Gå til hovedindhold
Vejledninger

Pictorial: Indianer

Pictorial: Indianer

Skab dit eget Indianerlook til fastelavn!

Så er det blevet tid til endnu en pictorial til et look I kan bruge til Fastelavn. Denne gang er det en indianer, og jeg har givet mig selv indianer-navnet ”Lille Blåøjede Ræv”, da jeg elsker ræve og jeg har blå øjne. Derfor har jeg også valgt at bruge gyldne farver, men I kan bruge lige de farver I har lyst til. Det er kun jeres fantasi der sætter grænser.

Sådan gør du:

 1. Jeg startede ud med at ”tape” mig selv ind der hvor jeg ønskede kanten af ”masken” skulle starte. Dette fungerede dog ikke 100% og blev ikke helt lige, men det rettede jeg til da jeg tog tapen af. Men det er en god måde at lave en barriere på så man udgår uønsket øjenskygge på steder det ikke skal være.
  Tape øjenbryn indianer
 2. Jeg valgte at den mørkeste og øverste farve skulle være en varm rød farve og den lagde jeg så helt op til kanten af den tape jeg havde sat på som en retningslinje for mig selv. Jeg dupper farven forsigtet på for at forhindre at den glider op under tapen.
  Indianer look til Fastelavn
 3. Da jeg fjernede tapen ”lappede” jeg kanten lidt og gjorde den mere lige. Jeg påførte så lidt mere af den røde farve og blendede den længere ned fra den øverste kant og påførte den på hele mit øjenlåg. Blend godt, men fortvivl ikke hvis det ikke bliver perfekt da der bliver tilføjet mere farve.
  Fastelavn indianer på Lookfantastic
 4. Næste farve er en orange og den blender jeg godt sammen med den røde jeg startede ud med. Jeg sørger også for at blende den godt ud nederst. Det gør ikke noget at det ikke bliver helt perfekt. Det betyder ikke så meget for indianerne. Ikke så længe de stadig får det rigtige udtryk ud af deres look. Og dette må gerne være lidt sjusket.
  Blend farverne til indianer look
 5. Jeg slutter af med en hvid øjenskygge under den orange. Her kan man altid rettet lidt op på det hvis man ønsker. Men jeg synes det ser fint ud selvom det bliver lidt ujævnt. Det har også lidt charme.
  Læg hvid øjenskygge til indianer looket
 6. For at give øjnene lidt dybte har jeg valgt at ramme dem ind med en sort øjenskygge. Så jeg påførte lidt ved den nederste vippekant, den øverste og en smule i globelinjen. Lidt på samme måde som jeg gjorde i mit ”Catwoman” look I også kan finde en pictorial til her på bloggen.
  Eyeliner indianer look
 7. For at fuldende øjenlooket påførte jeg lidt sort eyeliner på både den øverste og nederste våde vippekant og sluttede selvfølgelig af med en sort mascara. Man kan godt vælge at bruge nogle falske vipper her, men det synes jeg ikke er nødvendigt. Looket er i forvejen ret intenst.
  Mascara og eyeliner som indianer
 8. Tid til nogle detaljer! Jeg har med en hvid flydende eyeliner lavet nogle streger fra øjet og ned. Dette skal symbolisere tårer. Tårer som er en del af en rejse i min indianerverden (Ja jeg levede mig ret meget ind i det look her). Og den hvide er også en af de vigtige farver ved ræven, så det er den jeg har valgt til detaljerne.
  Hvid eyeliner til indianer look
 9. Jeg lavede også nogle hvide pletter over mine bryn. Ser ofte billeder af indianer der har disse i deres looks og jeg synes det giver en super flot detalje. Så selvfølgelig skulle jeg også have dem. :)
  Chubby stick til indianer looket på Lookfantastic
 10. Sidst men ikke mindst, så valgte jeg at prime mine læber med en concealer og pudre dem matte med min pudder og tegnede til sidst en hvid streg fra den nederste læbe og ned over hagen. Igen noget jeg ser ofte, og som jeg synes giver en fin kant og er prikken over i’et i mit look denne gang.
  Chubby stick og concealer til indianer look.

  Og det var det! Mit indianer look er nu færdigt og jeg er klar til at danse regndans og tilbede de store guder der sidder og våger over os i stjernerne.

Færdigt indianer look
Indianer færdigt resultat til fastelavn

Hej! Jeg er Skønheds- og Livsstilsblogger på bloggen www.giz-blog.dk. Jeg har blogget siden slutningen af 90’erne og elsker at dele mine erfaringer, kreative idéer og andet der fylder min hverdag i det Sydfynske. Jeg elsker at lege med farver, og ser det ud som om jeg er hoppet i en spand med regnbuens farver og alverdens glitter og stads, så er det bare perfekt. @gizmoamh

lfint