Gå til hovedindhold
Uncategorised

Looks of Love: Make Hearts Melt

Looks of Love: Make Hearts Melt
Team LF
Forfatter og ekspert7 år siden
View Team LF's profile

Vi præsenterer her det tredje af vores fire Looks of Love til valentinsdag: denne gang fokuserer vi på det mørke og mysteriøse! Skab et forførende look med Smokey Eyes og de mest luksuriøse skønhedsprodukter.

Make Hearts Melt er det perfekte Look of Love for kvinder der er til dramatisk makeup, og som elsker at prøve nye produkter, for at skabe noget nyt og spændende til valentinsdag.

Make Hearts Melt på valentinsdag

Dette look handler om Smokey Eyes, lange vipper, mørke nuancer og nude læber.

Hvis du elsker at eksperimentere med dit look, er Make Hearts Melt perfekt for dig - det giver mulighed for, at lege med look'et og prøve forskellige muligheder for at finde den variation der er perfekt for dig. Føl dig unik og fantastisk denne valentinsdag - vi har samlet en række af vores favoritter her, så du selv kan lave dit Look of Love og Make Hearts Melt!

Til øjnene

Få de perfekte Smokey Eyes med vores udvalg af øjenmakeup særligt egnet til formålet. Vælg selv om du foretrækker en blyant eller palette - og skab så dit ønskede look. Brug for lidt hjælp til at komme i gang? Læs vores indlæg om Smokey Eyes her.

Til læberne

Et par naturlige, smukke læber passer perfekt til dette forførende look. Make Hearts Melt med dine nude læber - vælg din favorit blandt vores særligt udvalgte læbestifter.

Til håret

Fuldend dit look ved at give dit hår tekstur, så det får et mere "messy" udseende. Brug for eksempel en god saltvandsspray eller tørshampoo, så det får lidt ekstra fylde, tekstur, og bliver nemmere at sætte.

Skal du selv prøve dette Look of Love i år på valentinsdag? Husk at tagge os på Instagram med @Lookfantastic_dk så vi kan se dit eget Look of Love med Make Hearts Melt! <3

Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint