Gå til hovedindhold
Anmeldelser

Anmeldelse: Sigma, PÜR & First Aid Beauty

Anmeldelse: Sigma, PÜR & First Aid Beauty
BeautyByMadsen
Beauty Blogger4 år siden
View BeautyByMadsen's profile

Jeg har testet nye makeup produkter fra mine yndlingsmærker, Sigma, Pür og First Aid Beauty. Jeg har valgt dem, da de har interesseret mig rigtig meget. De kan lidt af hvert, jeg elsker når produkter kan bruges til forskellige ting, så det har været sjovt at afprøve!

SIGMA AURA POWDER I FARVEN "IN THE SADDLE"

Jeg er helt vild med Sigma, jeg har i forvejen mange af deres børster og blush, men har været nysgerrig efter at prøve farven "In The Saddle", fordi den har den perfekte bronzer farve. Da jeg modtog den, blev jeg en anelse bange, for den ser ret mørk ud og jeg har meget lys hud. Det skulle dog ikke afskrække mig fra at teste produktet, så jeg sprang ud i det!

 

Sigma swatch Lookfantastic
Jeg brugte en meget let hånd, og dyppede kun lige børsten og sjovt nok så det helt fantastisk ud. Så længe jeg er forsigtig og ikke bruger for meget, så er det en utrolig flot farve. Den er ikke alt for orange, men stadig varm i det. Det er næsten umuligt for mig at finde en bronzer til min hudfarve, så jeg var helt mundlam. Derfor mener jeg også, at alle kan bruge den. Jeg fik rigtig mange komplimenter og jeg synes selv den så flot ud.

Så nu er den altså i øverste skuffe og jeg har brugt den hver dag! Den er pigmenteret, men kan sagtens bygges op og så kommer den i det klassiske Sigma design, som jeg personligt selv er helt vild med.

 

 

PUR EYE POLISH EYESHADOW I FARVEN "CASHMERE"

Eye Shadow Pur makeup Lookfantastic
Det her er definitionen af et multi-produkt. Pur har efter min mening, noget af det bedste makeup og jeg har hørt så mange gode ting om deres 'Eye Polish'. Det er en pigment med metallisk skær og har flere anvendelsesmuligheder, der fungerer som en primer, øjenskygge og dækfarve. Det er rigtig praktisk.

Hvis du er på farten og ikke har tid, kan du sagtens bare putte den på som base. Det ligner du har brugt en masse tid på din øjenskygge og så ser det simpelthen utrolig smukt ud.

Swatch of Pur eyeshadow Lookfantastic
Jeg er vild med farven 'Cashmere', den er meget naturlig, men har den flotteste guld farve. Jeg har brugt den på alle 3 måder og jeg er vild med det! Den er faktisk så flot, så da jeg første gang havde lagt den som base, kunne jeg ikke få mig til at dække den til med andre øjenskygger. Der er naturligvis forskellige farver, og jeg har allerede købt flere. Kæmpe thumbs up herfra!

 

FIRST AID BEAUTY COCONUT SKIN SMOOTHIE PRIMING MOISTURIZER

 

First Aid Beauty Primer Lookfantastic
Det her er et meget omtalt produkt, som jeg har kigget på længe. Det er også en af dem, som kan bruges til flere forskellige ting. For det første, hvis man har problemer med tør hud, så er det her redningen.

Det er nok en af de mest fugtgivende primers/moisturizers jeg nogensinde har prøvet. Den har den skønneste duft af coconut og er blevet min nye favorit. Som sagt kan den bruges som primer eller helt almindelig fugtighedscreme.

Ligeså snart man har påført den, får man den smukkeste glød nogensinde og det kan også ses, når man har lagt sin makeup! Ens hud ser virkelig sund og frisk ud og jeg kan ikke forstå jeg ikke har prøvet den noget før, wow!

 

 

Det var de 3 jeg ting jeg har testet denne gang. Helt igennem fantastiske produkter, som jeg er utrolig glad for at have prøvet. Når først man har dem, er de ikke til at leve uden. Jeg kan ikke engang sige, hvilke af dem, der er mine favoritter, for det er de alle sammen.

  • First Aid Beauty Coconut Skin Smoothie Priming Moisturizer

    First Aid Beauty Coconut Skin Smoothie Priming Moisturizer

  • PUR Eye Polish Eyeshadow 8ml (forskellige nuancer)

    PUR Eye Polish Eyeshadow 8ml (forskellige nuancer)

BeautyByMadsen
Beauty Blogger
View BeautyByMadsen's profile
Mit navn er Maria, jeg er 20 år gammel, jeg er makeupentusiast og passioneret beauty blogger. Min dagligdag handler primært om makeup, men også mine elskede katte! Jeg er perfektionist, udadvendt og meget aktiv på de sociale medier - @beautybymadsen
lfint