Gå til hovedindhold
Anmeldelser

Frk. Mejer anmelder: Indulge Me Beauty Box

Frk. Mejer anmelder: Indulge Me Beauty Box
Frk Mejer
Forfatter og ekspert6 år siden
View Frk Mejer's profile

Oktoberboxen er ankommet og hvor er den dog bare køn. Jeg er helt vild med den millenial pink æske med rosegold detaljer. Den er perfekt og opsummerer et par af trendsene i 2017. Den er så ovenikøbet proppet med lækre ting og jeg havde lige nået at tænke ”de må godt snart overraske med en mascara” og vupti, så lå der en lille travel size fra Ciaté i æsken. Den har generelt overrasket positivt, da også brandet Mono Skin var en del af indholdet og jeg har før modtaget en vidunderlig creme. Temaet handler også om, at man skal pleje og passe på sin hud, så den kan få lov til at skinne på bedste vis. Det begynder at blive koldere og det kan være rigtig hårdt mod huden, så derfor er det vigtigt at pleje den ekstra godt. Indulge Me indeholdte olier til ansigtet, fugthandsker til hænder og en nærende bodyscrub, så man i den grad kan træde ud i det kolde vejr uden, at huden bliver for påvirket af det. Man kan indulge i de skønne produkter og så har man lidt ekstra at give af, når blæsten er lidt hårdere og vejret lidt vådere.

Denne måneds indhold er:

Ciaté – Wonderwand Mascara, Black Den er virkelig fin i sin indpakning og selvom at jeg efterhånden har fundet min yndlingsmascara, så er jeg altid klar på at prøve en ny. Denne her er rigtig fin og tørrer ikke vipperne ud, som nogle andre kan gøre indimellem. Den er let at påføre og klumper heller ikke. Dens dækevne er rigtig fin og det eneste negative er, at jeg personligt synes, at børsten er en lille smule for stor og lidt sværere at arbejde med, når man skal helt ind til vippekanten, men det kan lade sig gøre uden alt for mange sorte streger. Den er ydermere parabenfri og vegansk og det er jo altid et kæmpe plus.

Indulge Me Beauty Box med Ciaté

Model Co. – Instant Radiance, Concealer (Exclusive) Jeg kan ikke så godt lide, at den dufter af noget. Jeg mener ikke, at en concealer skal indeholde parfume, da det ikke rigtig giver mening. Når det så er sagt, så er den rigtig god og let at påføre. Den har en udmærket dækevne og uden at lave en hel masse creases under øjet. Den er holdbar og giver en lækker glød, så man også kan se frisk ud på de grå dage. Den skal dog kun bruges som concealer under øjnene og ikke til at dække små imperfections, da den er lysreflekterende og man har ikke just lyst til at sætte spot på den der træls bums på hagen. Her viser Look Fantastic sig også fra sin fordelagtige side, da denne her kun fås med i BeautyBoxene og ikke kan fås andre steder, så man føler sig lidt VIP.

Indulge Me Beauty Box med ModelCo

Lancer – The Method, Polish Victoria Beckham skulle efter sigende være vild med brandet Lancer og jeg kan sagtens forstå hvorfor. Denne her er første trin i en serie, hvor man skrubber og fugter. Den er lidt kras og man skal passe lidt på, hvis man har sensitiv hud. Det er sådan nogle helt fine korn, som skrubber og peeler huden. Jeg ville udelukkende gøre det om aftenen, fordi jeg var da en anelse rød i huden efterfølgende, dog efterlader den huden klar til at modtage de gode ting i en olie eller creme. Den er fyldt med mineraler og enzymer, som vil give en perfekt og glødende hud.

Lancer i Indulge Me Beauty Box.

Bean Body - Coffee Bean & Coconut Body Scrub Det er anden gang at jeg modtager en scrub, men jeg er glad hver gang. Denne her er fra Bean Body og de specialiserer sig i at lave veganske og parabenfrie produkter. Denne her er sprængfyldt med gode ting som kokosolie og lækre kaffebønner. Den var så lækker og velduftende, så man bliver ledt over i wellnessfølelsen, når man står i badet. Den er så let, da den bare skal skrubbes ud på hele kroppen og så lader man den lige sidde i fem minutter inden, at man vasker den af. Den efterlader huden yderst fugtet og blød.

Indulge Me Beauty Box lookfantastic

Monu Skin –Firming Fiji Facial Oil Jeg er blevet stor fan af Monu Skin og jeg glæder mig over, at der er endnu et produkt fra dem. Det er en lækker, velduftende olie, som modvirker tør hud. Den indeholder rosen og patchouliolie, som hjælper til at huden slapper af og mindsker rødme. Derfor er den også rigtig nyttig at anvende efter Lancer polishen. Jeg bruger den selv om aftenen inden sengetid, så min hud er fugtet og olien er suget nok ind til dagen efter. Den er et stort hit!

Skimono - Beauty Masks, Hands Mine hænder bliver så frygtelig tørre henover vinteren eller generelt når det er lidt for koldt i vejret. De her masker hjælper rigtig meget og booster fugten i huden, så man ikke behøver rende rundt med rosiner i stedet for fingre. Metoden er simpel, da man smider en fugthandske på hver hånd, venter 20-30 minutter og herefter har man lækre, bløde hænder. Det kan helt klart anbefales, hvis man, som jeg, døjer med tørre vinterhænder. Har man selv lyst til at modtage luksusgodter hver måned, så kan man vælge et abonnement på 3, 6 eller 12 måneder.

Frk Mejer
Forfatter og ekspert
View Frk Mejer's profile
Goddag! Jeg blogger normalt på www.Frkmejer.dk, hvor der er fokus på ”modern vintage”. Jeg er afhænging af læbestift og føler mig først rigtigt klædt på, når jeg har en pangfarve på læberne. Jeg elsker at sætte mig foran spejlet og lægge min makeup. Det får mig altid til at føle mig klar på (næsten) hvad som helst. Jeg er af den overbevisning, at beautyprodukter og skincare er en af de bedste måder at forkæle sig selv på. @frk.mejer
lfint