Gå til hovedindhold
Vejledninger

Pictorial: Catwoman

Pictorial: Catwoman

Så er jeg igen klar med en pictorial til jer, og denne gang er det i forbindelse med Fastelavn senere på måneden. Jeg har lidt forskellige looks jeg gerne vil dele med jer, og dette Catwoman look er det første. Jeg har valgt at lave dem så både voksne og børn/unge kan være med. Enjoy!

 1. Til at starte med ligger jeg en brun øjenskygge i globelinjen med en blendingbrush for at give øjet lidt dybde. Dette step vil senere kunne give en mere blød overgang fra den sorte øjenskygge vi skal bruge senere.
 2. På selve øjenlåget ligger jeg en lys beige farve med en flad øjenskyggebrush. Denne farve skal agere base for resten af looket.
  Øjne makeup
 3. Med en lille flad øjenskyggebrush ligger jeg den sorte øjenskygge ved de nederste vipper samt ved de øverste. Dette skal ramme øjnene ind og give en god kontrast. Jeg sørger for at komme helt ind til kanten og rødderne af vipperne og blender det ud så det ser mere ”blødt” ud. Det behøver ikke være perfekt endnu, da jeg skal arbejde i dette område igen.
 4. Selve globelinjen gøres en smule mørkere med samme sorte øjenskygge og jeg påfører en lille smule af gangen med en lidt mindre blendingbrush end den jeg brugte før. Her er jeg meget forsigtig med den sorte, da det hurtigt kan blive for voldsomt. Så jeg bruger en lille smule af gangen.
  Fastelavn øjne
 5. For at ”samle” den øjenskygge jeg lagde ved vippekanten og den i globelinjen blender jeg dem sammen på den yderste del af øjenlåget. Altså på min 1/3 yderste del.
 6. Da jeg ikke længere skal ind og arbejde i globelinjen påfører jeg en mat beige øjenskygge under brynet med en flad øjenskyggepensel. Man kan godt bruge en shimmer-farve, men jeg har valgt at holde denne mat.
  Fastelavn
 7. Med en lys beige shimmer øjenskygge highlighter jeg resten af øjenlåget. På den måde ”retter” jeg også lidt op på den sorte, som godt kan have ramt denne del af øjenlåget.
 8. Jeg highlighter også min inderste øjenkrog med den samme lyse øjenskygge.
  Catwoman Fastelavn
 9. Nu skal vi have lavet lidt form på øjet og få det der katte-agtige look frem. Jeg bruger den samme sorte øjenskygge sammen med en skrå eyelinerbrush og laver en lille ”wing” i den inderste øjenkrog. Jeg holder den ved den nederste vippekant, da det hurtigt kan blive for voldsomt hvis man også gør det øverst. Her holder jeg den så langt oppe til kanten som muligt.
 10. Med samme sorte øjenskygge og brush laver jeg også en ”wing” ved de øverste vipper bare i den yderste del af øjet. Nu har jeg et mere katte-agtigt look og øjnene er blevet super intense ved at blive rammet ind af den sorte.
  Øjne makeup fastelavn
 11. Nu kan jeg godt lide at min inderste øjenkrog glitrer en smule, så jeg har valgt at bruge en mørkegrå flydende eyeliner med glitter i ovenpå den sorte ”wing” jeg lavede lige før. Den markerer den sorte super flot og giver som sagt lidt glitter til den inderste øjenkrog.
 12. Jeg påfører derefter en sort eyeliner på både den øverste og nederste våde vippekant. Det giver lige det ekstra ”kant” og samler det sorte look super flot.
  Fastelavn Catwoman
 13. Sidst men ikke mindst så skal der selvfølgelig noget mascara på vipperne, og jeg har til dette look valgt nogle super flotte og kraftige – men stadig naturlige – falske vipper også. Dette fuldender øjnene og synes selv det ser ret godt ud.
  Makeup til Catwoman look Lookfantastic
 14. ”Catwoman” er ikke fuldendt uden nogle røde læber og selvfølgelig lidt knurrehår og en sort næsetip. Næsen og knurrehårene kan I altid springe over hvis I ikke ønsker dette som en del af looket, men jeg synes det hører sig til til Fastelavn. :)
  Catwoman mund og knurhår

Nu er looket færdigt og så er det bare med at finde det rette kostume frem. Katteører, kattehale og eventuelt noget sort tøj. Catwoman is done!

Catwoman Pictorial

Hej! Jeg er Skønheds- og Livsstilsblogger på bloggen www.giz-blog.dk. Jeg har blogget siden slutningen af 90’erne og elsker at dele mine erfaringer, kreative idéer og andet der fylder min hverdag i det Sydfynske. Jeg elsker at lege med farver, og ser det ud som om jeg er hoppet i en spand med regnbuens farver og alverdens glitter og stads, så er det bare perfekt. @gizmoamh

lfint