Gå til hovedindhold
Udforsk

Vores favoritter fra theBalm Cosmetics

Vores favoritter fra theBalm Cosmetics
Team LF
Forfatter og ekspert5 år siden
View Team LF's profile

Vi er simpelthen så vilde med theBalm, det originale kosmetikbrand fra San Francisco. Det fede retrodesign er i sig selv lækkert – kan man andet end elske Mary og Cindy Lou, og alle de flotte farver?!

Det er næsten umuligt at vælge produkter fra theBalm, men hvis vi virkelig skal, vil disse være vores favoritter:

Den bedste makeup fra theBalm

 • 1.timeBalm anti Wrinkle Concealer

  timeBalm anti Wrinkle Concealer
  132 kr
  Alle og enhver har brug for en hårdtarbejdende concealer i tasken: denne tager sig af mørke rander og urenheder og lægger sig pænt og naturlig på huden. Den smelter sammen med huden og har endda en plejende effekt, da den indeholder A-, C- og E-vitamin. For det perfekte resultat kan den kombineres med timeBalm cream foundation.
 • 2.Bahama Mama Bronzer

  Bahama Mama Bronzer
  151 kr
  Endnu et superprodukt fra theBalm; dette er muligvis den perfekte bronzer. Den er fri for orange nuancer, og giver varme og glød. Ideel som en hverdagsbronzer til konturerne under kindbenene, og til at forme ansigtet og lægge skygger.
 • 3.Meet Matt(e) Liquid Lipstick

  Meet Matt(e) Liquid Lipstick
  129 kr
  Flydende læbestifter er virkelig ‘in’ for øjeblikket. De påføres som en lip gloss, men tørrer ind og føles som en læbestift med en smuk farve der holder længere end traditionelle læbestifter. Takket være plejende ingredienser, får de heller ikke dine læber til at tørre ud. Hvad mere kunne man ønske sig?
Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint