Gå til hovedindhold
Udforsk

Looks of Love: You Make Me Blush

Looks of Love: You Make Me Blush
Team LF
Forfatter og ekspert7 år siden
View Team LF's profile

Lad dig inspirere til valentinsdag...

Vores andet Look of Love til valentinsdag er "You Make Me Blush" - et sødt, romantisk Look med lyserøde nuancer og fortyllende blomsterdufte. Få inspiration til dette friske, søde og afdæmpede Look til den 14. februar og Make Them Blush!

Herunder kan du se vores favoritter til at skabe You Make Me Blush, og udvælge dem der passer til netop dine ønsker:

Øjne

Få dette diskrete men yderst feminine Look of Love med et af disse silkebløde, engleagtige øjenprodukter. Skab et let rosa eller cremefarvet Look med dit foretrukne produkt - for eksempel med lidt "Fairy Dust" fra Pixi!

Læber

Giv dine læber lidt farve, lad dem skinne så fint med lidt fugt og et rosa skær. Her er vores favoritter til at få et sødt, friskt og feminint Look of Love:

Ansigt

Fremhæv din glød med blush og highlighter. Har du ikke prøvet en af vores bestsellere endnu - Cindy Loumanizer Rose Highlighter - er det det ideelle tidspunkt nu! Andre skønne alternativer er Lilah b.s Lip and Cheek Stain, eller Laura Gellers baked Blush-n-Brighten, som begge to findes i flere smukke farver. Kombinér eventuelt med Pixis Glowtion, som giver et dewy Look og fremhæver din glød yderligere.

Dufte

Sidst men ikke mindst - Make Them Blush med en hypnotiserende duft af friske blomster fra f.eks. Jurlique.

Skal du selv prøve dette Look of Love i år på valentinsdag? Husk at tagge os på Instagram med @Lookfantastic_dk så vi kan se dit eget Look of Love med 50 Shades of Berry! <3

Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint