Gå til hovedindhold
Trends

Derfor elsker vi en god lip scrub…

Derfor elsker vi en god lip scrub…
Team LF
Forfatter og ekspert6 år siden
View Team LF's profile

En glat, velfugtet base er essentiel for at lægge den perfekte læbestift. Mange af vores favoritmærker lancerer løbende fantastiske matte og flydende læbestifter, men for at få det perfekte resultat med dem, er det virkelig vigtigt at give læberne lidt TLC inden påføring.

Det er ligeså vigtigt at eksfoliere læberne, som det er at eksfoliere huden. Selvom en god, tyk læbepomade kan hjælpe med at fugte og pleje læberne, er det også vigtigt at fjerne døde hudceller, for at forbedre læbernes udseende og tekstur.

Lip scrubs er en relativt ny kategori indenfor skønhedsverdenen, men det er hurtigt blevet et stort hit, og en essentiel del af mange skønhedsentusiasters rutiner.

En plejende lip scrub

Bliss Fabulips Sugar Lip Scrub er den perfekte lip scrub til hverdagsbrug. Den indeholder jojoba, olivenolie og kakaosmør, samt eksfolierende sukker, mandel- og valnøddeskaller, hvilket gør den en effektiv exfoliator samtidig med at tilføre fugt og pleje - så du kan få dejlige, bløde læber.

En farverig lip scrub

Denne lip scrub er inspireret af franske macarons; Sweet Pots fra Clinique virker blødgørende og giver samtidig læberne en flot, diskret kulør. Sweet Pots er 2-i-1: både en skånsom lip scrub, og en nærende og plejende læbepomade; forvent bløde, smukke læber med en fin farve, fri for døde hudceller.

En effektiv lip scrub

Skal der lidt mere til,  kan du prøve MAC Lip Scrubtious, som behandler ekstremt tørre, sprukne læber, ved at fjerne døde hudceller.

Den er skånsom, men utrolig effektiv, så dine læber bliver helt klar til din favoritlæbestift!

En lip scrub på farten

Selvom lip scrubs ofte ses som en del af en større selvforkælelsesrutine, når hud og krop virkelig skal plejes, kan det være godt at have en scrub med på farten. De små bøtter kan være lidt svære at håntere på farten, derfor er Ciaté London Lip Scrub Stix perfekt at bruge når man er ude eller skal fra A til B. Den lille stift tilfører fugt, plejer og eksfolierer, så dine læber efterlades bløde og glatte - klar til læbestift!

Team LF
Forfatter og ekspert
View Team LF's profile
lfint