Gå til hovedindhold
Anmeldelser

Lookfantastic Beauty Box: #LFPamper

Lookfantastic Beauty Box: #LFPamper

Anmeldelse af oktober måneds Beauty Box

Oktober måneds Beauty Box hos Lookfantastic har temaet ”Pamper”, og det passer perfekt til årstiden. Efteråret er tegn på, at vi går ind i de koldere måneder, og det betyder også, at vi får brug for lidt mere selvforkælelse. Og hvad er mere perfekt til det end sådan en skøn box her? Mange begynder at kunne mærke vinterdepressionen banke på, og for at holde den lidt på afstand kan man gøre lidt ekstra ud af det overfor sig selv. Kæl lidt mere for din hud, dit hår og din sjæl. Månedens Beauty Box indhold kan hjælpe dig godt på vej.

Og ELLE magasinet er vendt tilbage. Det er vi rigtig mange der er glade for. Det kunne man jo passende læse igennem imens man bruger lidt tid på sig selv.

Flatlay of contents: October Beauty Box from Lookfantastic

OSKIA – Renaissance Mask – 12 ml

Personligt er jeg en stor fan af ansigtsmasker, og er de lidt mere specielle end normalt, så er jeg helt klar! Denne er en af de mere specielle af slagsen. Det er nemlig ikke bare en maske man smører på og vasker af efter noget tid. Denne skal man arbejde lidt med for at få den fulde effekt ud af.

Denne dybderensende maske giver ens hud en smuk glød og fjerner skånsomt de døde hudceller. Man påfører den på en tør og nyvasket hud og masserer den godt ind. Masken bliver hvid, som viser at dens ingredienser er blevet aktiveret. Man lader den så sidde og virke i 10-20 minutter. Når man skal til at vaske den af, påfører man lige lidt mere vand og masserer en sidste gang. Nu skulle den gerne blive lidt alla en mælke-konsistens, og det viser at den lige giver det sidste ”spark” i behandlingen. Fjernes med lunkent/varmt vand til sidst.

Mio – Liquid Yoga – 53 ml

Her kan jeg virkelig godt misunde de folk der har et badekar på deres badeværelser, for dette produkt skulle nemlig være et mirakelmiddel til netop badet. Dette produkt har en masse beroligende egenskaber. Både for hud, muskler og sind. Skønne dufte, lækre olier og salt. Bruger man denne sammen med deres Spray til ens hovedpude, er man garanteret en skøn og dyb søvn. Åhhh, det ville jeg ikke brokke mig over.

Polaar The Genuine Lapland Cream 10 ml

Jeg har en stor samling at læbebalsamer, men bruger det også ofte. Så at der er en med i denne box, har jeg det faktisk helt okay med. Og så elsker jeg simpelthen tuben! Det er en perfekt ting at have med i håndtasken. Den gør ens læber super bløde og klistrer ikke. Dét er noget jeg sætter virkelig stor pris på. Den er fuld af naturlige ingredienser og hjælper til med at holde ens læber fugtede og vil være rigtig god her i de kolde måneder, hvor læberne hurtigt kan blive tørre og sprukne.

Murad Intense-C Radiance Peel 10 ml

Jeg blev lidt overrasket over at finde endnu en ansigtsmaske i denne måneds box, men denne er dog lidt anderledes end den første. Den er nemlig lidt mere intens, og de anbefaler, at man kun bruger den en gang om ugen. Den påføres på et nyvasket ansigt og masseres godt ind. Man vil måske opleve en prikkende fornemmelse i huden, som bare betyder at den arbejder. Man lader den virke i 10 minutter og så fjerner man den med lunken/varmt vand – gerne med en blød klud, og dupper til sidst huden tør.Man skulle gerne stå tilbage med en hud med en sund glød, godt fugtet og blød.

Laura Geller Pout Perfection Waterproof Lip Liner 1,2 g

De har været så søde at smide en lipliner med i boxen også, og den kan komme i tre forskellige farver – ”Cabernet”, som er en pink mauve farve, ”Claret”, som er en varm rødbrun farve og ”Chianti”, som er en Mauve bærfarve. Jeg har fået den der hedder ”Claret”, og jeg ved ikke helt om jeg kommer til at bruge den her i Efteråret. Jeg synes nemlig mere det er en julefarve. ”Chianti” er derimod en super flot mørk bær farve og derfor perfekt til årstiden. Så folk der har fået den, er jeg en smule misundelig på.

Laura Geller er ikke et brand jeg selv har haft fornøjelsen af tidligere, men jeg kender til det via omtale. Har hørt rigtig mange gode ting om det, så jeg er godt tilfreds med at kunne teste et af deres produkter.

Alterna – Caviar Moisture Intense Treatment – 25 ml

Fantastisk at de har valgt at tilføje en ting til håret også. Håret er også meget udsat når vejret bliver koldere, så det trænger også til lidt ekstra forkælelse. Dette er en behandling man smører i håret inden man vasker det med shampoo og balsam. Den skal faktisk kommes i tørt hår – altså inden man går i bad. Man kommer den i hele håret og lader den virke i 5-15 minutter, skyller den ud og bruger så shampoo og balsam, som man normalt plejer at gøre det.

Denne behandling er rigtig god til tørt og skadet hår. Den giver fugt og hjælper med at glatte de små genstridige hår ud og efterlader håret dejligt blødt og glansfuldt. Perfekt til årstiden.

Contents of the October Beauty Box

Jeg er virkelig imponeret over denne måneds Beauty Box, og jeg glæder mig til at komme ordentligt i gang med at bruge det hele. Perfekt til en weekend hvor man gerne vil slappe lidt ekstra af og lade op til den nye uge der venter derefter.

Har I også fået Beauty Boxen? Hvad synes I om den? Hvis ikke, er det så en I kunne tænke jer selv at abonnere på? Ja? Så synes jeg I skulle gå ind og læse nærmere om den. Jo længere I vælger at binde jer, jo billigere bliver det for selve boxen hver måned – hvilket jeg synes er rigtig lækkert. Jeg kan varmt anbefale den. Og hvem elsker ikke lidt forkælelse hver måned i form af en pakke til sig selv?

 

Hej! Jeg er Skønheds- og Livsstilsblogger på bloggen www.giz-blog.dk. Jeg har blogget siden slutningen af 90’erne og elsker at dele mine erfaringer, kreative idéer og andet der fylder min hverdag i det Sydfynske. Jeg elsker at lege med farver, og ser det ud som om jeg er hoppet i en spand med regnbuens farver og alverdens glitter og stads, så er det bare perfekt. @gizmoamh

lfint