Gå til hovedindhold
Trends

Sådan får du læber som Kardashian

Sådan får du læber som Kardashian
Team LF
Forfatter og ekspert8 år siden
View Team LF's profile

Kourtney Kardashian er en af de mest omtalte kvinder i verden for tiden. Hun er ikke blot en business woman, men går meget op i sundhed og er mor til tre. Nåja, og så er hendes familie  en af de mest succesfulde i verden...

Kourtney tiltrækker desuden en del opmærksomhed med sin trutmund og smukke, fyldige læber – men hvad er hendes hemmelighed?

Læs med her og find ud af det – hun har nemlig omsider afsløret det: Manuka Doctor Lip Enhancer!

Hvad gør den?

Som den travle mor hun er, elsker Kourtney Kardashian produkter som er hurtige og effektive; denne lip enhancer øger både volumen af læberne, giver dem fugt, og får dem til at skinne og føles sunde.

Manuka Doctor Lip Enhancer dufter af pebermynte og giver dine læber fylde, så de ser større ud. Den kan øge læbernes volumen på bare fem minutter, gennem superingredienserne Purified Bee Venom, Manukahonning og Hyaluronic Acid, som stimulerer den naturlige kollagenproduktion og redefinerer læbernes kontur, for et friskere, mere ungdommeligt smil. Virkemidlerne vil give dig en kildende fornemmelse i læberne mens de arbejder, og samtidig virker de hydrerende og plejende. Vi kan godt forstå hvorfor Kourtney Kardashian er fan af den!

Kourtney har kombineret sin kærlighed for skønhedsprodukter og sin passion for sundhed og wellness ved at blive ambassadør for Manuka Doctor – hun kalder det selv for det perfekte match!

 

Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint