Gå til hovedindhold
Vejledninger

Sådan påfører du falske vipper

Sådan påfører du falske vipper
Team LF
Forfatter og ekspert7 år siden
View Team LF's profile

At bruge falske vipper er en af de hurtigste måder at få et dramatisk look. Om du ønsker længde, fylde eller begge dele, er falske vipper din ven: desuden er falske vipper perfekte til en særlig begivenhed. Her deler vi vores bedste råd til hvordan du påfører falske vipper uden problemer, hver gang!

Vælg de rigtige vipper

Før vi kommer til selve påførelsen, er det vigtigt at vælge de rigtige vipper - dem der passer til dig. Der er så mange varianter i dag, så du har mulighed for at finde nogen der er helt perfekte til dit behov.

Helt overordnet findes der tre slags flaske vipper:

  • Individuelle vipper - disse fås i helt ned til to eller tre vipper, så du helt selv styrer hvor mange eller få vipper du vil have på, og hvilken form du ønsker.
  • Strip vipper - disse er de klassiske vipper som de fleste bruger; de sidder sammen og påføres alle på én gang. De fås i alverdens former, tykkelser, længder og farver.
  • Demi eller Half vipper - disse er mindre udgaver af strip vipper, som kun dækker halvdelen eller en trefjerdel af vippekanten. På den måde kan man fremhæve den yderste del af øjnene og få en helt særlig form.

Hvad angår form, giver længere vipper på den yderste del af vippekanten et mere glamourøst og katteagtigt look. Længere vipper på midten af vippekanten åbner øjnene mere op, og giver et blødere, feminint look.

For et mere naturligt look kan du prøve vipper som ikke er så kraftige, og hvor hårene er forskellige længder. For et meget dramatisk look kan du derimod vælge de kraftige, tunge vipper med mørke hår. Med individuelle vipper vælger du selv, hvor dramatisk eller hvor diskret et look du får.

Vores bedste råd til perfekte, falske vipper

  1. Hvis du bruger Strip vipper, skal du passe på ikke at bøje strippen som vipperne sidder på. Hvis den bliver bøjet, kommer vipperne ikke til at sidde lige.
  2. Tilpas vipperne til din form: Strip vipper passer ikke altid til alle. For at få den bedste form, kan du trimme dem, så de passer. For at få den rette størrelse kan du måle vipperne langs din egen vippekant; start indefra ved øjenkrogen, og se hvor lang den skal være, for at passe til dig. Trim i ydersiden.
  3. Det er meget frustrerende når enden af de falske vipper ikke sidder tæt til din vippekant. Det kan ske hvis de bliver bukket når du tager dem ud af pakken. Dette kan reddes ved forsigtigt at bukke vipperne med fingrene eller en lille børste, til de falske vipper bukker som de skal.
  4. Brug mascara først: for både individuelle vipper og Strip vipper, hjælper det at bruge mascara først. Det hjælper med at støtte dine egne vipper, så de falske vipper ikke tynger dem ned. Samtidig får de falske vipper noget tykkere at støtte sig mod.  Når du har kommet vipperne på, kan du presse dine egne og de falske vipper sammen, og forsigtigt klemme om demfor at få den ultimative form og få dem til at blande sig med hinanden.
  5. Det er vigtigt at vipperne sidder fast det rigtige sted, så de bliver siddende og ser godt ud. Individuelle vipper sættes på dine egne vipper lige over roden. Strip vipper sættes på vippekanten: start på midten, så tryk yderkanten på plads, og til sidst den inderste del.
  6. Hvis du vil have et kraftigere, mørkere look, kan du bruge mørk vippelim. Som begynder anbefales det dog at man bruger klar lim. Påfør limen til de falske vipper, og lad det tørre lidt før du kommer vipperne på. For at gøre limen ekstra stærk, kan du duppe lidt lim på vippekanten med en lille børste, før du påfører vipperne.
  7. Slut af med at forme vipperne med en vippecurler. Sådan får du vipperne til at støtte hinanden og sidde godt fast, og så føles det mere behageligt og ser mere naturligt ud.

Her er et lille udvalg af forskellige længder og tykkelser:

Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint