De bedste brands
Udforsk

Hvilken julekalender er den bedste?

Hvilken julekalender er den bedste?

Julen begynder stille og roligt at nærme sig, og december kommer tættere og tættere på, og jeg kan umuligt være den eneste som glæder sig rigtig meget, til de hyggelige stunder! December har altid været min yndlingsmåned, og selvom det kan være en stressende måned, fordi man skal nå det hele inden d. 24. december, så er det også en måned, med en masse hygge og en stemning, som er noget for sig selv!
Noget der også begynder i december måned, og noget som man går og glæder sig til – er julekalender tid! Jeg har ikke fået købt alle dem jeg gerne vil eje i år endnu, men jeg begynder så småt her i november, og regner med at få dem alle sammen inden december! Sidste år havde jeg faktisk ikke nogen beautykalender, kun kalendere som indeholdte chokolade, te eller skrabekalderen – men i år bliver det anderledes! Jeg har nemlig besluttet mig for i år, at anskaffe mig en beautykalender, så det bliver lidt sjovere igennem december, og så man faktisk får noget man kan bruge, og ikke bare noget man spiser med det samme.

Beauty in Wonderland fra lookfantastic

lookfantastic har rigtig mange spændende julekalender at byde på, og den jeg nok selv er mest interesseret i og som jeg synes ser virkelig spændende og smuk ud, er deres egen julekalender, som er et kunstværk i sig selv, og som virkelig er noget af det smukkeste! Jeg ville elske at eje den, og have den stående fremme hjemme i min stue, sammen med mit andet smukke julepynt – den er virkelig fin! Jeg har også kun hørt godt om den fra andre, så måske den var et køb værd i år, for at se om den virkelig er så fantastisk, som alle siger den er – for den har kun fået ros!

NYX Professional Makeup Kiss & Tell Advent Calendar

NYX Professional Makeup julekalender har jeg også haft kigget på, da jeg godt kan lide ideen om at man får en ny læbestift hver dag i december, også fordi så kan man prøve en masse af ved NYX Professional Makeup, som desværre er et mærke jeg ikke kender så meget til – da jeg ikke har så meget derfra, men kun har hørt godt om! Så den har jeg også lidt i tankerne at få prøvet af.

lookfantastic har en masse forskellige julekalendre, som jeg helt sikkert syntes I skal få tjekket ud + så har de en masse gode gaveideer og gavesæt til både mænd og kvinder, hvis man nu ikke helt ved hvad man skal give sin far eller sin kæreste f.eks. – så tjek deres juleside ud, for den indeholder en masse lækkert!

Ellers er der vist ikke andet for, end at gå og vente på den dejlige tid, som snart rammer os – jeg glæder mig i hvert fald helt vildt, og er begyndt at tælle ned!Nicoline

Nicoline

Forfatter og ekspert

Hej allesammen! Jeg er skønheds-, sundheds- og livsstilsblogger på www.nicolinepraus.dk. Jeg har blogget i snart 3 år, og elsker at dele min tanker, følelser, ideer og meget mere med verden. Jeg bor i Odense, og har gjort det hele mit liv - men har store drømme om at flytte til New York en dag, og arbejde for et kæmpe modemagasin! Jeg elsker at lege med makeup, sætte håret på 1000 forskellige måder, og bare have det sjovt! Med et kæmpe smil på læben, kommer man rigtig langt. @nicolinepraus