Gå til hovedindhold
Vejledninger

Pictorial: Festligt Nytårslook med Anne-Mette

Pictorial: Festligt Nytårslook med Anne-Mette

Så er jeg på banen med endnu en pictorial, og denne gang har jeg valgt at lave et Nytårslook med en masse glitter! Det er jo nytår og det betyder en masse glimmer og sjov. Man kan bruge en hvilken som helst farve glitter, men jeg har valgt at bruge en i guld, da det nok er det folk har nemmest ved at få fingrene i. Og så er det jo en klassiker.

Du kan bruge følgende:

Fremgangsmåden:

Øjenbryn og øjenskygge fra Lookfantastic

Jeg starter ud med at påføre en mat brun farve i globelinjen og blender det super godt med en blendingbrush.

På selve øjenlåget påfører jeg en gylden/guldfarvet øjenskygge med en flad øjenskyggebrush. Denne skal agere bundfarve for det glitter jeg påfører senere. Denne gyldne øjenskygge skal på hele øjenlåget.

For at give lidt dybde i øjet giver jeg globelinjen en mørk brun farve yderst og jeg bruger igen min trofaste blendingbrush. Altså ikke hele vejen over som jeg gjorde med den lysere brune til at starte med.

Den mørke brune farve påfører jeg også på 1/3 af øjenlåget yderst med min flade øjenskyggebrush. Blender det godt sammen med det i globelinjen så det ”hænger sammen”.

Øjenmakeup til nytår

Samme mørkebrune øjenskygge påfører jeg med en lille øjenskyggebrush ved min nederste vippekant. Sørg for at blende det godt sammen med den brune den støder op til ved øjenlåget.

Jeg lægger en highlight i øjenkrogen og under brynet.

Tid til at lege med lidt sort øjenskygge. Med en angled eyelinerbrush påfører jeg den sorte øjenskygge som jeg ville gøre med en alm. eyeliner. Grunden til at jeg bruger øjenskygge, er fordi det mange gange er nemmere at arbejde med. Og så får jeg den mat.

Samme sorte øjenskygge påfører jeg yderst på 1/3 af den nederste vippekant og en smule på øjenlåget – ovenpå den mørke brune jeg lagde tidligere.

Eyeliner, glimmer og falske vipper.

Nu til glimmeret! Jeg påfører en smule glitter primer på øjenlåget og midt på den nederste vippekant. Derefter påfører jeg guldglitteret. For at give lidt highlight på øjenlåget påfører jeg en hvid glitter med gyldent skær. Det ser super godt ud IRL. Det er svært at få det fanget ordentligt på billeder. Så I må vel bare tro på mig. ;)

En sort eyeliner skal der også til. Så jeg påfører en vandfast sort eyeliner på både den øverste og nederste våde vippekant.

En god vandfast mascara, da man nok får grinet en del Nytårsaften og makeuppen skulle jo gerne kunne holde hele aftenen, ik'?

Prikken over i’et bliver nogle skønne falske vipper. Perfekt!

Læbestift til nytår købt på Lookfantastic
Læberne skal også have en tur, og jeg har valgt at lave en ombre læbe i dagens anledning. Jeg har fundet en flot læbeblyant i en bærfarve og påfører den i de yderste dele af læberne og lader midten være, som billederne her viser.

Midt på læben påfører jeg i stedet en cremet støvet rosa farve og blender det godt sammen med den bærfarvede. Dette skaber en super flot ombre læbe. I kan selvfølgelig selv vælge hvilken farve I ønsker at bruge, bare I husker at bruge en mørk og en lys farve, så I kan lave en ombre.

Looket er nu færdigt, og dette er det endelige resultat:

 

Nytårsmakeup
Hår og makeup på Anne-Mette Højbjerg

 

God fornøjelse & godt nytår!

Hej! Jeg er Skønheds- og Livsstilsblogger på bloggen www.giz-blog.dk. Jeg har blogget siden slutningen af 90’erne og elsker at dele mine erfaringer, kreative idéer og andet der fylder min hverdag i det Sydfynske. Jeg elsker at lege med farver, og ser det ud som om jeg er hoppet i en spand med regnbuens farver og alverdens glitter og stads, så er det bare perfekt. @gizmoamh

lfint