De bedste brands
Tips & Råd

Favoritter: Hudpleje til fedtet hud

Favoritter: Hudpleje til fedtet hud

Har du svært ved at finde gode produkter, som passer til fedtet hud?

Det kan være rigtig svært at finde produkter som ikke gør fedtet hud værre. Du kender det sikkert – nogle cremer kan få det til at føles som om, ansigtet slet ikke kan ånde! Andre hudplejeprodukter kan dog også være så skrappe, at huden tørrer så meget ud at problemet forværres.

Med tiden har det heldigvis lykkedes mig at finde frem til en række produkter til min hudplejerutine, som faktisk passer rigtig godt til fedtet hud. Hvad de alle har til fælles, er, at jeg ikke føler de tørrer min hud ud; de renser godt, fjerner overskydende fedt og er gode til at skabe en bedre balance i min hud. Og så er ingredienserne lækre!

Læs med her, og find ud af om mine hudplejefavoritter også kunne være noget for dig:

 

 1. Sukin Oil Balancing+ Charcoal Balancing Gel Cleanser
  Køb nu med Lookfantastic

  Sukin Oil Balancing+ Charcoal Balancing Gel Cleanser

  Sukin har skabt en lækker cleanser med naturlige ingredienser, som beroliger irriteret hud og rødmen. En mild ansigtscleanser, som ikke virker udtørrende.

  En rigtig god cleanser til fedtet hud, da den virker ved at rebalancere huden; ingredienserne bambuskul, rooibos, moringa og kokosekstrakt holder huden frisk og ren, og efterlader dig med en smuk glød.

  En super cleanser at starte dagen med.

  P.s.: Lad dig ikke forskrække over at cleanseren er kulsort når den kommer ud i hånden!

   

  Køb nu med gratis levering
 2. REN Pore Minimising Detox Mask
  Køb nu med Lookfantastic

  REN Pore Minimising Detox Mask

  Hudpleje fra REN er lavet ud fra konceptet at huden kun skal have præcis det, den har brug for; giv den byggeklodserne til, at blive sund og smuk. Med byggeklodserne skal huden stimuleres til at gøre arbejdet selv, så cellerne holdes aktiveret.

  Denne ansigtsmaske er lækker at bruge, og giver en dejlig følelse bagefter, da den skal rulles af huden med fingerspidserne når den er tørret ind. Når du forsigtigt ruller den af huden fjernes de døde hudceller, og din hud efterlades jævn og utrolig blød. Ideel at bruge hvis din hud føles usund og har brug for lidt ekstra ovenpå en hård periode.

  Køb nu med gratis levering
 3. Pixi Glow Tonic
  Køb nu med Lookfantastic

  Pixi Glow Tonic

  Jeps, jeg er faldet for den populære Pixi Glow!

  Denne darling føles fantastisk opfriskende på huden, som et wake-up call om morgenen, og et friskt pust om aftenen. Glykolsyren i Pixi Glow Tonic får den til at virke som en kemisk exfoliator. Ingredienserne aloe vera og ginseng efterlader huden blød og jævn, og på min fedtede hud gør den bare et eller andet for mine porer.

  Jeg føler, den får min hud til at ånde, og som navnet siger: den giver Pixi Glow!

   

  Køb nu med gratis levering
 4. Korres Pomegranate Balancing Moisturising Cream Gel
  Køb nu med Lookfantastic

  Korres Pomegranate Balancing Moisturising Cream Gel

  Endelig en god ansigtscreme, som er let og åndbar! Og så dufter den vidunderligt. Korres Pomegranate Balancing Moisturising Cream Gel trænger hurtigt ind i huden og fedter ikke huden yderligere. Med fedtet hud kan man nogengange være fristet til at undgå at komme creme på, men denne fine sag fra Korres har man faktisk lyst til at bruge!

  Korres har græske rødder, og alle produkter er lavet med naturlige ingredienser.

   

  Køb nu med gratis levering
 5. Pai Perfect Balance Blemish Serum Copaiba & Zinc
  Køb nu med Lookfantastic

  Pai Perfect Balance Blemish Serum Copaiba & Zinc

  Sidst men ikke mindst er Pai Perfect Balance Blemish Serum et lækkert supplement til hudplejerutinen. Den regulerer olieproduktionen og har antibakterielle ingredienser, perfekt hvis du har tendens til lidt urenheder ind imellem. Den indeholder desuden hyaluronsyre, som holder på fugtigheden – så undgår du at din hud udtørrer.

  Alle produkter fra Pai indeholder naturlige ingredienser, er veganske, og udviklet specielt til personer med overfølsom hud.

  Køb nu med gratis levering


frenninga

frenninga

Forfatter og ekspert