helingsprocesser i huden. Restoration Oil fra Oskia indeholder gurkemeje, og er et effektivt produkt til at pleje og berolige følsom hud.

Har du kombineret hud eller akne, kan gurkemeje være vejen frem som en effektiv booster til at få huden på rette spor igen. Igen er curcumin din ven; den regulerer olieproduktionen, hvilket hjælper huden med at komme i naturligbalance. Har du tendens til urenheder, anbefaler vi Perricone MD Daily Foaming Cleanser, som indeholder gurkemeje og hjælper med at fjerne snavs, olie og urenheder uden at forstyrre hudens naturlige olieproduktion. Resultatet er smuk og sund hud - helt naturligt.

Skønhedsfordelene ved gurkemeje er mange!

 

 

Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint