Gå til hovedindhold
Anmeldelser

Anmeldelse: DuWop læbeprodukter

Anmeldelse: DuWop læbeprodukter

Jeg har desværre ikke været så heldig at blive født med store og fyldige læber. Derfor har jeg flere gange overvejet at få gjort noget ved det, men jeg har også set mange billeder af skrækkelige resultater grundet læbefillere, såå… jeg må bare acceptere at mine læber er små og ikke særligt læbestift-venlige. MEN! En gang imellem vil jeg jo gerne kunne gøre lidt ekstra ud af mig selv, og derved også give læberne noget farve. Det kræver bare lidt mere volume på læberne, og der kommer en lip plumper ind i billedet.

DuWop Lip Venom fra Lookfantastic

Jeg har læst meget om denne bi-stik-teknologi som skulle være ret effektiv. Det skulle gøre at blodet i læberne strømmer op til overfladen og får dem til at hæve en smule. DuWop Lip Venom er den lip plumper folk hælder mest til, og det er også den oprindelige der startede denne hype. Foruden den hævende effekt denne har, så indeholder den også nogle æteriske olier som blødgør og bidrager til den varme og snurrende fornemmelse. Da det er en gloss så efterlader den en kraftig glans på læberne. Er man ikke så meget til klistrede gloss-produkter, så er denne nok ikke noget for dig. Men du kan altid fjerne den, når du ikke længere kan mærke varmen og den snurrende fornemmelse. Derefter kan du så påføre dit foretrukne læbeprodukt i stedet - nu med en lidt fyldigere læbe.

DuWop læbeprodukter fra Lookfantastic

DuWop Læbeprodukter

Lip Venomen findes i forskellige varianter – en del med shimmer – og så denne neutrale sarte rosanuance, som jeg har valgt at teste. Den tilpasser sig ens egen læbefarve (gør dem bare en smule mørkere og bedre), så den kan bruges af alle uanset hudfarve.

Derudover kan man også få lidt forskellige læbestifter, og jeg har valgt at teste en af dem nu jeg alligevel er i gang. Jeg blev utroligt nysgerrig, da jeg læste at den nude læbestift (”Private Nude”) har en formular der gør, at den justerer farve alt efter ens egen kemi. Det er altså en ”mood læbestift”. Derved skulle den give den perfekte nude nuance der passer bedst til en. Se det lyder næsten for godt til at være sandt. Så testes skulle den.

Før og efter brug af DuWop Lip Venom

DuWop Lip Venom og Private Nude læbestift

Først skulle Lip Venom selvfølgelig testes. Og ganske rigtigt. Man mærker tydeligt en prikkende, varm og snurrende fornemmelse på læberne med denne på. Jeg er faktisk ret stor fan af den fornemmelse. Man kan mærke at der sker noget. Umiddelbart ser det ikke ud som om at mine læber er blevet ret meget større ved brug af den, men der er faktisk kommet mere fylde. Mine ”rynker” i læberne er ikke længere helt så markante og føles mere fyldige, så lidt er der sket. Min swatch på hånden viste i hvert fald også tydeligt en hævelse der hvor jeg havde påført den.

Den nude læbestift har jeg kun testet på mig selv, så kan ikke rigtig fortælle, om den som sådan ændrer farve alt efter ens egen kemi, da jeg ikke kan sammenligne den med en anden person. Men den har en rigtig fin farve på læberne. Måske en smule for varm i farven til min smag, men.. den er slet ikke dårlig. Kan sagtens se mig selv få brugt denne en del til hverdag.

Jeg kan varmt anbefale disse to DuWop læbeprodukter. Læbestiften burde alle kunne bruge, men det er nok mere en smagssag når det kommer til lip plumperen. Mange bryder sig ikke om følelsen den giver på læberne, men hvis du ikke har ubehagelige reaktioner ved brug af den eller har noget imod den varme, prikkende og snurrende fornemmelse, så synes jeg du skulle prøve den.

Hej! Jeg er Skønheds- og Livsstilsblogger på bloggen www.giz-blog.dk. Jeg har blogget siden slutningen af 90’erne og elsker at dele mine erfaringer, kreative idéer og andet der fylder min hverdag i det Sydfynske. Jeg elsker at lege med farver, og ser det ud som om jeg er hoppet i en spand med regnbuens farver og alverdens glitter og stads, så er det bare perfekt. @gizmoamh

lfint