Gå til hovedindhold
Anmeldelser

Om #LFBeautyBox: The Birthday Edit

Om #LFBeautyBox: The Birthday Edit
Anne-Mette Højbjerg
Beauty Blogger6 år siden
View Anne-Mette Højbjerg's profile

I denne måned fejres lookfantastics fødselsdag, og derfor er temaet på boxen denne gang også ”Fødselsdag”. Og hold da op hvor er designet på boxen altså bare smukt! Jeg elsker det simple og så er stjernerne holografiske! Intet mindre end fantastisk! Helt klart en box der skal gemmes til noget kreativt eller opbevaring af skønhedsprodukter.

Indholdet af boxen er en god blanding af deres egne favoritprodukter igennem tiden og nogle nye og lækre. Helt sikkert noget der kan tilfredsstille mange. Så et kæmpe tillykke med fødselsdagen herfra, og lad os så få kigget lidt på de produkter.

Hikari Eye Pallete fra lookfantastic

Hikari – Eye Shadow Quad I farven “Tonya” – 8,0 g (Full Size)

Den første ting jeg spottede og som gjorde mig ret så glad, var denne lille eyeshadow palette fra Hikari. Jeg kender ikke til brandet, men det skulle være ret budgetvenligt og så er farverne altså bare smukke! Denne palette findes også i andre farvevarianter, men jeg er så glad for at det netop er denne vi fik med denne måned. Det er nogle helt fantastiske farver til efteråret, og pigmenteringen er overraskende god.

lookfantastic Unicorn Brush

lookfantastic – Unicorn Eye Shadow Brush

OMG! Det var I hvert fald den reaktion jeg havde da jeg opdagede denne eyeshadow brush i boxen. Jeg elsker at modtage brushes i beautyboxene og denne er simpelthen bare magisk! Det er en unicorn eyeshadow brush i den smukke lookfantastic farve. Aih men jeg er virkelig forelsket. Og den er så blød! Perfekt at få med sammen med en eyeshadow palette. Jeg er fan!

Eve Lom Cleanser i lookfantastic Beauty Box

Eve Lom – Cleanser & Muslin Cloth – 20 ml

Denne cleanser har jeg prøvet før, og jeg har stadig svært ved at finde ud af om jeg synes om den. Duften er ikke en jeg synes særligt godt om og jeg synes faktisk også at den føles utroligt fedtet på huden efter brug. Og det fungerer altså bare ikke super godt med min olieret hud. MEN! Den fungerer som den skal. Den er god til afrensning af makeup og huden føles også ren efter brug, men jeg har det bare lidt svært med den fedtede fornemmelse efterfølgende. Den burde ellers være brugbar til alle hudtyper, men tror nu mest at folk med tør hud får mest ud af denne.

Kluden der følger med er dog ret okay. Den har en let eksfolierende effekt og det elsker jeg. Så den kan jeg bruge sammen med andre ansigtsrens produkter.

Christophe Robin – Cleansing Volumizing Paste With Pure Rassoul Clay And Rose Extracts – 40 ml

En hårscrub, muddermaske og shampoo I ét product? Jamen jeg siger da bare JA TAK! Jeg elsker muddermasker (Også til håret) og jeg er gået hen og blevet ret så forelsket i hårscrubs, så dette produkt blev jeg virkelig glad for at finde i denne box. Den skal masseres godt ned i hårbunden og den vil her give lidt volume til tyndt og fladt hår. Den skummer utroligt meget op og man kan tydeligt mærke at den er dybderensende, for håret bliver meget tørt når man skyller det ud. Derfor er det meget vigtigt at man slutter af med en god fugtgivende balsam eller hårkur.

Jeg er personligt blevet voldsomt glad for dette produkt og kunne virkelig godt have brugt en full size af denne. :)

Shop Illamasqua på lookfantastic

Illamasqua – Mini Contouring Gel Sculpt I farven “Silhouette” – 4 g

Jeg er ikke god til cremeprodukter når det kommer til andet end foundation til ansigtet, så denne er ikke en af mine favoritter denne måned. Farven er også meget varm, og det synes jeg er lidt synd. Jeg er ret bleg, så det ser bare ret … ”beskidt” ud på mig. Havde det været en mere kold farve, så tror jeg godt jeg kunne finde på at teste den noget mere, men farven er bare helt forkert til mig. Og igen.. er ikke så glad for cremeprodukter når det kommer til makeup. Desværre. For jeg synes generelt at Illamasqua er et virkelig lækkert brand, men dette produkt er ikke noget for mig. Men har man en varm undertone eller mørkere i huden, så tror jeg den vil være rigtig god. Samt at den blender ret godt ud, så det er også et stort plus.

Décleor på lookfantastic

Decléor – Hydra Floral Anti-Pollution Hydrating Gel-Cream – 15 ml

Ansigtscremer der beskytter mod forureningerne i luften og giver god fugt er altid en fantastisk ting. Derfor var jeg også ret spændt på at prøve denne gel-creme. Altså ikke en umiddelbar fed creme, men en gel. Se dét var lige noget for mig. Desværre føles den ret fedtet på huden efter noget tid. Om det er min egen hud der går amok ved brug af denne ved jeg ikke, men jeg er så ked af at den føles så fedtet på mig. For gel-delen i den er jeg stor fan af og den dufter faktisk også ret godt. Men jeg er ret sikker på at der nok skal være mange derude der kommer til at elske denne.

Lolly The Birthday Edit Beauty box

Holly's Lollies – Elderflower Flavour - 35 g

Sidst men slet ikke mindst, så er det altså bare FANTASTISK at få lidt sødt med i boxen også. Denne slikkepind er lavet specielt til lookfantastic i forbindelse med deres fødselsdag. Jeg føler også lidt at den er lavet til mig, fordi jeg er kæmpe fan af hyldeblomst. Som i virkelig fan. Og så smager den bare himmelsk. Skal helt sikkert have kigget lidt mere på ”Holly’s Lollies”’ produkter. Så den slutter denne fødselsdagsbox virkelig smukt og lækkert af.

 

Det var så indholdet af denne måneds Beauty Box The Birthday Edition. En helt igennem fantastisk Beauty Box hvis I spørger mig. De fejrer deres fødselsdag med et brag! Og vi elsker det. Selvom der er nogle produkter jeg ikke kan bruge, så gør det egentlig ikke så meget, for de andre opvejer det i den grad. Hold da op. Hvad synes du om den? Læs meget mere om Beauty Boxen og abonnementerne lige her.

Anne-Mette Højbjerg
Beauty Blogger
View Anne-Mette Højbjerg's profile
Hej! Jeg er Skønheds- og Livsstilsblogger på bloggen www.giz-blog.dk. Jeg har blogget siden slutningen af 90’erne og elsker at dele mine erfaringer, kreative idéer og andet der fylder min hverdag i det Sydfynske. Jeg elsker at lege med farver, og ser det ud som om jeg er hoppet i en spand med regnbuens farver og alverdens glitter og stads, så er det bare perfekt. @gizmoamh
lfint