Gå til hovedindhold
Udforsk

Tria: Hårfjerning med laser – derhjemme!

Tria: Hårfjerning med laser – derhjemme!
Team LF
Forfatter og ekspert7 år siden
View Team LF's profile

Hvis du ikke har hørt om Tria før, så er det i hvert fald på tide. Det er det nye ledende mærke på markedet som specialiserer sig i laserhårfjerning du selv kan udføre hjemme i stuen. Siden det prisvindende apparat Tria 4X  blev udnævnt som et af de bedste køb indenfor skønhed i 2014 af Instyle, er apparaterne kun blevet endnu bedre og mere effektive; i dag har Tria et hav af loyale kunder, takket være Trias evne til at fjerne uønsket hårvækst effektivt og permanent.

Tria blev opfundet i USA, og er den eneste teknologi indenfor hårfjerning som er blevet certificeret som sikker at bruge i private hjem. Dette betyder du roligt kan fjerne uønsket hårvækst i dit eget hjem, og i dit eget tempo, uden at bekymre dig om sikkerheden. Tria har et tæt samarbejde med en lang række kirurger og hudlæger verdenover, for at kunne udvikle og levere ekseptionelle apparater til private hjem, som er effektive, uden at gå på kompromis med sikkerhed.

Hvordan virker Tria Hair Removal System?

Tria At Home Laser Hair Removal Device er den eneste teknologi der bruger diode lasere. Denne teknologi eliminerer hårfolliklernes evne til at producere hår, uden at beskadige huden.

  1. Teknologien stopper hårvæksten i hårfolliklerne, så der ikke kan gro nye hår.
  2. Når hårfolliklen er behandlet med laser, begynder hårene at falde ud, så du får synligt og mærkbart blødere og glattere hud.
  3. I modsætning til voksbehandling eller barbering, hvor håret gror ud igen, stopper laseren produktionen af nye hår.

Hvorfor bruge Tria Beauty Hair Removal Laser 4X?  

Hvis du ønsker permanent hårfjerning, kan det være svært at vælge om man skal tage til en dermatolog, eller selv gøre det derhjemme i ro og mag. Med Tria behøver man ikke at booke en tid, og den revolutionerende teknologi virker mindst ligeså effektivt som selv de mest avancerede teknologier på klinikkerne.

  1. Traditionel hårfjerning benytter IPL teknologi, som kan have alvorlige bivirkninger såsom rødmen, ømhed og irritation. Resultater fra et spørgeskema har påvist at 9 ud af 10 dermatologer faktisk foretrækker laserteknologi over IPL. Dette betyder at når du har fjernet hårene, er der minimale bivirkninger og din hud vil ikke være irriteret.
  2. Kliniske tests af 4X laser har påvist at hårvækst kan reduceres med 70% på bare 3 ugers brug af apparatet. Til sammenligning kræver det samme resultat en række behandlinger på dyre klinikker for effektivt og permanent at fjerne uønsket hårvækst. Med Tria i hjemmet kan disse resultater opnås hurtigere og nemmere.
  3. Det kan være enormt dyrt at få behandlinger på klinikker, hvor dermatologer står for din hårfjerning – også fordi permanente og effektive resultater kræver en del behandlinger. Tria kan give dig de samme professionelle resultater - for færre penge.

Hårfjerning med laser ved bikinilinjen og armhulen

Tria har også mindre apparater, som er designet til følsomme og mindre områder på kroppen, som for eksempel bikinilinjen og armhulen. Med den samme effektive teknologi som 4X laseren, kan Hair Removal Laser Precision hjælpe dig med hårfjerning i sensitive områder.

Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint