De bedste brands
Udforsk

Vi byder velkommen til ESPA

Vi byder velkommen til ESPA

Vi byder velkommen til endnu et fantastisk skønhedsmærke på lookfantastic: denne gang ESPA! Her kan du læse mere om mærket og produkterne – det perfekte spa- og hudplejemærke til det hyggelige efterår…

Hvad er ESPA?

ESPA er et af de ledende mærker indenfor spaverdenen. Mærket har til formål at give dig en følelse af velvære og indre ro, samtidig med at fremhæve din naturlige skønhed ved at give hud og hår den ultimative pleje og næring. ESPA bringer tankerne, kroppen og huden i balance. Den moderne livsstil er krævende, men ESPA giver dig nøjagtig det du har brug for, når du skal genfinde harmonien og passe på dig selv.

ESPA er et af de første spamærker som kombinerer videnskaben med naturlige ingredienser; alle produkter fra ESPA er udviklet med henblik på at forbedre hudens sundhed. Samtidig er produkterne smukt og elegant designet til at give dig en luksuriøs oplevelse.

Nogle af verdens mest anerkendte aromaterapeuter, biokemikere og dermatologer samarbejder med ESPA, for at udvikle de mest innovative og effektive produkter med naturlige ekstrakter som giver den ultimative følelse af velvære og ro.

Om produkter fra ESPA

Mærkets unikke Tri-Active Technology™ er en særlig kombination af plante-, marine- og aromaterapeutiske aktive ingredienser, som både arbejder i hudens overflade såvel som i dybden. Dette betyder både langvarige resultater i flere lag, såvel som hurtige, synlige resultater på overfladen.

Produkterne indeholder mellem 98 og 100% naturlige ingredienser, og med produkter fra ESPA undgår du kemiske ingredienser såsom mineralolier, parabener, silikoner, sulfater og syntetiske farver.

Sund hud starter indefra; det er faktisk begrænset hvor meget man kan gøre kun på overfladen. Så jeg er meget fokuseret på at udvikle produkter som giver langvarige, effektive resultater, ved hjælp af ingredienser som arbejder dybt i hudens struktur og forbedrer hudens sundhed på den lange bane. – Susan Harmsworth, grundlægger af ESPA.

 frenninga

frenninga

Forfatter og ekspert