Gå til hovedindhold
Anmeldelser

Lookfantastic Beauty Box: #LFBeautyBox

Lookfantastic Beauty Box: #LFBeautyBox

Anmeldelse af #LFBeautyBox

Så er det blevet tid til at kigge på dette års første Beauty Box fra LookFantastic: #LFBeautyBox. Som I kan se, så har de valgt at ændre lidt på selve boxens design. Der er ikke længere et individuelt hashtag til hver enkelt box – medmindre det kun lige er i dennes tilfælde – og så har de valgt at tage en lille ”bid” af hver side af låget, så det er lidt nemmere at tage det af.

Personligt elsker jeg når de bruger metallic tekst i deres design på boxene, så jeg er stor fan af denne måneds design, og så er det et spændende citat de har brugt. Perfekt til konceptet. For vi er vel egentlig på et lille eventyr i skønhedsverdenen hver måned, ik? ;)

Det skønne ELLE magasin er stadig en del af #LFBeautyBox – Ja tak! – og så er der selvfølgelig det trofaste lille hæfte med al info om produkterne i samt lidt andet nyttigt info. Og sidst men ikke mindst – produkterne. Lad os kigge lidt på dem.

#LFBeautyBox

 

  • Jelly Pong Pong Fairy Lashes Mascara 8 ml

Jeg elsker at prøve nye mascaraer og denne lover, at give mine vipper et løft og derudover både volume og længde på samme tid. Jamen det lyder da ikke helt skidt! Derudover er der ikke nogle skadelige ingredienser i, så den er god til selv dem med sarte øjne.

De råder en til at bukke sine vipper inden brug, men jeg har altså testet den uden, for at se hvor meget den løfter af sig selv. Og så var jeg super spændt på hvordan børsten var. Det er længe siden jeg har brugt en mascara med lige netop denne type børste.

Mascaraen er overraskende god. En smule længde giver den, men det er ikke voldsomt. Den giver vipperne et flot og naturligt look med lidt ekstra volume. Børsten var jeg en smule skeptisk med i starten, men den viste sig slet ikke at være så dårlig endda. Jeg er i hvert fald blevet positivt overrasket og jeg vil helt sikkert få den brugt helt op.

  • Briogeo Don’t Despair, Repair! Deep Conditioning Mask 29 ml

Jeg har tidligere modtaget denne hårmaske i boxen fra LookFantastic. Det er en balsam/maske som er god til tørt og livløst hår. De kolde årstider er ret hårde ved håret og mange ender desværre ud med tørt og virkelig trist hår. Der kommer denne skønne balsam/maske ind i billedet. Den giver håret en masse fugt og nærring og giver det nyt liv. Man bruger den efter man har brugt shampoo og lader den sidde i ca. 5-10 min og skyller så ud bagefter. Allerede efter nogle ganges brug kan man mærke forskel.

Første gang jeg fik denne og testede den elskede jeg den! Og denne gang er ingen undtagelse. Mit hår bliver simpelthen så blødt og lækkert. Ville ønske jeg havde mere af den, for man bliver seriøst afhængig. Og så indeholder den ikke nogen skadelige ingredienser, så alle burde kunne bruge den.

  • Trifle Cosmetics – Liquid Glow – 20 g

Da jeg først så denne, vidste jeg ikke helt hvordan jeg skulle reagere. Jeg har tidligere haft en liquid glow, men fik den bare aldrig brugt. Jeg ved faktisk slet ikke om jeg stadig har den?! Men jeg har valgt at give denne en chance, for jeg synes faktisk ikke, at den er så voldsom. Det er en – som der også står – liquid glow og er derfor en creme highlighter. Jeg bruger slet ikke produkter i flydende form – udover min foundation – men denne tørrer ret hurtigt og den har seriøst den fineste rosa farve og den helt perfekte mængde shimmer. Den kan godt være en smule svær at blende ovenpå pudder, men hvis man ”dupper” den forsigtigt på i små mængder, så burde det lykkedes til sidst.

