Gå til hovedindhold
Anmeldelser

Lookfantastic Beauty Box: #LFSparkle

Lookfantastic Beauty Box: #LFSparkle

November måneds Beauty Box hos LookFantastic har temaet ”Sparkle” og hold da op hvor er designet på denne Beauty Box dog bare fint! Det er faktisk lige præcis i min boldgade. Sølv, glitter og snefnug. Ja tak! Og så er det egentlig meget passende op til de rigtig kolde måneder. Dog ville jeg mene at designet på månedens Beauty Box ville passe bedre til December, men nu er jeg bare endnu mere spændt på at se designet på den.

Men nu er det jo novembers Beauty Box det handler om, og lad os derfor kigge på indholdet.

Lookfantastic Beauty Box LFSparkle

Hårolier er et must for mig. Især når vejret bliver koldt og udtørre håret og får det til at se trist og gråt ud. I Vinter månederne er det super vigtigt at give håret lidt fugt og nærring, og der er en hårolie super god at have stående. Jeg har lidt forskellige, men jeg har endnu ikke prøvet denne.  Mit førstehåndsindtryk er dog super godt og jeg synes faktisk at den dufter fantastisk. Den har en skøn varm og krydret duft, og det synes jeg passer perfekt til årstiden.

Jeg har en voldsom olieret hud, så ansigts cremer falder sjældent i god jord hos mig. Jeg har dog ikke prøvet denne før, men jeg er bange for at den ikke vil gøre noget godt for mig. Men har man derimod en normal eller tør hud, så tror jeg denne ville være lækker. Den fugter godt og giver tilsyneladende en lækker glød. Er misundelig på folk der kan bruge sådanne produkter og få lækker hud ud af det, men må bare erkende at jeg ikke lige er målgruppen for produkter som disse.

Makeup brushes kan man aldrig få for mange af, så jeg blev lidt glad da jeg så denne i boxen. Jeg har også testet den en enkelt gang, men blending synes jeg ikke den er så god til. Hårene er for lange til at det bliver godt, så øjenmakeup skal man nok ikke lige bruge den til. Medmindre man kan finde ud af at få den til at fungere til det. Gør den dog ikke for mig. Men det kan være jeg kan få den til at fungere til conture eller andet. Den er lækker blød så noget skal jeg nok få den brugt til.

Volume spray? Ja tak! Jeg har meget tyndt hår og for tiden taber jeg utroligt meget af det. Om det er pga. stress eller fordi jeg mangler nogle vitaminer, ved jeg ikke, men det betyder at jeg mangler utroligt meget volume. Så denne spray kommer på det perfekte tidspunkt. Jeg har dog ikke prøvet den endnu, men den skal helt sikkert testes. Og så dufter den virkelig lækkert. Der er ikke noget bedre end hårprodukter der dufter som en drøm.

Må ærligt indrømme at jeg aldrig har prøvet et lignende produkt. Det lyder dog super interessant og virkelig praktisk. I vinteren kan man hurtigt få trætte ben og virkelig ømme fødder. Om det er af at gå i sne, mudder eller måske for meget i høje hæle i forbindelse med Julefrokoster, så kan man altid bruge noget der kan hjælpe på det. Denne spray skulle være kølende og beroligende så den lyder spændende. Og så dufter denne også bare super godt! Jeg kan godt lide de lidt mere krads dufte og dem der dufter lidt af natur og urter. Så denne skal jeg så meget have stående klar til når jeg får brug for den.

  • Model Co Blush Cheek Powder 3,5 g

Uha.. Hvis der er noget jeg sjældent – som i næsten aldrig – bruger, så er det blandt andet blush. Jeg har ikke rigtig huden til det. Highlight og blush får mine porer til at stå tydeligere frem, men oh my hvor ville jeg dog gerne kunne bruge det. Og denne farve er simpelthen så fin! Den har en sart rosa farve med et smukt gyldent skær. Så selvom blush ikke er så god til mig, så skal denne alligevel testes en dag. Det kan jo være at denne viser sig at være perfekt til mig. Who knows!?

  • LookFantastic Sparkling Nail File

Som en lille ekstra ting har de smidt en neglefil med i boxen. Den har en fin sølvglitter overflade og passer rigtig fint til månedens tema. Og enhver kvinde har jo brug for en neglefil, så den er da super lækker at få med.

Beauty Box fra Lookfantastic har ELLE

Når temaet er ”Sparkle” havde jeg håbet på noget mere glitter og glam, men det kan være vi er heldige at få det med i næste måneds Beauty Box. Vi går jo snart ind i den festlige sæson, så det ville være oplagt. Men jeg er alligevel tilfreds med denne måneds Beauty Box. Der er nogle virkelig lækre ting med!

Beauty Box LFSparkle fra Lookfantastic

Har I også fået boxen? Hvad synes I om den?

Hvis ikke, er det så en I kunne tænke jer selv at abonnere på? Ja? Så synes jeg I skulle gå ind og læse nærmere om den. Jo længere I vælger at binde jer, jo billigere bliver det for selve boxen hver måned – hvilket jeg synes er rigtig lækkert. Jeg kan varmt anbefale den. Og hvem elsker ikke lidt forkælelse hver måned i form af en pakke til sig selv?

Hej! Jeg er Skønheds- og Livsstilsblogger på bloggen www.giz-blog.dk. Jeg har blogget siden slutningen af 90’erne og elsker at dele mine erfaringer, kreative idéer og andet der fylder min hverdag i det Sydfynske. Jeg elsker at lege med farver, og ser det ud som om jeg er hoppet i en spand med regnbuens farver og alverdens glitter og stads, så er det bare perfekt. @gizmoamh

lfint