Gå til hovedindhold
Tips & Råd

Black Friday 2017 Shopping Guide

Black Friday 2017 Shopping Guide
Team LF
Forfatter og ekspert6 år siden
View Team LF's profile

Black Friday 2017 er her, og der er så mange fantastiske tilbud på skønhed - faktisk flere end nogensinde! Forkæl dig selv med luksuriøs hudpleje, opgradér din hårplejerutine, fremhæv din glød med den perfekte highlighter... Tilbudene er næsten uendelige. Derfor kan det også være svært at få overblik over dem alle, så her har vi samlet nogle af de mest populære Black Friday 2017 tilbud lige nu!

Makeup

Op til 50% rabat på Urban Decay

I anledning af Black Friday får du op til 50% på Urban Decay - et af de nyeste makeupmærker på lookfantastic, og et af de mest populære makeupmærker i verden. Skynd dig, særligt de populære paletter flyver af hylderne allerede!

20% rabat på Pixi

Pixi byder både på makeup og hudpleje, og er mest kendt for den ikoniske Pixi Glow Tonic; men vi synes Pixi makeup fortjener lidt ekstra opmærksomhed! Har du ikke prøvet deres lækre paletter og multifunktionelle produkter i de fineste designs, er det på tide! I dag og hele Cyber Weekend får du 20% rabat på mærket.

Op til 20% rabat på Estée Lauder

Ligesom Pixi; ikke blot makeup, men også verdensberømt hudpleje  - og denne weekend får du op til 20% rabat på både hudpleje og makeup fra Estée Lauder. Så hvad enten du er ude efter den anerkendte Double Wear Foundation, eller den klassiske Advanved Night Repair, er der noget for enhver!

Hårpleje

Op til 50% rabat på Shea Moisture

Få op til -50% rabat på Shea Moisture, økologisk og lækker hårpleje med effektive, naturlige ingredienser - særligt udviklet til kraftigt og krøllet hår...

33% rabat på Kérastase

Et af de ledende hårplejemærker i verden, og et af de mest luksuriøse af slagsen - på Black Friday 2017 kan du spare 33% på alt fra mærket, og du kan endda få en gratis gave med på købet.

30% rabat på Grow Gorgeous

Med hårpleje og behandlinger fra Grow Gorgeous kan du gro dit hår kraftigere og længere på en naturlig måde, takket være avancerede  og innovative ingredienser. Spar 30% på Grow Gorgeous denne weekend!

Hudpleje

25% rabat på udvalgte Filorga produkter

Filorga hudpleje er blevet et af de mest populære anti-ageing mærker takket være de effektive produkter udviklet af eksperter med den nyeste og mest avancerede teknologi samt ingredienser i verdensklasse. Få 20% rabat på udvalgte produkter fra Filorga hele Cyber Weekend.

20% rabat på Caudalie

Caudalie udvikler anti-ageing hudpleje med intense fugtgivende egenskaber udviklet med vindrueekstrakter. Produkterne er egnet til følsom hud. Shop Caudalie i dag og spar 20%!

3 for 2 på Oskia

Shop naturlig britisk hudpleje fra Oskia: de avancerede og innovative ingredienser giver dig sund og velplejet hud med glød. Ikke underligt at Oskia har vundet over 60 internationale priser! Prøv bl.a. bestselleren Renaissance Mask - du får 3 for 2 i Cyber Weekend!

Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint