Gå til hovedindhold
Udforsk

Inspiration til din morgenrutine

Inspiration til din morgenrutine
Vanessa
Forfatter og ekspert7 år siden
View Vanessa's profile

Få sund hud med en god og grundig morgenrutine

Hver morgen starter jeg dagen ud med at pleje min hud – det er super vigtigt for mig at passe på min hud. Da jeg var yngre skænkede jeg slet ikke min hud en tanke og brugte aldrig tid på at pleje den ordentlig, men det er heldigvis ændret gevaldigt.

STEP 1:

Hver morgen starter jeg med at tage min MAC Cleanse Off Oil for at fjerne makeuprester og snavs der muligvis stadig sidder på huden fra aftenen før. Derefter vasker jeg mit ansigt i badet med en scrub og for tiden er jeg super glad for min Origins GinZing Refreshing Scrub Cleanser, da den både er en exfoliator men også en udstrålingsbooster. Den fungerer perfekt til alle hudtyper og er formuleret med kvalitetskaffebønner fra hele verden, som er med til at kvikke den trætte hud op hver morgen. Jeg er især vild med den fordi den er mild og ikke for hård en scrub. Når jeg er kommet ud af mit morgenbad sørger jeg for at tage nogle makeup wipes, bare lige for at sikre mig at al snavsen er væk. Mine makeup wipes er uundværlige i min rutine og har altid nogen i min hudplejeskuffe. Yes to Blueberries Cleansing Facial Wipes ville være et godt bud på nogle gode fugtgivende makeup wipes til huden. Jeg er meget grundig i det her step af min morgenrutine, da det er vigtigt at få fjernet alt det man kan inden man begynder på sine produkter.

STEP 2:

Bagefter bruger jeg en toner – det er endnu et vigtigt step i min morgenrutine, da toner er med til at fjerne olie og reducere ens porer. I øjeblikket bruger jeg Garnier Vitalizing Toner da den er virkelig god men heller ikke for hård på huden.

STEP 3:

Efter toner bruger jeg en serum og jeg er super glad for min Pestle & Mortar Pure Hyaluronic Serum, som har forvandlet min hud siden jeg er begyndt at bruge den. Den er virkelig god og ens hud bliver blød som en babyrumpe efter brug. Når min serum er tør, bruger jeg en fugtgivende creme – om morgenen er jeg glad for at bruge Origins GinZing Energy-Boosting Moisturizer er en af de få cremer som jeg aldrig løber tør for, da min hud virkelig elsker den. Den giver øjeblikkelig fugt og fremhæver ens udstråling – den er let, oliefri og kickstarter hudens fugtniveau. Den trænger super hurtigt ind, dufter virkelig godt og har en opfriskende effekt på huden. Til sidst bruger jeg altid en øjencreme for at få øjenpartiet til at se lidt friskere ud – plus der skal strammes op og de mørke rander skal mindskes. Origins GinZing Refreshing Eye Cream er den øjencreme jeg bruger hver morgen, da den er udviklet til at forvandle trætte øjne, reducere tegn på træthed og er blid mod øjenområdet. Jeg har brugt den i en del år efterhånden, for den virker bare! Det er den eneste øjencreme jeg har købt utallige gange og vil blive ved med at købe igen og igen.

Husker du at pleje din hud både morgen og aften? Hvordan ser din morgenrutine ud?

Vanessa
Forfatter og ekspert
View Vanessa's profile
Hej! Jeg er en 26-årig pige der til daglig skriver på livsstilsbloggen www.vinternat.dk. Jeg har en kæmpe interesse for skønhed – elsker at eksperimentere og prøve nye ting og give mine tips & tricks videre. Jeg er specielt glad for brynprodukter og hudpleje. Samtidig er jeg også en passioneret dyreelsker og har en dejlig schæferhund, samt to killinger. Til hverdag studerer jeg min drømmeuddannelse – markedsføringsøkonom. @vanessaernstpris
lfint