Jeg bruger ikke selv highlighter på kindbenet, da min hud slet ikke egner sig til det. Jeg er super olieret og pga. acne, dybe og store porer og psoriasis, så ser det bare ikke skide godt ud. Men har dog alligevel testet den et par gange siden jeg fik den. Den bliver ikke en fast kindben-highlighter, men! Som highlighter til brynet og overlæben (den de så fint kalder for ”cupid’s bow”) er den bare super fin til. Så det vil jeg helt sikkert bruge den noget mere til fremover.

  • The Vintage Cosmetic Company Rose Gold Tweezers

Jeg har efterhånden ret mange pincetter, men ikke mange af dem er specielt gode. Og heldigvis er denne af den slags jeg foretrækker. Den skrå spids gør, at man kan få bedre fat og så griber den altså bare super godt fast i de enkelte hårstrå. Nu har jeg desværre ingen bryn pga. min psoriasis, men jeg bruger dog alligevel en pincet til de hår, der bare gerne vil over og besøge det andet usynlige bryn på den anden side af mit ansigt. Og sådan en hår-bro/trafik ønsker jeg altså ikke over næsen! Så jeg bruger en pincet en gang imellem og denne er klart den stil/model jeg foretrækker. Derudover er de perfekte til påsætning af falske vipper. Det gør det så meget nemmere at styre. Og så gør det jo ikke noget, at den har en super fin rosaguld farve. :)

  • Pixi – Brow Tamer – 4,5 ml

Som jeg lige har skrevet, så har jeg ingen bryn. Det betyder så også desværre, at jeg ikke kan bruge eller teste dette produkt. Dog har jeg en søster der har en del mere bryn end jeg har, så hun får lov til at overtage denne. Men jeg har set og hørt den blive omtalt en del på nettet, og anmeldelserne plejer at være ret gode. Den giver næring til brynene og hjælper med at holde dem på plads, og grundet den klare gel giver den et naturligt look.

  • Nuxe – Lotion Tonique Douce – 35 ml

Jeg har i min box modtaget denne toner som skulle dufte skønt af roser og kokos. Jeg dufter dog mest rosen, men det gør ikke så meget. Duften af rose er heldigvis ikke for kvalm.

Denne toner skulle fugte huden og samtidig mindske ens porer. Hvilket lyder lovende for mit vedkommende. Det er nemlig et af mine problemer. Jeg synes dog ikke, at jeg kan se nogen forskel på min hud, men selve toneren føles behagelig på den rensede hud. Så jeg ender helt sikkert med at få den brugt op. Man skal jo ikke lade en toner gå til spilde, vel? ;)

Det andet produkt man kunne få er deres Nuxellence Éclat – Den kan bruges under dag- og natcreme, serum eller bruges alene. Det er et anti-age produkt der hjælper huden med at reducere pigmentforandringer, gør den mere ensartet og opstrammer.

Jeg har selv i en tidligere box fået et Nuxe produkt og det var deres Nuxellence Detox – En virkelig skøn natcreme som jeg endte med at blive rigtig glad for. Så den kan jeg i hvert fald også varmt anbefale.

#LFBeautyBox fuld af overraskelser

Det var indholdet af dette års første box, #LFBeautyBox, og sikke da en start! Jeg er super tilfreds med de produkter, de har valgt at forkæle os med i årets første måned. Lækkert med noget forkælelse til håret, huden og så også lidt makeup. En rigtig lækker box.

Kaffe og #LFBeautybox er hyggeligt!

Har I også fået boxen? Hvad synes I om #LFBeautyBox?

Hvis ikke, er det så en I kunne tænke jer selv at abonnere på? Ja? Så synes jeg I skulle gå ind og læse nærmere om den. Jo længere I vælger at binde jer, jo billigere bliver det for selve boxen hver måned – hvilket jeg synes er rigtig lækkert. Jeg kan varmt anbefale den. Og hvem elsker ikke lidt forkælelse hver måned i form af en pakke til sig selv?

Hej! Jeg er Skønheds- og Livsstilsblogger på bloggen www.giz-blog.dk. Jeg har blogget siden slutningen af 90’erne og elsker at dele mine erfaringer, kreative idéer og andet der fylder min hverdag i det Sydfynske. Jeg elsker at lege med farver, og ser det ud som om jeg er hoppet i en spand med regnbuens farver og alverdens glitter og stads, så er det bare perfekt. @gizmoamh

lfint