De bedste brands
Vejledninger

Sådan fremhæver du din naturlige skønhed

Sådan fremhæver du din naturlige skønhed

Makeup er magisk. Det kan forandre dit udseende og din stil med bare et par strøg med makeupbørsten. Men det er ikke nødvendigt at have mange lag makeup på, for at opnå det look du ønsker. Naturlig skønhed vil altid være et hit – læs med her, for at finde ud af, hvordan du kan fremhæve din naturlige skønhed.

Fremhæv din naturlige skønhed

Trin 1

Det gælder om at fremhæve, ikke om at skjule! Fremfor at bruge tunge produkter på huden, der ser unaturlige ud og skjuler din skønhed, kan du prøve med et lettere skønhedsprodukt: en CC Cream.

Disse geniale cremer er en mellemting mellem makeup og hudpleje, og giver dig en jævn hudtone og glød, uden at du er helt dækket til af tung makeup. CC cremer reducerer rødmen og bringer det bedste frem ved at tilpasse sig din hudtone. Vores favoritter indeholder solfaktor, så du altid er beskyttet og passer på din hud, så den forbliver sund.

Trin 2

Et ord: ”contour”! Læg skygger; en af de bedste måder at fremhæve din naturlige skønhed på, er ved at lægge nogle bløde skygger, for at definere dit ansigt. Et blødt strøg med pudderbørsten under kindbenene, langs kæben eller over øjenlågene vil fremhæve dit ansigt, uden at se for voldsomt ud.

Kom bare en lille smule på af gangen, og gør det flere gange; på den måde sikrer du dig, det ikke bliver for meget. Husk at brug en nuance der passer til din hudtone. Her er vores favoritter til at lægge de perfekte skygger:

Trin 3

Fremhæv dine unikke øjne – også kendt som ”vinduerne til sjælen”! Mange vil mene, at mascara er dét makeupprodukt de ikke kunne undvære.

Find en mascara, der plejer vipperne, samtidig med at definere øjnene og give vipperne fylde og længde. Vælg en brun mascara fremfor en sort, for de mest naturlige resultater. Tip: påfør mascaraen i en zigzag-agtig bevægelse, i stedet for helt lige strøg langs vipperne; på den måde kan du bedre adskille vipperne, samt undgå at danne klumper.frenninga

frenninga

Forfatter og ekspert